ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Featured

Το Tipsy Mermaid μόλις άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες στην πλατεία της Ραφήνας

Το Tipsy Mermaid σε καλεί να κάνεις "βουτιά" σε γεύσεις και χρώματα γεμάτα όμορφες αντιθέσεις.

Featured

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Προστασία ευπαθών ομάδων και αστέγων κατά την περίοδο καύσωνα

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 17/7/2024 έως και την Παρασκευή 19/7/2024, ημέρες που οι θερμοκρασίες αναμένονται ιδιαίτερα υψηλές, θα διαθέτει σε όσους έχουν ανάγκη δυο κλιματιζόμενες αίθουσες.

Featured

To κολυμβητήριο του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου σε απόγνωση

Ο όμορφος και μοναδικός χώρος του πάρκου με το κολυμβητήριο της δημοτικής κοινότητας Ραφήνας, αφημένος στην τύχη του απο τη νέα δημοτική αρχή.

Featured

Κάρμεν Ρουγγέρη - Παιδική θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Κλειδί» την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και το Τμήμα Πολιτισμού υποδέχεται την Κάρμεν Ρουγγέρη στην πόλη μας με την παιδική θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Κλειδί» από το παραμύθι της Π.Δέλτα «Η καρδιά της βασιλοπούλας», να τη γεμίσει χρώματα, χορούς, κοστούμια εμπνευσμένα από παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και ακόμα παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής θα συναντηθεί με αυτή του θεάτρου.

Featured

Ξυλοκόπησαν τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς και τον παρέσυραν με το αυτοκίνητο (video)

Ο οδηγός του συστήθηκε ως αστυνομικός και του επιτέθηκε με κλωτσιές - «Ούτε τον άγγιξα, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα» λέει ο κ. Μπουρνούς

Featured

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΜΘΕΥΣΗΣ - Η εξαπάτηση των πολιτών από Τσεβά, με τη συνέργεια των συμβούλων της.

Η σημερινή διοίκηση του δήμου με εντολή της ανεκδιήγητης δημάρχου Δήμητρας Τσεβά δεν έχει πληρώσει τον ανάδοχο για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης της πόλης.

Featured

Συκοφάντισα και συνειδητή ψεύτρα η Τσεβά αν δεν καταθέσει το έγγραφο με την υπογραφή του Μπουρνους για το masterplan. Υπάρχει όμως ???

Στις ράγες του προεκλογικού ψεύδους θα συνεχίσει να κινείται η Δήμητρα Τσεβά-δήμαρχος ΤΦηνας Πικερμίου και θα αποτελεί κοινή συκοφάντισσα, ψεύτρα και ανάξια να φέρει τον τίτλο αν δεν προσκομίσει άμεσα το έγγραφο που είπε ότι έχεις την κατοχή της με την υπογραφή Μπουρνούς για συναίνεση στο master plan του λιμένα Ραφήνα.
Featured

Απολογισμός έργου-κόλαφος εξαμήνου . Δεκάλογος απόγνωσης για στους πολίτες

Έκλεισε ένα εξάμηνο με τη νέα δημοτική αρχή που κατάφερε στο χρονικό διάστημα αυτό, πραγματικά το αδύνατο.

Κατάφερε την κατάρρευση λειτουργίας ενός δήμου μοντέλου στην τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας.

Έξι (6) μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής οι πολίτες παρακολουθούν αποσβολωμένοι τα ακόλουθα, που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά προσωπεία:

Το τελευταίο δίμηνο Μαίου - Ιουνίου (τρίτο δίμηνο) ο πραγματικός απολογισμός από μείωσης λειτουργίας του δήμου- γιατί ο εικονικός- τυπικός τελείται αύριο μεσημέρι- αποτυπώνεται στα κάτωθι:

  1. Τεράστια συσσώρευση φυτικών υπολειμμάτων σε κάθε μήκος και πλάτος της διοικητικής περιφέρειας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, παράγοντας που αυξάνει την επικινδυνότητα και δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας για την ζωή και την περιουσία των πολιτών. Για αυτό το θέμα έχουμε γίνει ήδη αρνητικοί παράγοντες αναφοράς σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Από την άλλη πλευρά η δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολουθούν, παρακολουθούν, απλώς παρακολουθούν, έχοντας το δικό τους μερίδιο ευθυνών.

