ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλη μια δενδροφύτευση στη Βαρυμπόμπη από το Δήμο Αχαρνών σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τη We4All

Συνεχίστηκαν το Σάββατο 18 Μαρτίου οι δράσεις δενδροφύτευσης που διοργανώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου σε συνεργασία με φορείς και τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All. Αυτή τη φορά το σημείο συνάντησης ήταν η οδός Ορφέως, στα σύνορα Θρακομακεδόνων-Βαρυμπόμπης, σε μια έκταση που υπέστη ζημιές από τη φωτιά του 2021 και ήρθε, πλέον, η ώρα να αποκατασταθεί το οικοσύστημα, εφόσον πρώτα δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος στη φύση να ανασυνταχθεί.

Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. Γραμμών 721, 755, 537, 734, Α10, Β10 στο Δήμο Αχαρνών λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 721, 755, 537, 734, Α10, Β10 λόγω παρέλασης της 25ης Μαρτίου αποφάσισε ο ΟΑΣΑ για το Σάββατο 25 Μαρτίου από 10.00- 14.00 ως εξής:

Δεκαέξι βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών

Δεκαέξι (16) βεβαιώσεις παρακολούθησης παρέλαβαν οι συμμετέχοντες του προγράμματος Ισπανικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2), του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Χριστίνα Κατσανδρή, την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Οι Δημότες που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, βρήκαν πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο το περιεχόμενο των ενοτήτων και διατύπωσαν την ικανοποίηση τους για τις παρεχόμενες γνώσεις και δεξιότητες.

Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις και τα έργα οδοποιΐας στο Δήμο Αχαρνών

Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις και τα έργα οδοποιΐας στο Δήμο Αχαρνών!

Από χτες το απόγευμα δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Σαμψούντος που αντικειμενικά υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην άσφαλτο.

Για 7η χρονιά αναβίωσε η ιστορική ανάβαση αυτοκινήτων εποχής στην Πάρνηθα από τη ΦΙΛΠΑ και τον Δήμο Αχαρνών

Γι άλλη μια χρονιά η πόλη μας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον με μια διοργάνωση που διέθετε ταχύτητα και άρωμα μιας άλλης εποχής.

Στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων «Η Αυλίζα» έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων «Η Αυλίζα» έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ο οποίος, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής αρχής και αντιδημάρχους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του συλλόγου και κατοίκους και να τους ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες που πραγματοποιεί για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν την περιοχή τους.

4ο Συνέδριό του "Γίνε Άνθρωπος", με τίτλο: “Ποτέ το θύμα δεν είναι μόνο ένα!” σήμερα19 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μάριος-Δημήτριος Σουλούκος” του Δημαρχείου Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνδιοργάνωση με το «Γίνε Άνθρωπος» και τη ΔΗΚΕΑ σας προσκαλούν στο 4ο Συνέδριό του "Γίνε Άνθρωπος", με τίτλο: “Ποτέ το θύμα δεν είναι μόνο ένα!” στις 19 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μάριος-Δημήτριος Σουλούκος” του Δημαρχείου Αχαρνών.

Τροποποίηση δρομολογίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Αχαρνών, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής

Η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Αχαρνών είναι εδώ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, επισκεπτών και κατοίκων, συνδέοντας τις περιοχές του δήμου μας.

Τρία νέα απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων παρέλαβε ο Δήμος Αχαρνών σήμερα, Παρασκευή 17/3

Η ανακύκλωση για τον Δήμο Αχαρνών δεν μένει στα λόγια. Δουλεύουμε καθημερινά για να την κάνουμε κομμάτι της ζωής μας.

Σεμινάριο των βασικών Α΄Βοηθειών την Κυριακή 19/3, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αχαρνών και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών - ΔΗΚΕΑ σας προσκαλούν στο σεμινάριο των βασικών Α΄Βοηθειών που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων, ΕΔΟΚ την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 10:00 π.μ.

Αύριο, Παρασκευή 17/3 δωρεάν Rapid Test στο Δημαρχείο Αχαρνών

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ο ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στο Δημαρχείο Αχαρνών (φουαγιέ της αίθουσας εκδηλώσεων) από τις 09:30-15:00.

Φωτιά σε κατάστημα επί της Αχαρνών - Στο σημείο η Πυροσβεστική

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα

Δενδροφύτευση το Σάββατο 18/3 στο Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4All υλοποιούν δράση δενδροφύτευσης, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, επί της οδού Ορφέως.

Συνάντηση Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου

Με τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο Σκούμα συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος έθεσε  καίρια ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή και σχετίζονται με την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης της περιοχής, καθώς και με την ανάγκη λήψης των κατάλληλων μέτρων για την τόνωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος UpCare στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αχαρνών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαρτίου 2023 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αχαρνών η έναρξη των εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος UpCare με τίτλο "Αναβάθμιση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μέτρο Πρόληψης της έμφυλης βίας".

Eθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 17/3 στο Δημαρχείο Αχαρνών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αχαρνών από τις 09:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ.

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη για το Ολυμπιακό Χωριό

Θέματα που αφορούν το Ολυμπιακό Χωριό έθεσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. Ο κ. Βρεττός εστίασε στην ίδρυση ανεξάρτητης δημοτικής κοινότητας στο Ολυμπιακό Χωριό, η οποία έχει ήδη ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και συζήτησαν τους τρόπους και τις προϋποθέσεις ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση του Δ.Σ και να ιδρυθεί ανεξάρτητη δημοτική κοινότητα.  

Εγκρίθηκε η Αναβάθμιση του οδικού δικτύου των Θρακομακεδόνων και η χρηματοδότησή του από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών εγκρίθηκε από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών καθώς δημοσιεύθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα “Βελτίωση οδικής ασφάλειας”,  της Αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας ενός πεπαλαιωμένου οδικού δικτύου στη Δ.Ε. Θρακομακεδόνων, που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων από 13- 26 Μαρτίου του Δήμου Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των Δημοτών δημοσιοποιεί το νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων από 13- 26 Μαρτίου