ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To Race for Autism έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 2 Απριλίου Την Δευτέρα 27 Μαρτίου ολοκληρώνονται οι εγγραφές

Το Race For Autism Gr έρχεται την Κυριακή 2 Απριλίου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο. Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιπλέον ο αγώνας είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Δωρεάν RAPID TEST για COVID-19 κάθε Πέμπτη στην αίθουσα «Ιωνία» στη Βούλα

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων COVID – 19 που εξακολουθούν και απασχολούν την κοινωνία, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν να προβούν σε δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του Κορωνοϊού.

Το νέο ΒΒΒ App φέρνει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε μία ενιαία εφαρμογή

Το νέο ΒΒΒ App φέρνει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε μία ενιαία εφαρμογή, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:Αντιπολιτευτικοί κύκλοι δυσφημούν την πόλη με αμφισβητούμενης εγκυρότητας έρευνας των θαλάσσιων υδάτων

Η ανάπλαση της Μαρίνας Βουλιαγμένης και η κατασκευή του ρέματος στο Κόρμπι της Βάρης, δύο σημαντικά έργα πνοής για την πόλη μας αποτελούν τα τελευταία χρόνια το μοναδικό αντιπολιτευτικό αφήγημα μίας μικρής παρέας ανθρώπων που φιλοδοξούν να το χρησιμοποιήσουν, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων, ως αιχμή του δόρατος εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολοκλήρωσε το έργο «ZERO WASTE Διοίκηση» Βίντεο και Οδηγός για τους Εργαζόμενους

 Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει και των δράσεων που υλοποιεί για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης και την εφαρμογή στη πράξη των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας, συμμετείχε ως εταίρος μαζί με τον Δήμο Ζωγράφου και την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) στο έργο «Zero Waste Διοίκηση».

Ποιες παραλίες είναι ακατάλληλες σε Βάρη και Βουλιαγμένη

Τι έδειξε έρευνα του Πανελήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών

Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Τµήµα Προστασίας και Προαγωγής ∆ηµόσιας Υγείας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαστογραφίες την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στο δημοτικό πάρκινγκ, επί της οδού Ζεφύρου 2, πλησίον της εισόδου της Λέσχης Φιλίας (ΚΑΠΗ) Δ.Ε. Βούλας.

Ενημερωτική Ημερίδα για τις νεότερες εξελίξεις στον καρκίνο του μαστού και τους γυναικολογικούς καρκίνους στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Τµήµα Προστασίας και Προαγωγής ∆ηµόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Τµήµα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «ΑΓΝΟ∆ΙΚΗ» των Θυγατέρων της Πηνελόπης (DAUGHTERS OF PENELOPE-AHEPA FAMILY) διοργανώνουν ενημερωτική ιατρική ημερίδα την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, με θέμα «ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ», ώρα 19.00-21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία.

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Δελτίο Απογραφής Στρατεύσιμων γεννημένων το 2005

    Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατόπιν του με αριθμ.Φ.430/77/33432/2022 εγγράφου της Στρατολογικής υπηρεσίας Αττικής, Τμήμα 2ο ανακοινώνει ότι:

Σήμερα ο Δήμος Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης φιλοξενεί στην αίθουσα "Ιωνία", το “Future of Cities Conference”

Σήμερα ο Δήμος μας φιλοξενεί στην αίθουσα "Ιωνία", το “Future of Cities Conference” στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τεχνολογικές εταιρίες αιχμής.

Βούλα: Συνελήφθη 55χρονος φυγόποινος για ακάλυπτες επιταγές και ασφαλιστικές εισφορές

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 55χρονο ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 ετών, ωστόσο διέφευγε.

Συνεχίζονται στις 11 Μαρτίου οι δενδροφυτεύσεις στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την We4All

Δενδροφύτευση 1.000 δέντρων στην περιοχή των 124 στρεμμάτων της Δ.Ε. Βούλας διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό «We4All».

Εθελοντική Δράση καθαρισμού της παραλίας Βούλας αύριο, Κυριακή 5 Μαρτίου

Η παραλία της Βούλας αποτελεί την πρώτη στάση της ομάδας «Beach Cleaning» για το 2023 για την υλοποίηση του προγράμματος «Μπλε Σαρωνικός». Μετά την πετυχημένη ολοκλήρωσή των δράσεων το 2022, η ομάδα ξανά ξεκινάει, από την Βούλας την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί δράση καθαρισμού της ελεύθερης παραλίας της Βούλας από εθελοντές με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Θεατρική Παράσταση «Μικρές Ιστορίες Φόνων» την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Δ.Ε. Βούλας

  Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Τριλογία», σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνουν θεατρική παράσταση με τίτλο «Μικρές Ιστορίες Φόνων» την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Δ.Ε. Βούλας.

O Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης συμμετέχει στο Εθνικό Πένθος για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

O Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει στο Εθνικό Πένθος για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και από το πρωί της 1ης Μαρτίου και μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια κυματίζουν μεσίστιες.

Συγκέντρωση φαρμάκων & υγειονομικού υλικού το Σάββατο 4/3 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Εκατοντάδες νέα δεντράκια, κατάλληλα για το τοπικό οικοσύστημα της περιοχής, φυτεύτηκαν στην περιοχή του ΚΑΑΠ Βούλας

Εκατοντάδες νέα δεντράκια, κατάλληλα για το τοπικό οικοσύστημα της περιοχής, φυτεύτηκαν στην περιοχή του ΚΑΑΠ Βούλας (πρ. ΠΙΚΠΑ) με την συνεργασία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης We4All, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον πρόεδρο του Γιάννη Χατζηθεοδωσίου, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, και την αρωγή δεκάδων εθελοντών.

Συνεχίζουμε να πρασινίζουμε την πόλη μας - Μεγάλη δεντροφύτευση στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να την αύξηση του πράσινου ισοζυγίου στην πόλη μας με αιχμή του δόρατος τη φύτευση χιλιάδων δέντρων σε όλους του ελεύθερους χώρους. Για το λόγο αυτό διοργανώνεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μεγάλη δεντροφύτευση με αρωγούς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την περιβαλλοντική οργάνωση We4All.

«Πόσο η σχέση του ζευγαριού επηρεάζει τα παιδιά» Εκδήλωση – ομιλία των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις ανησυχίες των γονέων για το πόσο η σχέση του ζευγαριού επηρεάζει τα παιδιά, διοργανώνουν εκδήλωση - ομιλία με θέμα «Πόσο η σχέση του ζευγαριού επηρεάζει τα παιδιά» με εισηγήτρια την ψυχολόγο του Δήμου κα Μάλεση Γεωργία.