Ως φυσικό επακόλουθο είναι να γίνεται ακολούθως πλημμελώς ΚΑΙ η αποκομιδή συνολικά των απορριμάτων, να υπάρχουν παρεκκλήσεις στην συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών (συμβατικά απορριμματοφόρα να μαζεύουν μαζί με τα σύμμεικτα και τα ανακυκλώσιμα υλικά) και άλλα τινά που οδηγούν καθοδικά τους δείκτες αποδοτικότητας της καθαριότητας της πόλης και υποβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών

  1. Εν κρυπτώ και με αδιαφανείς διαδικασίες και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, κατατέθηκε το Μάιο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τους μελετητές, εν πλήρη γνώση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, η αρχική πρόταση-προσέγγιση της ομάδας των μελετητών για το Τοπικό Πολεοδομικό στον τόπο μας, με προσεγγίσεις μακριά από τη θέληση και τις ανάγκες των πολιτών.

Ένα είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσουμε αυτή τη δημοτική αρχή να υποθηκεύσει το μέλλον της ζωής των παιδιών μας.

Χρειαζόμαστε και απαιτούμε άμεσα ενέργειες στην κατεύθυνση επίλυσης των συσωρευμένων προβλημάτων και νέες χρήσεις γης, που να δίνουν λύσεις προοπτικής σε αυτά.

  1. Έχει ξεκινήσει ταυτόχρονα μία ευρεία συζήτηση στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για το νέο master plan του λιμένα Ραφήνας ενώ η δημοτική αρχή συνειδητά και σκοπίμως δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα τους μελετητές που έχουν συντάξει τη μελέτη, για να συμμετάσχουν σε αυτήν τη δημόσια βούλευση, δίνοντας εξηγήσεις και απαντώντας σε ερωτήματα πολιτών, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε για τη διαμόρφωση των τελικών προτάσεων, οι οποίες θα πρέπει να συμπεριλάβουν μεγάλο μέρος των αιτημάτων των πολιτών.

Συνειδητά και σκοπίμως η δημοτική αρχή κρατά σε άγνοια και έλλειψη πλήρους ενημέρωσης τους πολίτες ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα ξερό και ανούσιο ΟΧΙ, χωρίς τεκμηρίωση επιχειρημάτων, που θα χρειαστούν στο μακρύ αγώνα που έχουμε μπροστά μας

Αναμφισβήτητα η πόλη και ο τόπος μας, έχει ανάγκη από πολεοδομική οργάνωση και υποδομές, νέες χρήσεις γης, κάτι που οι μελετητές προσπερνούν γοργά, χωρίς να καταθέτουν ουσιαστικές προτάσεις γιατί η δημοτική αρχή δεν τις βάζει εότε απο άγνοια είτε από σκοπιμότητα στο τραπέζι της συζήτησης

  1. Έχει ξεκινήσει για τα καλά το καλοκαίρι και το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, το οποίο λειτουργούσε πάνω από 20 χρόνια στη Ραφήνα, είναι για πρώτη χρονιά και για πρώτη φορά, εκτός λειτουργίας ( free parking έχουν ένδειξη όλα τα μηχανήματα στους δρόμους), ενώ δεν έχουν προσληφθεί -πάλι για πρώτη φορά- δημοτικοί υπάλληλοι ορισμένου χρόνου για τον έλεγχο της στάθμευσης στην πόλη. Η πόλη και οι δρόμοι από την σημερινή ανεξέλεγκτη στάθμευση είναι σε πλήρη ακαταστασία.

Συνέπεια της συνειδητής μη ενεροποίησης του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η άναρχη σταθμευση παντού στη Ραφήνα και η ολική απώλεια όποιου ελέγχου ακόμα και μέσω προστίμων.

