ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: «Κάθε δέσμευση γίνεται πράξη – Βίβλος το πρόγραμμά μας»

Δήμος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: «Κάθε δέσμευση γίνεται πράξη – Βίβλος το πρόγραμμά μας»

Δήμος Παιανίας: Σε λειτουργία το ΚΕΠ Υγείας – Ξεκινούν οι εγγραφές

Ο Δήμος Παιανίας ανακοινώνει την έναρξη του ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχοντας εξασφαλίσει για όλους τους Δημότες την δωρεάν χρήση του λογισμικού των ΚΕΠ Υγείας, το οποίο αξιοποιείται ως βασικό εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών.

Δήμος Παιανίας: Αντιπρόεδρος στον ΣΠΑΥ εκλέχθηκε ο Ισίδωρος Μάδης

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παιανίας

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παιανίας

Δήμος Παιανίας: Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για την ανέγερση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας

Αποσφραγίστηκαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου οι προσφορές στον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την κατασκευή του έργου «Ανέγερση 6θέσιου Σχολείου για τις ανάγκες του 5ου Δημοτικού Παιανίας» που ολοκληρώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου. Συνολικά συμμετείχαν επτά εταιρείες.

Επιπλέον 103 μπλε κάδους ανακύκλωσης και 32 πράσινους παρέλαβε ο Δήμος Παιανίας

Επιπλέον 103 μπλε κάδους ανακύκλωσης και 32 πράσινους παρέλαβε ο Δήμος Παιανίας ενώ το επόμενο διάστημα θα παραδοθούν επιπλέον 150 πράσινοι με στόχο την αντικατάσταση όλων των φθαρμένων και στις δύο δημοτικές ενότητες. Το προηγούμενο διάστημα έγινε πλήρης καταγραφή των αναγκών και από την ερχόμενη εβδομάδα η υπηρεσία θα προχωρήσει στην τοποθέτηση των νέων κάδων.

Παιανία: Συνέλαβαν 14χρονο για πορνογραφία ανηλίκων

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 14χρονο στην Παιανία για πορνογραφία ανηλίκων.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη στις εκλογές της ΠΕΔΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη στις εκλογές της ΠΕΔΑ. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη του συμμετοχή και διανύει μόλις τη δεύτερη θητεία του στον Δήμο Παιανίας, ο Ισίδωρος Μάδης εκλέχθηκε στην πέμπτη θέση με 108 σταυρούς μεταξύ πολλών αγαπητών και έμπειρων αυτοδιοικητικών που πλαισίωσαν τον εκ νέου πρόεδρο, Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο.

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Παιανίας: Κέντρο Κοινότητας

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Παιανίας, με έμφαση σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους.

Παιανία: 17χρονη θύμα revenge porn - Έστειλαν γυμνές της φωτογραφίες σε οικογένεια και φίλους

H 17χρονη είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες σε έναν άνδρα και όταν του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία, εκείνος τις έστειλε στον θείο και σε φίλους της ανήλικης.

Δήμος Παιανίας: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Ισ. Μάδης: Δεν επιτρέπεται χαλαρότητα στην προσπαθειά μας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Παιανίας σε μια εκδήλωση που καθιέρωσε μετά την εκλογή του το 2019 ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης.

Δήμος Παιανίας: 5η συνάντηση της Σχολής Γονέων

Στο πλαίσιο του προγράμματος Be The Light, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Παιανίας σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Ανέλιξη, ανακοινώνεται η πέμπτη συνάντηση της Σχολής Γονέων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Νικολάου Στάμου & Λάμπρου Ανδρίκου, Παιανία).

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Μαρκοπούλου: Τρεις προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς 

Δήμος Παιανίας: Ολοκληρώθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση των Κοινόχρηστων και Κοινωφελών χώρων

Στην ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση των Κοινόχρηστων και Κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.), που θα συμβάλλει στην προώθηση του χωρικού σχεδιασμού και την ολοκλήρωση της εφαρμογής του σχεδίου πόλης,

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας με τον γραμματέα Αποκεντρωμένης και τον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ

Συνάντηση με τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο είχε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Δήμος Παιανίας - Στα κοινοτικά συμβούλια ο Ισίδωρος Μάδης: «Συμβάλλετε στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου με εφαρμόσιμες προτάσεις»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε κατά την πρώτη του συνεδρίαση το απόγευμα της Τετάρτης (31/01) το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παιανίας παρουσία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη.

Παρακολουθείστε σε απευθείας σύνδεση τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιανίας, σήμερα 24/1 - Δείτε τα θέματα

Παρακολουθείστε σε απευθείας σύνδεση τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιανίας, σήμερα 24 Ιανουαρίου 2024 στις 18.00

Δήμος Παιανίας: Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Περισσότερες από 500 συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν το 2023 για μέλη των ΚΑΠΗ Παιανίας - Γλ. Νερών, στο Φυσικοθεραπευτήριο του Δήμου Παιανίας που βρίσκεται 25ης Μαρτίου 5, Γλ. Νερά.

Δήμος Παιανίας: Διαδοχικές συναντήσεις για τις σχολικές δομές

Διαδοχικές συναντήσεις με τις προϊστάμενες και Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων καθώς και το σύνολο των διευθυντών των σχολικών δομών του Δήμου Παιανίας Α’βάθμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Μιχαλόπουλος από κοινού με την προκάτοχό του Κλειώ Ανδρέου.

Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης στο τμήμα της Λεωφόρου Παλαιοπαναγιάς από τη Λεωφόρο Λαυρίου έως την οδό Αρτέμιδος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, το έργο ανάπλασης στο τμήμα της Λεωφόρου Παλαιοπαναγιάς από τη Λεωφόρο Λαυρίου έως την οδό Αρτέμιδος ύψους 2.264.799,48 € που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.