ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταπολέμηση κουνουπιών | Πρόγραμμα 2023 | 2ος κύκλος εφαρμογών από εδάφους από 20/3-29/3.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης και αντιμετώπισης των κουνουπιών για το έτος 2023, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή Παρακολούθησης – Παραλαβής του έργου και την υπεύθυνη επιστήμονα της αναδόχου εταιρείας υλοποίησης του έργου, αποφάσισαν τη συνέχεια του προγράμματος με τον 2ο Κύκλο Επίγειων Εφαρμογών Κουνουπιών (προνυμφοκτονίες) από σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου ως εξής: 

Αντιδήμαρχος μεγάλου δήμου με αδικαιολόγητα… 800.000 ευρώ- Κόβεται από τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών

Για κακουργήματα ελέγχεται αντιδήμαρχος μεγάλου, κεντρικού δήμου της χώρας, με βάση πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, που εδώ και αρκετές μέρες έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο Βασίλης Οικονόμου ως πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής συνόδεψε τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στην επίσκεψη του στην πρότυπη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία»

Βασίλης Οικονόμου:«Ως πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής συνόδεψα τον Υπουργό Υγείας, Θάνος Πλεύρης στην επίσκεψη του στην πρότυπη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» που ίδρυσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος στα Σπάτα, Ανατολικής Αττικής.

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (14/3) στην Αττική - Δείτε τις περιοχές

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη, σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Κλειστή η Λεωφόρος Μαραθώνος από Ραφήνα ως το Πικέρμι - Σε εξέλιξη πορεία μαθητών

Η πορεία ξεκίνησε από τη Νέα Μάκρη, έκανε στάση στη Διασταύρωση της Ραφήνας και συνεχίζει μέχρι το Πικέρμι - Δείτε την κίνηση

Το "μπουμπούκι" της Ηλιούπολης! Υποψήφιος δήμαρχος (κομματάρχης γαλάζιου βουλευτή του Νότιου Τομέα) κατηγορείται για ρευματοκλοπή στις επιχειρήσεις του. Είχε σταματήσει τον μετρητή των ρολογιών να γράφει. Το πρόστιμο και η μήνυση.

Όσοι τον ξέρουν καλά, όπως μας είπαν, ήταν σίγουρη πως αργά η γρήγορα θα έκανε και κάτι τέτοιο. Για ρευματοκλοπή κατηγορείται υποψήφιος δήμαρχος στην Ηλιούπολη. 

Αποχαιρέτησε την Επιτροπή Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης ο Βορίδης: «Αν προλάβουμε έχουμε έτοιμο κι άλλο νομοσχέδιο»

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε στα μέλη της Επιτροπής ότι το νομοσχέδιο για τη καινοτομία στο Δημόσιο θα είναι το τελευταίο που εισηγείται

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη για το πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων - Κοινή επιστολή των δημάρχων Ανατολικής Αττικής σε ΕΔΣΝΑ και Περιφέρεια Αττικής

Την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων ζητούν από τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής οι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη.

Στην κοινή τους επιστολή οι δήμαρχοι

Κ. Καραμανλής: Στρατηγικό σχέδιο για όλη την Αττική από τον ΟΑΣΑ – Επέκταση σε Ωρωπό και Μαραθώνα ύστερα από αίτημα του Βουλευτού Ανατ. Αττικής Βασίλη Οικονόμου

Στην επέκταση των αστικών συγκοινωνιών σε Ωρωπό και Μαραθώνα αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Ο εν ενεργεία πολιτικός και οι εξωχώριες εταιρείες

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας με αυτά που ακούγαμε για εν ενεργεία πολιτικό και τις εταιρείες που έχει στην Κύπρο.

Η μία εταιρεία η οποία έχει ήδη ιδρυθεί με μετοχικό κεφάλαιο 120.000 ευρώ από δύο άτομα, έχει σχέση με το delivery φαγητού κάτι ανάλογο του e-food.

Η δεύτερη εταιρεία ιδρύθηκε την εποχή του κορονοιου και μάλιστα έκανε τζίρο αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, με ένα ειδικό υγρό το οποίο όταν το επιστρώνεις σε επιφάνειες εμποδίζει την εξάπλωση του ιού.
Αυτή η εταιρεία έχει ιδρυθεί από τον πολιτικό και τον κουμπάρο του.
Αυτά και άλλα πολλά μας κελάηδησε ένα πουλάκι, ξέρετε από εκείνα που κελαηδάνε και τα λένε όλα.

Και όταν θα βγουν αυτά στην επιφάνεια τότε θα σκάσει η βόμβα από άκρη σε άκρη σε όλη την Περιφέρεια Αττικής.