Συγχρόνως η ίδια η δημοτική αρχή διαπράττει οικονομικό αδίκημα και απάτη εις βάρος των πολιτών έχοντας εισπράξει 5€/ έτος και όχημα ως συμμετοχή των κατοίκων για να έχουν αυτοί σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Αποτέλεσμα η παντελής αδυναμία εξεύρεσης θέσεων στάθμευσης για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πολιτών και η λειτουργία της αγοράς. Η σημερινή κατάσταση στους δρόμους της πόλης είναι μία αποτύπωση απόλυτης ακαταστασίας, μπαχαλοποιώντας την καθημερινότητά μας και υποβαθμίζοντας περαιτέρω την ποιότητα ζωή μας.

Προεκλογικώς βέβαια έκαναν παρέλαση πομπώδεις υποσχέσεις περί βελτίωσης του κυκλοφοριακού θέματος επίγειου και εναέριου, γιατί ποιος ξεχνά τις παχουλές δηλώσεις περί αεροδρομίου . ΟΥΔΕΙΣ

  1. Τα προβλήματα ορθού προγραμματισμού εμφανίζονται και με την έλλειψη υλικών, όπως αρχίζει να αχνοφαίνεται στη λειτουργία της καθημερινότητας- καθαριότητας.

Οι σακούλες για τους κάδους απορριμάτων έχουν εξαφανιστεί εδώ και 15 μέρες και μπορεί κάποιος ανέτως στους δρόμους υπάλληλους να επαναφέρουν τις ίδιες “μυρωδάτες” σακούλες στην πρότερη θέση τους, αφού έχουν απορρίψει προηγουμένως τα απορρίμματα σε περιφερειακούς κάδους.

  1. Επικοινωνιακά έχουν αρχίσει ραδιοφωνικές τηλεοπτικές εκπομπές όπου περιγελούν και επιπλήττουν προσωπικά τη δήμαρχο - και εμμέσως το σύνολο της διοίκησης- για τις απόψεις και τα “έργα” της διοίκησης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
  2. Έχει συλληφθεί ψευδόμενη η Δήμητρα Τσεβά-δήμαρχος απέναντι στον επικεφαλής της Σύγχρονης Πολιτείας- Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών Ευάγγελο Μπουρνούς και αρνείται τη δημόσια συγνώμη, συνεχίζοντας το προεκλογικό σκηνικό με το τρενάκι του ψεύδους.

  1. Τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους και σε θέματα συνεργασίας αφού απομακρύνθηκε οικειοθελώς ο πρώτος συνεργάτης της δημάρχου για “λόγους προφανώς ανωτέρας βίας ή προσωπικών θεμάτων”, γιατί κάτι τέτοιο είθισται να γράφεται και το οποίο συνήθως κινείται μακριά από την αλήθεια, η οποία αποτυπώνεται στη καθημερινή αλλά και στην εν γένει προβληματική συμπεριφορά της νέας δημάρχου και των συνεργατών της, οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

  1. Αποκαλύφθηκε η πλήρης συνεργασία μπροστά στις κάμερες -μπροστά και πίσω από τις πλάτες των πολιτών- μεταξύ Τσεβά- Τερζοπούλου, η οποία έχει φτάσει και σε επίπεδο γραμματειακής υποστήριξης, χρησιμοποιώντας η δήμαρχος την Εμ.Τεζοπούλου ως αναγνώστρια εγγράφων που προσκομίζει.

10. Η Υπηρεσία καθαριότητας με εντολές της διοίκησης, δεν βγάζει στους δρόμους τα αυτοκίνητα-πλυντήρια κάδων, τα οποία η δημοτική μας αρχή προμηθεύτηκε τέλος 2022 - αρχές 2023 και τα οποία η νυν διοικηση κρατάει ερμητικά κλειστά στο σταθμό μεταφόρτωσης,αφήνοντας τους κάδους να βρωμούν εν μέσω καλοκαιριού, δημιουργώντας υγειονομικά θέματα

Ο απολογισμός αυτού του διμήνου είναι πραγματικά άλλος ένας δεκάλογος απολογισμού ντροπής για τον τόπο μας.

Και δυστυχώς τα πράγματα αναμένεται να οδηγηθούν ακόμα σε κατώτερα επίπεδα.

Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε και θα μείνουμε στην πρώτη γραμμή επιδιώκοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας, την ανάπτυξη του τόπου και θα συμβάλουμε στην αποκάλυψη και καταβαράθρωση του ψεύδους, ψεύδος που επιστρατεύουν κάθε φορά που βρίσκονται σε δύσχερή θέση.

Συμφωνίες κάτω το τραπέζι αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν.

Οι “πλατούλες” που εντέχνως βάζει η νυν διοίκηση αλλά και άλλοι “ συνεργάτες “ της, σε θέματα που έρχονται από την κεντρική διοίκηση για να προχωρήσουν ενάντια στη θέληση στον πολιτών δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα

Είμαστε εδώ

Μαζί με τους πολίτες

Είμαστε όλοι εδώ για ένα τόπο που μας αξίζει

Οι ενημερωμένοι πολίτες είναι για εμάς η πραγματική δύναμη της κοινωνίας μας.

Featured

Μπατάλης Παύλος: Ένας ακόμα που θέλει για δήμαρχος στη Ραφήνα, αλλά δεν μπορεί

Ο Παύλος Μπατάλης μία ομολογουμένως ιδιόμορφη προσωπικότητα τα τελευταία 20 χρόνια στα κοινά της Ραφήνας, αποτελεί μια αυτοδιοικητική φιγούρα που ανακάλυψε ο πάλαι ποτέ δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιογλου.

Ο Παύλος πάρα τα προβλήματα του δηλώνει τελευταία, σιγοψιθυρίζοντας δεξιά και αριστερά, ότι καλοβλέπει τη θέση του δήμαρχου στις ερχόμενες εκλογές, αλλά εισπράττει από όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν μπορεί, δεν κάνει, δεν επαρκεί.Δεν μπορεί και δεν κάνει για ποικίλους λόγους, ανάμεσα στους οποίους είναι οι φίλοι του παραμένουν πιστοί στον πρώην αλλά και επόμενο δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, όπως δείχνουν τα πράγματα και επίσης ο ίδιος δεν είναι γνωστός γαλαντόμος για να τους αντικαταστήσει με νέο αίμα που θα του δώσει ώθηση.

Επίσης στην κατεύθυνση των χρόνιων φιλοδοξιών του δεν βοηθά ο ομοφοβικός και ακραίος λόγος του, που εκδηλώνεται πολλάκις στα post του.

Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση επιβίωσε γιατί είναι αλήθεια ότι δούλεψε πολύ, αλλά και δεν είχε πραγματικούς εσωκομματικούς αντιπάλους, αφού όλοι τον θεωρούσαν ξεγραμμένο. Όχι αναιτίως πάντως. Έδωσε πολλές αφορμές και συνεχίζει να δίνει. Αυτός όμως διέψευσε τα προγνωστικά και επιβίωσε.

Τώρα όμως τα πραγματα δείχνουν οτι δεν μπορεί να επαναλάβει τον άθλο. Το παιχνίδι του έχει παιχτεί πολλές φορές και έγινε πασίγνωστο. Ο Κεχαγιόγλου πρόλαβε και τον διέγραψε γιατί ήθελε να διοικήσει δια αυτού, τον Χριστόπουλο, που τον μαζεψε, τον ξεφόρτωσε εν μια νυκτί, μεταφέροντας έντεχνα μεγάλο μέρος του συνδυασμού του στον αντίπαλο του Θανάση Αδαμόπουλο.

Τον Βαγγέλη Μπουρνού, που αποτελούσε το τελευταίο καταφύγιο του προσπαθεί να τον υπερκεράσει, αλλά αυτό είναι αδύνατον, γιατί υστερεί σε γνώση, γνωριμίες και επίσης ξεχνά ότι ο Βαγγέλης είναι ψημένος χρόνια στα κοινά και δεν πατάει πεπονόφλουδες. Έχει εξάλλου μάθει από τις πεπονόφλουδες που του έστρωσαν προεκλογικά οι δικοί του, γιατί εκ των έσω έχασε και όχι από τους ανύπαρκτους " έξω".

Το φαινόμενο Μπατάλη παρακολουθείται από κοντά και καθε κινησή του καταγράφεται. Τι και αν μοιράζεται γραφείο με γνωστή ιντερνεπερσόνα και καλεί κόσμο για συζητήσεις. Αποτέλεσμα μηδέν. Άσε που όλοι έχουν καταλάβει ότι επέλεξε τη μέθοδο αυτή γιατί στοιχίζει φθηνότερα από τις καφετέριες. Στα οικονομικά άπιαστος Τα μετρά όλα.

Στη ζωή όμως κερδίζουν αυτοί που δείχνουν μεγαλοθυμία. Μέτρα, μέτρα το κάθε τι, χάνεις το νόημα της. Και ο Παύλος το έχασε, μαζί με άλλα πράγματα. Ο Πέτρος απαρνήθηκε τρις το πιστεύω του, ο Παύλος, ευκολότερα μπορεί τρις να απαρνηθεί την αυτοδιοικητική του πορεία. Δις το έχει ήδη κάνει. Οψόμεθα

Featured

Μια συγνώμη είναι λίγη κ. Χριστόπουλε. Να ανεξαρτητοποιηθεί εδώ και τώρα η κα Παπαδοπούλου

Είδηση μεγάλη. Ζήτησε συγνώμη ο Γιώργος Χριστόπουλος που βοήθησε στην ανάδειξη της θέσης του δημάρχου την κα Τσεβά!!!

Πρώτη είδηση παντού η δήλωση του. Όπως λέει για το γνωστό λαϊκό άσμα κατά παράφραση : Μία συγνώμη είναι λίγη, είναιι λίγη....

Χρωσταει πολλές συγνώμες ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Μια για τη δική του ανεπαρκή θητεία. Έμεινε στην ιστορια με αρνητικό πρόσημο. Πέρασε και δεν ακούμπησε.

Μια για την αναρρίχηση της Τσεβά στη θέση της δημάρχου. Επιλογή για oscar.

Μια για την απομάκρυνση ενός πανάξιου δημάρχου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μπουρνούς. Ακόμα συζητείται.

Μια για την ανάδειξη στη θέση της προέδρου του ΔΣ της ανεπαρκέστατης γραμματέως του κα Παπαδοπουλου, που δίνει σώου σε κάθε συνεδρίαση.

Μια στο εκλογικό σώμα για τα ψέματα που τους έλεγε και πάει λέγοντας.

Κύριε Χριστόπουλε, αν θέλεις να εξιλεωθείς, έστω και λίγο, δώσε εντολή στην κα Παπαδοπούλου, να παραιτηθεί απο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και να ανεξαρτητοποιηθεί. Γιατί αλλιώς αυτά που λες θα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Τελικά ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του.

Featured

Ευάγγελος Μπουρνούς: Κόλαφος για τη Δήμαρχο Τσεβά - Αφανισμός για τους πολίτες το νέο τοπικό πολεοδομικό

Εν κρυπτώ από τους πολίτες, αλλά εν πλήρη  γνώση της δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου, κατατέθηκε προ 15-ημέρου  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  η Α φάση της μελέτης του  νέου Τοπικού Πολεοδομικού (νέες χρήσεις γης και πολεοδομικός σχεδιασμός) του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Featured

Προστασία ευπαθών ομάδων και αστέγων κατά την περίοδο του καύσωνα, στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Προστασία ευπαθών ομάδων και αστέγων κατά την περίοδο του καύσωνα

Featured

Φωτιά τώρα στο Νταού Πεντέλης

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής 

Featured

Αναρτήθηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων, στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Αναρτήθηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων ως μέτρο πρόληψης και αποτροπής πρόκλησης πυρκαγιών. Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα που δημιούργησε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τα υπουργεία Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Featured

Η Τσεβο-ατμοτμηχανή και τα στρουμφάκια της

Κάποιοι ήδη μιλούν για την "σκουριασμένη" από την ακινησία ατμομηχανή του νέου διοικητικού σχήματος στο Ραφήνο-Πικερμιώτικο δήμο, με νοσταλγία για την προηγούμενη διοίκηση.

