ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πληροφορίες για τα θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η του Δήμου Παιανίας

Θαλάσσια μπάνια (ΜΟΝΟ) για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η του Δήμου Παιανίας προγραμματίζονται από την 1η έως και την 31η Ιουλίου.

Δήμος Παιανίας: Ανοιχτές αίθουσες λόγω καύσωνα

Δήμος Παιανίας: Ανοιχτές αίθουσες λόγω καύσωνα

Επίσκεψη στο έργο αποκατάστασης της οδοποιίας στη ΔΕ Γλυκών, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Επίσκεψη στο έργο αποκατάστασης της οδοποιίας στη ΔΕ Γλυκών Νερών το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επί της θητείας του οποίου εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών.

Αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών σε δημοτικούς δρόμους της Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών

Ξεκινά αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου, η κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών σε δημοτικούς δρόμους της Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών» με στόχο την ασφαλτόστρωση συνολικά οδικού μήκους 19 χλμ. περίπου, επιφάνειας οδοστρώματος 134.500 τ.μ.

Δήμος Παιανίας: Απλώνω ευτυχία, δυναμώνω τη φλόγα στην καρδιά

Ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με τη ΦΛΟΓΑ διοργανώνουν στις 8 Ιουνίου στις 11:00 το μεγάλο «ΑΠΛΩΜΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» στην Πλατεία Αττικής (ΔΚ Παιανίας) για καλό σκοπό.

Δήμος Παιανίας: Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Α' Βοηθειών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σεμινάριο Α’ Βοηθειών που διοργάνωσε ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Δήμος Παιανίας - Ισ. Μάδης: Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, εγγύηση για τα Ολυμπιακά Ακίνητα

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στα Ολυμπιακά Ακίνητα ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, σε μια επίσκεψη που στόχο είχε να αναδείξει τη σημασία της ανάπλασης των εμβληματικών κτιρίων του 2004 προς όφελος του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας.

Δήμος Παιανίας: Άνοιξαν οι εγγραφές για τα Summer Camps

Τα Summer Camps του Δήμου Παιανίας θα υλοποιηθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παιανίας και περιλαμβάνουν αθλητικές, καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές - δημιουργικές δραστηριότητες, όπως:

Δήμος Παιανίας: Εξετάσεις μαστογραφίας για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Ο Δήμος Παιανίας και η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι» παρέχουν εξετάσεις μαστογραφίας σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40-69.

Δήμος Παιανίας: Στο ΔΣ του Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων ο Ισίδωρος Μάδης

Στα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΣΠΑΥ και την 1η Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας και αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Ισίδωρος Μάδης.

Δήμος Παιανίας: Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν στο 3ο Koutouki Trail

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στο 3ο Koutouki Trail που διοργάνωσε ο Δήμος Παιανίας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Δήμος Παιανίας: Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του ΣΤΟ

Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Παιανίας την Παρασκευή 24 Μαΐου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αποψίλωσης στα κοινόχρηστα οικόπεδα του Δήμου Παιανίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποψίλωσης στα κοινόχρηστα οικόπεδα του Δήμου Παιανίας. Τέσσερα συνεργεία βρίσκονται καθημερινά σε διαφορετικά σημεία του δήμου καθαρίζοντας δημοτικά οικόπεδα ενώ από τους χώρους απομακρύνονται και όγκοι σκουπιδιών που θα λειτουργούσαν ως εύφλεκτη ύλη σε περίπτωση ατυχήματος.

Δήμος Παιανίας: 3ο «Koutouki Trail Run» στις 26 Μαΐου

Στην διοργάνωση του 3ου «Koutouki Trail Run» προχωρά ο Δήμος Παιανίας, του χωμάτινου αγώνα δρόμου που έγινε θεσμός λόγω της αγάπης του κόσμου και της μεγάλης συμμετοχής αθλητών όλων των κατηγοριών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Παιανία προς τιμή του πολιούχου της πόλης Αγίου Αθανασίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Παιανία προς τιμή του πολιούχου της πόλης Αγίου Αθανασίου.

Στο έργο αποκατάστασης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Παιανία ξεναγήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης

Στο έργο αποκατάστασης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Παιανία ξεναγήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος της Παιανίας Άγιος Αθανάσιος

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος της Παιανίας Άγιος Αθανάσιος, σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου, οπότε και τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας παρουσία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη και με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών.

Ο Δήμος Παιανίας τιμά τον Πολιούχο της πόλης της Παιανίας Άγιο Αθανάσιο

Με ένα τριήμερο γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις για κάθε δημότη, ο Δήμος Παιανίας τιμά τον Πολιούχο της πόλης της Παιανίας Άγιο Αθανάσιο, από την Παρασκευή (10/05) έως και την Κυριακή (12/5).

«Το Δημογραφικό - Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις»: Αίτια και λύσεις στην ημερίδα των Π.Ε.Δ.Α., ΕΝ.Δ.Α. και Δήμου Παιανίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Το Δημογραφικό - Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις» που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και ο Δήμος Παιανίας, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 με τη συμμετοχή της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη, της υφυπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη και του Καθηγητή Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Μιλτιάδη Νεκτάριο.

Δήμος Παιανίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Παίζω και Δημιουργώ στο Δάσος» για 3η χρονιά

Περισσότερα από 400 παιδιά συμμετείχαν στη δράση του Δήμου Παιανίας «Παίζω και Δημιουργώ στο δάσος», μια πρωτοβουλία με στόχο να φέρει πιο κοντά την επόμενη γενιά με το φυσικό περιβάλλον να μάθουν για τους τρόπους φροντίδας του και για την προστασία του από πυρκαγιές, για τη φροντίδα των ζωντανών οργανισμών του και τη δυνατότητα ανάπτυξης καλλιεργειών. Επιπλέον δημιούργησαν φυσικά έργα τέχνης με φυσικά υλικά, υπό τη διδακτική καθοδήγηση έμπειρων καλλιτεχνών.