Χρέη στους δήμους: Σχέδιο ένταξης νέων οφειλών στη ρύθμιση των 72 δόσεων – διαγράφονται παλιές οφειλές

Σχέδιο ένταξης στη έκτακτη ρύθμιση των 36 – 72 δόσεων και των χρεών στους δήμους επεξεργάζεται η κυβέρνηση ενώ με νέα ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών διαγράφονται χρέη που έχουν οι πολίτες πριν από το 2013 και μειώνεται στα 5 χρόνια ο χρόνος παραγραφής των νέων οφειλών προς τους ΟΤΑ.

Το «παράθυρο» επέκτασης των 72 δόσεων και για τα χρέη στους δήμους άφησε ανοιχτό ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος μιλώντας χθες στο Σκάι ανέφερε ότι η νέα έκτακτη ρύθμιση «αφορά και φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και θα επιδιώξουμε να επεκταθεί και για τα χρέη στους Δήμους».

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από δημοτικά τέλη και πρόστιμα της τελευταίας διετίας να ρυθμιστούν σε έως

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε Βάρη, Δροσιά, Κορωπί, Λαύριο και Παλαιά Φώκαια σήμερα, Παρασκευή 17/02

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί τις ώρες και τις οδούς που θα επηρεαστούν από την διακοπή ανά περιοχή

Ανακοίνωση ΚΤΕΛ Κορινθίας για πρόσληψη οδηγών

Το Κτελ Κορινθίας σε συνεργασία με το Κτελ Χανίων-Ρεθύμνης, το Κτελ Ηρακλείου-Λασιθίου και το Κτελ Μαγνησίας, αναζητούν επαγγελματίες οδηγούς με δίπλωμα Δ' και ΠΕΙ για τη στελέχωση του έργου στην αστική συγκοινωνία της Αττικής, για τα Αμαξοστάσια Ελευσίνας και Ολυμπιακού Χωριού.

Το θέμα της Επέκτασης Αστικής Συγκοινωνίας στους Δήμους Ωρωπού και Μαραθώνα, για άλλη μια φορά ο Βασίλης Οικονόμου το φέρνει στη Βουλή

Βασίλης Οικονόμου: 

Άλλη μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) Γιάννη Γκόλια..

Ομιλητής ο Βασίλης Οικονόμου στην @horecaexpo μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού και εστίασης στην Ελλάδα

Βασίλης Οικονόμου: Σήμερα παρευρέθηκα ως Ομιλητής μαζί με τον φίλο και Υπουργό Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis στην @horecaexpo μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού και εστίασης στην Ελλάδα. Η διαπίστευση και η πιστοποίηση εξασφαλίζουν την ποιότητα της παραγωγής και διασφαλίζουν την ανάπτυξη της πατρίδας.

Σβήσιμο οφειλών προς τους Δήμους και μικρότερος χρόνος παραγραφής

Διαγράφονται χρέη πριν από το 2013 - Ζωντανές για 2 χρονιά ακόμα οι όφειλες 2013-2017 - Πενταετής η παραγραφή από το 2018 και μετά - Τι αποκαλύπτει το νέο νομοσχέδιο

Απίστευτο και όμως αληθινό - Πολιτευτής έστησε τηλεφωνικό κέντρο και έκανε δημοσκοπήσεις

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στη στήλη έφτασαν πληροφορίες ότι πολιτευτής μεγάλου κόμματος σε μεγάλη περιφέρεια της Αττικής έστησε τηλεφωνικό κέντρο που καλούσε μέλη και στελέχη κόμματος -τους καταλόγους τούς βρήκε από το κόμμα- προσποιούμενο μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία, παραποιώντας και το όνομα της εταιρείας μερικές φορές. Έτσι προσπαθούσε να μάθει ποιους ψηφίζει ο καθένας.

Οδοντίατροι: Απεργούν την Παρασκευή - Ζητούν λύσεις στο συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΕ) διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί της ίδιας ημέρας στο υπουργείο Εργασίας

Πόθεν Έσχες: Ο Δήμαρχος της Αττικής με τα 54 ακίνητα

Εισοδήματα 194.950 ευρώ, μαζί με την σύζυγό του, δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του ο Δήμαρχος

Ποιος Δήμαρχος της Ανατ. Αττικής έκανε guest στο Survivor

Ένα επεισόδιο χωρίς αγώνισμα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor, με τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας.
Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκεί, στα μηνύματα των φίλων που δέχτηκαν οι παίχτες, βρέθηκε και ο Δήμαρχος