Λογικότατο!!! Η σύγκριση δεν υπάρχει καν. Και μαλιστα πριν συμπληρωθεί ακόμα πεντάμηνο.

Η ατμομηχανή που θέλει να ξεκινήσει η νέα δήμαρχος Δήμητρα Τσεβάωωωω, δεν μπορεί και δεν έχει αποδεδειγμένα το κατάλληλο πλήρωμα.

Με την ίδια τη Δημητρα οδηγό, άνευ διπλώματος και με χαμηλή οπτική οξύτητα, με τον Κώστα Ξηντάρα σε ρόλο μηχανικού που τον έχει πιάσει υπνηλία έχει πιάσει στασίδι, με θερμαστή τον αποδεδειγμένα ανεπαρκή Γιώργο Δουβίτσα και το κλου του ροστερ, φωνακλαά Ελεγκτή το mister Μπάμπη Ζαφειρόπουλο, η σύγκρουση μοιραία, ακόμα και αν καταφέρει να ξεκινήσει, που δεν φαίνεται εφικτό.

Αρκεί να παραδειγματιστεί κάποιος από τη συμπεριφορά του δίδυμου Ξηντάρα -Ζαφειρόπουλου στις πρόσφατες εκλογές του ΣΠΑΠ. Φοβερή παρουσία.

Ο μεν Ξηντάρας άβουλος και άλαλος ακολούθησε την " γραμμή" και δεν ακούσαμε τη φωνούλα του αφού το παιδί πήγε και " εκτέλεσε" τις εντολή που πήρε. Την εκτέλεσε υποδειγμάτων. Άξιος!!!! Εξάλλου στο boy, το μόνο έργο πού του αρέσει είναι αυτό με το "χορό" με τον Ζορμπά στην ταινία του Κώστα ...Καζαντζάκη, με συγχωρείτε, Νίκο ήθελα να πω, πω πω πω!!!. Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει. Φασουλής το φασούλι εξαλλου γεμίζει το σακούλι.

Ο δε "ακρογωνιαίος" λίθος της παράταξης Μπάμπης Ζαφειρόπουλος εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου ως βασιλικότερος του βασιλέως ενσαρκώνοντας το ρόλο του νταή φωνακλά, υπερκεράζοντας εαυτόν, εκδηλώνοντας πλήρως τα "ακροδεξιά" του αισθήματα που τα κρύβει κάτω από τις δήθεν αριστερές του καταβολές. Βλέπετε πάντα των άκρων ήταν το ψηλό boy που κάνει τον " ελεγκτή" στο τρένο και έτσι θα παραμείνει. Των άκρων των ακροτελεύτιων.

Η απόλαυση της αποθέωσης είναι τον ακούς να τολμάει να κάνει το απονενοημένο βήμα να μιλήσει γενικώς και ειδικώς για θέματα πολιτικής προστασίας που τοποθετήθηκε ως αντιδήμαρχος, έχοντας άγνοια βασικών πραγμάτων για το αντικείμενο και κυρίως άγνοια νομοθεσίας. Του κουτρουλι ο γάμος στο ακροατήριο.

