ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης - Μέτρα για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, από 1η Μαΐου 2024 έως 31 Οκτωβρίου 2024, απαγορεύεται η καύση υπολειμμάτων κλαδεμάτων και η πραγματοποίηση θερμών εργασιών

Συνάντηση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου

Γρηγόρης Κωνσταντέλος: «Σήμερα είχα την τιμή να συναντήσω την αξιότιμη Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Σακελλαροπούλου με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Γ.Γ. Δημήτρη Καφαντάρη.

Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024» διεξάγεται στα γήπεδα της πόλης μας

Τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024 (Football)» έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών (Π.ΟΚ.), το οποίο θα διεξαχθεί από 20 έως 27 Απριλίου 2024 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Υποχρέωση υποβολής δήλωσης Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας σε ιδιοκτήτες ακινήτων

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, εκδόθηκε η υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 υπουργική απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’, στις 24-05-2023.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Αυτό το Πάσχα γίνε Νονός και βοήθησε ένα παιδί σε ανάγκη

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Παρουσίαση βιβλίου «Το παιδί που πετούσε και 30 μικρές ιστορίες» στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και οι εκδόσεις Brainfood σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Αττικής, κ. Θανάση Αυγερινού, «Το παιδί που πετούσε και 30 μικρές ιστορίες» τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία. (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα)

Άμεση αντίδραση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να ακυρώσει τη δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Άμεσα και αποφασιστικά αντέδρασε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις συντονισμένες ενέργειες κυβερνητικών φορέων αλλά και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδοςς, να ακυρώσουν τις πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις προσπάθειες που καταβάλει αυτές τις μέρες, για τη διάσωση των πόλεων έναντι των καταστροφικών και αντισυνταγματικών διατάξεων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ).

Πρόσκληση σε σύσκεψη που αφορά την κατανομή των χώρων προβολής και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών εν όψει των Ευρωεκλογών, από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και παρατάξεων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 σε κοινή  σύσκεψη που αφορά την κατανομή των χώρων προβολής και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση και τη χρόνια φλεβική νόσο στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.) διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση και τη χρόνια φλεβική νόσο, στις 15, 16 και 17 Απριλίου 2024.

Απόπειρα υποκλοπής τραπεζικών στοιχείων προμηθευτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Την προσοχή πολιτών και προμηθευτών εφιστά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν εντοπιστεί περιστατικά τηλεφωνικής εξαπάτησης με στόχο την υποκλοπή προσωπικών και τραπεζικών στοιχείων για δόλιο σκοπό.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βάρης πραγματοποιεί το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ., στο δημοτικό θέατρο Βάρης (εντός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης – Άττιδος 7), εκπαιδευτικό σεμινάριο σε:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελική διάσκεψη των εταίρων του ευρωπαϊκού έργου «LADESE» στις Βρυξέλλες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική διάσκεψη των εταίρων του ευρωπαϊκού έργου «LADESE» στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 20 Φεβρουαρίου 2024.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Όλοι Μαζί προστατεύουμε το πράσινο της πόλης μας - Καθαρισμός οικοπέδων από ξερά χόρτα

 Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά επίσημα την 1η Μαΐου 2024 και ολοκληρώνεται την 31η Οκτωβρίου 2024, έπειτα και από την ολοκλήρωση της επιτυχημένης προσομοίωσης άσκησης κατάσβεσης πυρκαγιάς και εκκένωσης δια θαλάσσης στη περιοχή του Καβουρίου, προχωρά στα επόμενα βήματα προκειμένου να προστατέψει το αστικό και περιαστικό πράσινο της πόλης μας.

Δράση των Λεσχών Φιλίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικής Δραστηριότητας & την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η Λέσχη Φιλίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει δράση που θα περιλαμβάνει άσκηση στη φύση με την Ομάδα Γυμναστικής & Pilates. Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Απριλίου   2024 στις 11:00 στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης 2, στη Δ.Ε. Βούλας.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί γιορτάζουν τα γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που έγιναν γιορτή.

Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας Race For Autism Gr, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη ο αγώνας 5 χιλιομέτρων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Race for Autism Gr σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Θεατρικό έργο «Η Ατζέντα» από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Τριλογία»

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Τριλογία», ανεβάζει το θεατρικό έργο «Η Ατζέντα». Πρόκειται για θεατρική διασκευή της ιταλικής κινηματογραφικής ταινίας «The Place», του Paolo Genovese.

Συναυλία από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας διοργανώνουν, συναυλία από το Φωνητικό Σύνολο του Συλλόγου με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κα Λιουντμίλα Καζάρτσεβα και συνοδεία στο πιάνο από την κα Δήμητρα Φωκά.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η μεγάλη τακτική άσκηση πεδίου δασικής πυρκαγιάς ΑΙΝΕΙΑΣ 2024 - Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

 Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα θερμά σχόλια από το σύνολο των συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε η τακτική άσκηση πεδίου δασικής πυρκαγιάς με την ονομασία, ΑΙΝΕΙΑΣ 2024 – Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.