ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Παιανίας: Ιστορικά πολεμικά οχήματα έδωσαν το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Μια διαφορετική παρέλαση που έκλεψε τις εντυπώσεις, παρακολούθησαν την 25η Μαρτίου όσοι βρέθηκαν στον Δήμο Παιανίας με τους διοργανωτές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Ντζακώστα

Ο Ταλαντούχος κ. Ντζακώστας είναι αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση.

Δήμος Παιανίας: «Συμπορευθώμεν εις το Σωτήριον Πάθος»

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα Άγια Πάθη και την Ανάσταση διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, στις 20.30.

Δήμος Παιανίας: Ενημέρωση για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Τι προβλέπεται για τους παραβάτες

Βαριά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες για ακαθάριστα οικόπεδα προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι ιδιοκτήτες γης στα όρια του Δήμου Παιανίας ενημερώνονται και μέσω επιστολών για την υποχρέωσή τους να έχουν καθαρίσει τα ακίνητά τους έως την 30 Απριλίου 2023 αλλά και να τα διατηρήσουν σε καλή κατάσταση για όλη την αντιπυρική περίοδο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παιανίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παιανίας. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ολοκληρώνεται η απομάκρυνση του παλαιού και φθαρμένου χλοοτάπητα στο βασικό γήπεδο ποδοσφαίρου και ακολουθούν τα δύο 5x5.

Ψεύτης και φυγόδικος ο Ντζακώστας: Την κοπάνησε από το δικαστήριο, παρών σε δείπνο

 Στα ψέματά του πνίγεται το πρωτοπαλίκαρο του παραιτηθέντα Στάμου, Θανάσης Ντζακώστας, ξεχνώντας πως αυτά έχουν κοντά ποδάρια. Ο άλλοτε υπηρέτης του νόμου που αποτάχθηκε κακήν κακώς για λόγους που όλη η κοινωνία γνωρίζει αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι βρέχει. Και με περίσσιο θράσος διαστρεβλώνει δικαστικές αποφάσεις για να αποδείξει πως είναι λευκή περιστερά.

«Μεγαλώνει» η ομάδα του Αλλάζουμε Μαζί: Οχτώ νέα πρόσωπα στο πλευρό του Ισίδωρου Μάδη – Ανακοινώνονται συνολικά 50 υποψήφιοι

Δέκα επιπλέον υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παιανίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» Ισίδωρος Μάδης.

Ένα ακόμα μεγάλο έργο «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» για τον Δήμο Παιανίας περνά στη φάση της υλοποίησης

Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον Δήμο Παιανίας περνά στη φάση της υλοποίησης. Πρόκειται για το «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με ποσό 2.300.000 ευρώ.

Δήμος Παιανίας: 2.300.000 ευρώ για το Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας


Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον Δήμο Παιανίας περνά στη φάση της υλοποίησης. Πρόκειται για το «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με ποσό 2.300.000 ευρώ.

Ένας νέος κοινόχρηστος χώρος δημιουργείται στα Γλυκά Νερά (Φούρεσι)

Ένας νέος κοινόχρηστος χώρος δημιουργείται στα Γλυκά Νερά (Φούρεσι) εκεί που μέχρι πρότινος βρίσκονταν τα φθαρμένα γήπεδα της οδού Ηφαίστου, υλοποιώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη για περισσότερους φιλόξενους χώρους για τους δημότες.

Αποκλειστικό- Η HERMES παρουσιάζει για πρώτη φορά παγκοσμίως το νέο της άρωμα στο μουσείο Βορρέ

Σε μία εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο μουσείο Βορρέ  θα παρουσιαστεί το νέο άρωμα της γνωστής εταιρείας.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, για την ανάπτυξη της έννοιας του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης ανακοινώνει εθελοντική αιμοδοσία

Τη δυνατότητα δωρεάν και αναβαθμισμένης πρόσβασης στο ίντερνετ έχουν πλέον οι κάτοικοι της Αργιθέας

Τη δυνατότητα δωρεάν και αναβαθμισμένης πρόσβασης στο ίντερνετ έχουν πλέον οι κάτοικοι της Αργιθέας μετά την τοποθέτηση router στον ιστό του αντλιοστασίου.

Δήμος Παιανίας: Nέοι κάδοι για την ανακύκλωση των τηγανέλαιων


Ενα ακόμα ρεύμα ανακύκλωσης ενεργοποιείται στον Δήμο Παιανίας μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και περιορίζοντας το οικονομικό κόστος. Ήδη σε δέκα σημεία, δίπλα στους κόκκινους κάδους για την ανακύκλωση ρούχων και αξεσουάρ, έχουν τοποθετηθεί νέοι κάδοι για τη συλλογή και ανακύκλωση των μαγειρικών ελαίων (τηγανέλαιων) τα οποία αξιοποιούνται για την παραγωγή βιοντίζελ!

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη η 43χρονη μητέρα που κλείδωσε τα παιδιά στο σπίτι και έφυγε

Συνελήφθη 43χρονη μητέρα στα Γλυκά νερά που κλείδωσε τα παιδιά της, 8 και 5 ετών, στο σπίτι και έφυγε. 

Στην κατασκευή της Οδού Χρυσανθέμων προχωρά ο Δήμος Παιανίας

Στην κατασκευή της Οδού Χρυσανθέμων προχωρά ο Δήμος Παιανίας μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ύψους 115.761 ευρώ. Παράλληλα θα υλοποιηθεί και έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε να μην προκληθούν νέες φθορές μελλοντικά στο ίδιο σημείο.

Hμερίδα με θέμα «Ενημέρωση και μέτρα πρόληψης που αφορούν πυρκαγιές και σεισμικά» αύριο, Παρασκευή 10/3 στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας στην Παιανία

Την Παρασκευή 10/3 στις 11 στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας (Σπύρου Αγγελή 14) στην Παιανία, διοργανώνει ο δήμος μας ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση και μέτρα πρόληψης που αφορούν πυρκαγιές και σεισμικά.» Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πύραρχος Δημήτριος Μπατάλης ( Διοικητής Π.Υ. Κρωπίας)

Συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 8/3 και ώρα 18.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας με 10 Θέματα Ημερήσιας Διάταξης – Διαβάστε τα θέματα που θα συζητήσει το Σώμα

Συνεδριάζει σήμερα, 08 Μαρτίου 2023, στις 18.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtube.com/live/_3McVCJAFQI?feature=share

Η θεατρική παράσταση "Ο Ραφτάκος των λέξεων" το Σάββατο 18/3 στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας στην Παιανία

Το ΣΕΟ Τοπικό τμήμα Παιανίας μας προσκαλεί το Σάββατο 18/3/23 στις 6:30 μ.μ.στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας στην Παιανία, για να απολαύσουμε τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος που θα ζωντανέψει κοντά μας την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων "Ο Ραφτάκος των λέξεων", του Αντώνη Παπαθεοδούλου.