Ο δε "θερμαστής George Douvitsas δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει, ένας θεός ξέρει, να " φτυαρίζει" τα κάρβουνα για να δώσει "ενέργεια" στο τρένο, που δεν λέει να αναπτύξει ταχύτητα και με τις θυμωνιές από τους καθαρισμούς στους δρόμους να ξεφυτρώνουν ως σαλιγκάρια μετά τη βροχή. Και η πρόβλεψη είναι ότι θα συνεχίσουν. Το τρένο πάντως δεν βλέπω να βγαινει ποτέ των ποτών από το σταθμό. Και.εγω αποδεδειγμένα βλέπω καλά. Πολύ καλά

Featured

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Ανακύκλωση - Συλλογή Υπολειμμάτων Τροφών

Σε συνέχεια πρόσφατης επικοινωνίας του Δήμου μας με δημότες για ενημέρωση και τοποθέτηση καφέ κάδων, εγκαταστάθηκε από τον Δήμο μας νέο δίκτυο 16 νέων καφέ κάδων στην περιοχή που οριοθετείται μεταξύ των οδών Σάπαρη – Ειρήνης – Αραπάκη - Ηρ. Πολυτεχνείου - Δημ. Καλεμκέρη – Δεληγιάννη – Αγωνιστών – Τρίγλιας – Εθνικής Αντιστάσεως και σταδιακά θα αναπτυχθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Featured

Η διοίκηση Τσεβά ξεκίνησε πολύ νωρίς και απροκάλυπτα...τις διαπραγματεύσεις !

Εδώ ο καλός διαπραγματευτής, εδώ ο καλός διαπραγματευτής, εδώ ο καλός διαπραγματευτής...Ναι, ναι όπως ακριβώς διαβάζετε.
Όχι μια, όχι δύο, αλλά «μόλις»...τρεις φορές μας το διαλαλεί η διοίκηση Τσεβά δια μέσου της Πρόσκλησης σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής μεθαύριο, 21/05/2024 (https://rafina-pikermi.gr/dimotiki-epitropi/proskliseis-dimotikis-epitropis/21-05-2024-15-30-prosklisi-se-synedriasi-dimotikis-epitropis-21-05-2024/).

Η κα. Τσεβά, δεν διστάζει μόλις 5 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων να χρησιμοποίησει την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προήγουμενη δημοσίευση, μια εξαιρετική διαδικασία, που εφαρμόζεται περιοριστικά σε ειδικές περιπτώσεις και περιστάσεις, όταν η ίδια και οι συνεργάτες της προεκλογικά επιχείρησαν πολλάκις να «κρεμάσουν» στα μανταλάκια τον πρ. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ποιον κα. Τσεβά; Τον δήμαρχο που στα 9,5 χρόνια θητείας την χρησιμοποίησε 1 φορά και μόνο;;; Τον άνθρωπο που δεν έκανε συνεργείες παρόλο που ο δήμος περνούσε δια πυρός και σιδήρου;;; Και έρχεστε εσείς, Μάϊο μήνα να διαπραγματευτείτε 3 φορές για τον καθαρισμό οδών και οικοπέδων;;; Λάσπη στον ανεμιστήρα ρίχνατε προεκλογικά κα. Τσεβά.

Το τιμόνι του δήμου θέλει γνώση, σωστό χρονοδιάγραμμα και προφανέστατα όχι καταχρηστική χρήση ενός μηχανισμού που προορίζεται μόνο για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και όχι για να λύσετε δικά σας...θέματα.

Αν χρησιμοποιείτε την εξαιρετική διαδικασία της διαπραγμάτευσης αλόγιστα στην αρχή της θητεία σας εύκολα μπορούν να συμπεράνουν οι δημότες σας σε τι κατάσταση θα παραδώσετε τον δήμο σε 4,5 χρόνια.

Δυστυχώς για τους δημότες σας δεν μπορούν να αλλάξουν την ψήφο με την οποία σας εμπιστεύτηκαν αλλά να προσεύχονται να περάσουν τα χρόνια και να επιστρέψει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στα χέρια του Βαγγέλη Μπουρνούς.
Featured

Οι πρωταθλητές στη Ραφήνα.

Υπάρχουν κάποιοι σύμβουλοι που δεν έχουν ακόμα συγχρονιστεί με τα καθήκοντα της θέση που διεκδίκησαν στην εμπιστοσύνη των πολιτών, τόσο στην συμπολίτευση όσο και στην αντιπολίτευση.