ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντιδήμαρχος με… βαρύγδουπο τίτλο και ανύπαρκτο έργο!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για αυτούς που θα τους εκπροσωπούν στους δήμους και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν κάνει έργο.

Εισβολή σε κοσμηματοπωλείο στα Καλύβια - Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας

Τα ξημερώματα κακοποιοί εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στα Καλύβια Αττικής και άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα αξίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού από τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού από τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού

Tο ψηφοδέλτιο που δίνει παράσταση νίκης

Για τον Γιώργο Σωφρόνη, τον υποψήφιο δήμαρχο του Σαρωνικού, έχουμε κατά καιρούς γράψει και τις ενστάσεις μας και τις επιφυλάξεις μας. Πολλές φορές μάλιστα βρεθήκαμε με πολύ έντονη κριτική απέναντι σε αποφάσεις του και επιλογές του.

Κυριακή 17/9: Οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού ξεκινούν δράσεις καθαρισμού

Συνάντηση για τον καθαρισμό σημείων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ενόψει χειμερινής περιόδου θα έχουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel, στο Δήμο Σαρωνικού

Το #ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το Μαζί για το Παιδί και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζονται.

Ποινικά κολάσιμη η πρακτική Στεργίου, προέδρου του Κουβαρά , να δίνει προϋπογεγραμμένες εξουσιοδοτήσεις

Εκτεθειμένος και ο υπ. Δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου

Τι είναι αυτό; Μια προϋπογεγραμμένη εξουσιοδότηση, από τον Πρόεδρο του Κουβαρά και υποψήφιο σύμβουλο με τον κ. Παπαχρήστου, Κώστα Στεργίου.

Με τέτοιες έχει γεμίσει όλος ο Κουβαράς και όχι μόνον. Είναι ποινικό αδίκημα και το ξέρουν. Ξέρουν επίσης ότι αν γίνει καταγγελία στην Αποκεντρωμένη ο «πονηρούλης» Πρόεδρος εκπίπτει του αξιώματος του.

Εμείς ρωτάμε καλοπροαίρετα:

  1. Με τέτοια υλικά χτίζει το νέο ο κ. Παπαχρήστου. Γιατί αυτά δεν είναι απλώς παλιά υλικά , είναι σάπια υλικά. Ο άνθρωπος διαπράττει ποινικό αδίκημα για να ‘’εξυπηρετήσει’’ δημότες και να κερδίσει ψηφαλάκια. Καταλαβαίνουμε τι κινδύνους εγκυμονεί μια τέτοια πρακτική!
  2. Αυτή η πρακτική είναι εν γνώσει του κ. Παπαχρηστου;

Αν το ξέρει, να χαίρεται το ‘’νέο’’ που υποστηρίζει ότι κομίζει στον Δήμο, γιατί αυτή η πρακτική είναι βγαλμένη μέσα από τις πιο μαυρογιαλούρικες εποχές, συν το γεγονός της ποινικά κολάσιμης πράξης.

Αν δεν το ξέρει, τι θα κάνει από σήμερα που θα το μάθει;

Θα καταδικάσει την πρακτική και θα τον αποπέμψει για να υπερασπιστεί το νέο ήθος που λέει ότι φέρει;

Θα τον υπερασπιστεί με κίνδυνο να καταρρεύσει το αφήγημά του περί δήθεν ήθους, για να μη χάσει τα ψηφαλάκια;

Θα το κάνει ‘’αβαβα’’ γιατί μπρος στις ψήφους πάει περίπατο το νέο ήθος;

Aναμένουμε και επιμένουμε.

1_25635.jpeg

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας συλλέγει ο Δήμος Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ξεκινά εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία. Ο δήμαρχος Χρήστος Γκίνης καλεί την τοπική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των πλημμυροπαθών και να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρας Ράπτη και του αντιδημάρχου Παιδείας-Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Ηλία Πατσιαούρα και να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της συμμετέχοντας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες της 6ης Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Σαρωνικού

Οι πολίτες του Δήμου που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 6ης Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να αποζημιωθούν χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο Σαρωνικού και συγκεκριμένα στην κα. Ιωάννα Γκίκα (Δ/νση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής), επικοινωνώντας προηγουμένως στο τηλέφωνο  2299-320344 εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στο email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνεργεία επιχειρούν για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, στο Δήμο Σαρωνικού

Αίτημα για κήρυξη του δήμου Σαρωνικού ως πλημμυροπαθούς και πληγέντος από θεομηνία.

Ύστερα από τη σφοδρότητα με την οποία έπληξε τον δήμο Σαρωνικού η #κακοκαιρία_Daniel και τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν, ο δημοτικός μηχανισμός επιχειρεί από το βράδυ της Τετάρτης 6/9 με στόχο την εξομάλυνση της κατάστασης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουβαρά Κώστας Στεργίου υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Σαρωνικός Ξεκινάμε'' του Δημήτρη Παπαχρήστου

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουβαρά Κώστας Στεργίου υποψήφιος με τον συνδιασμό ''Σαρωνικός Ξεκινάμε'' του Δημήτρη Παπαχρήστου.

Ανακοίνωση για τη διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου στο Δήμο Σαρωνικού

Οι πολίτες του Δήμου που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου 2023, χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο Σαρωνικού και τις κατά τόπους Δημοτικές Ενότητες μέχρι την 31η Αυγούστου 2023 (δηλαδή σε χρονικό διάστημα 45 ημερών από την ημερομηνία εκδήλωσης της φυσικής καταστροφής), σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Αρ. Φύλλου 5072 που εκδόθηκε στις 16/08/2023 και αφορά την διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Σε λειτουργία το έργο τηλεδιαχείρισης και τηλεμετρίας στο Δήμο Σαρωνικού

Το έργο τηλεδιαχείρισης και τηλεελέγχου των 27 δεξαμενών του δήμου Σαρωνικού έχει ήδη προ καιρού ολοκληρωθεί και λειτουργεί άψογα ελέγχοντας τις στάθμες των δεξαμενών, τις εισροές και εκροές του ύδατος καθώς και τις λειτουργίες των αντίστοιχων αντλιών, όπου υπάρχουν. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες το έργο παραδίδεται από τον ανάδοχο.

Ο Βασίλης Μπούτσης έτοιμος για το επόμενο βήμα

Λίγες ημέρες πριν, επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση, ότι ο νυν αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού, Βασίλης Μπούτσης δεν θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές, αλλά έχει κάνει αίτηση για να συμμετέχει στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Γωνιές Ανακύκλωσης στον Δήμο Σαρωνικού

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των Γωνιών Ανακύκλωσης σε τρία διαφορετικά σημεία του Δήμου Σαρωνικού σε συνέχεια σχετικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ Δήμου Σαρωνικού και Περιφέρειας Αττικής.

«Βουνά» από σκουπίδια στη Σαρωνίδα 20 ημέρες μετά τη μεγάλη φωτιά - Δείτε φωτογραφίες

Στα σκουπίδια υπάρχουν από στρώματα μέχρι κλαδιά και πλαστική ξαπλώστρα

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε στον Κουβαρά Αττικής

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής