ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΩΡΕΑΝ Δίωρο Masterclass Αυτογνωσίας και Ενδυνάμωσης σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, στο Δήμο Αχαρνών

ΔΩΡΕΑΝ Δίωρο Masterclass Αυτογνωσίας και Ενδυνάμωσης διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα με την εκπαιδεύτρια σεμιναρίων ενηλίκων, Τζο Κρίσταλ.

Σύντομα χωρίζουν οι δρόμοι Σπύρου και Μιχάλη Βρεττού

Έφτασε η ώρα που θα χωρίσουν οι δρόμοι του δημάρχου Σπύρου Βρεττού, με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βρεττό

Οι σχέσεις τους έχουν πιάσει πάτο με αποτέλεσμα, να μη μιλάει ο ένας στον άλλον ακόμα και μέσα στην παράταξη

Βέβαια για όλη αυτή την κατάσταση υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος και μόνο ο δήμαρχος και αυτό διότι το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει πολύ συγκεντρωτικός  που διέπεται και από πολιτική αλαζονεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς την παράταξη να  εκγράσει άποψη ,παρά μόνο ο  δήμαρχος.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μιιχάλης Βρεττός ήταν ξεκάθαρος προεκλογικά προς τον δήμαρχο, αφού του είχε πει τον Αύγουστο του 23 σε συγκέντρωση όλης της παράταξης “δήμαρχε αυτή είναι η τελευταία φορά που κατεβαίνω μαζί σου. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε μαζί”

Νομίζουμε ότι πιο ξεκάθαρη θέση από αυτή του αντιδημάρχου δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει.

Το είπε του δημάρχου, πρίν τις εκλογές και αυτό δείχνει πολιτικό ανάστημα και εντιμότητα.

Και για να σας τα λέμε όλα, δεν θα αποχωρήσει μόνος του, αλλά οι αποχωρήσεις μπορεί να φτάσουν και τις 10.

Καλό κουράγιο Σπύρο, που σε λίγο καιρό σε βλέπουμε να τραγουδάς;”Πιο καλή η μοναξιά…”, εκτός αν δεν έχεις μοναξιά γιατί θα έχεις τη συντροφιά της………, εκεί στα ψηλά του δήμου σου.

6η μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»

Δεν πτοήθηκαν από τη ζέστη όσοι συμμετείχαν στην 6η μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος». Τα παιδιά «έβγαλαν» στην εντέλεια τα προγράμματά τους και απέδειξαν ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη χαρά της δημιουργίας.

Κλειστά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 12 και 13 Ιουνίου, στο Δήμο Αχαρνών

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών και με σεβασμό στην ασφάλεια των μαθητών και τις δύο μέρες θα μείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και τα ειδικά σχολεία που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αχαρνών.

Αστείρευτη η φαντασία και το κέφι των παιδιών την 5η μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»

Αστείρευτη η φαντασία και το κέφι των παιδιών την 5η μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος».

Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών

Με μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης» ολοκληρώθηκαν απόψε τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών.

Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, στο Δήμο Αχαρνών

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών του Δήμου Αχαρνών διοργανώνει Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00.

Συνεχίζεται για 4η μέρα το 27ο παιδικό φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» στο Δήμο Αχαρνών

Συνεχίζεται για 4η μέρα το 27ο παιδικό φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» στο δημοτικό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λόφος Προφήτη Ηλία)

Παραδοσιακοί χοροί από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Αχαρνών (Παιδικά τμήματα)

Γέμισε με κόσμο το δημοτικό αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" τη δεύτερη μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλουκος"

Γέμισε με κόσμο το δημοτικό αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" τη δεύτερη μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλουκος".

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης μετά την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας του 27ου παιδικού φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λόφος Προφήτη Ηλία)

Μοντέρνοι χοροί από το 18ο Δημοτικό Σχολείο-Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη

Συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές για την 1η περίοδο του προγράμματος «𝚱𝛂𝛌𝛐𝛋𝛂ί𝛒𝛊 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛑ό𝛌𝛈 𝛍𝛂ς 𝟐𝟎𝟐𝟒» στο 10 Γυμνάσιο Αχαρνών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών και πλέον διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν στις δύο επόμενες περιόδους:

Στιγμές συγκίνησης, χαράς και παράδοσης μοιράστηκαν οι θεατές της πρώτης μέρας του 27ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλουκος"

Στιγμές συγκίνησης, χαράς και παράδοσης μοιράστηκαν οι θεατές της πρώτης μέρας του 27ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλουκος".

27ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» Δευτέρα 3/6, Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λόφος Προφήτη Ηλία

-Θεατρική παράσταση «Ο γιος και το άλογο» από το ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ- Επιμέλεια: Μαρία Γκούβρα

Δωρεάν Rapid Test αύριο, Παρασκευή 31 Μαϊου στο Δήμο Αχαρνών

Την Παρασκευή 31 Μαϊου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στην υποδοχή της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών από τις 09:30-15:00.

Μενίδι: Οι σφαίρες πέφτουν βροχή και ο δήμαρχος ασχολείται με τη διακόσμηση βίλας

Έχει τον τίτλο του πιο παραβατικού δήμου στην Ελλάδα και όχι άδικα. Το Μενίδι για μια ακόμη φορά είναι στα πρωτοσέλιδα αλλά για τους λάθος λόγους. Ρομά δρουν ανεξέλεγκτοι σπέρνοντας τον τρόμο στους κατοίκους. Σφαίρες πέφτουν σαν βροχή. Και η δημοτική αρχή απούσα ή ανήμπορη να αντιδράσει.

Παρακάτω θα δείτε μερικές περιπτώσεις που έγιναν στο Μενίδι τις τελευταίες ημέρες. Με τον δήμο να μην παίρνει θέση, να αγνοεί την ασφάλεια των πολιτών και να στρέφει την προσοχή του στο πως θα φτιάξει εμπορικό κέντρο στην άκρη της πόλης.

21 Μαΐου 2024 – Σφαίρα καρφώθηκε δίπλα σε μωρό και ο Δήμαρχος εξαφανισμένος

Το απόγευμα της 21ης Μαΐου μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε δίπλα σε μωρό στη συμβολή Κολοκοτρώνη και Ευζώνων. Ο δήμαρχος φυσικά αγνοεί το περιστατικό ή ασχολείται με πιο σοβαρά ζητήματα όπως… διακόσμηση πολυτελών βιλών.

24 Μαΐου 2024 – Ο Δήμος αρνείται να πάρει θέση

Ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής προκάλεσε ένα ακόμη περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου εντοπίστηκαν δύο βολίδες πυροβόλου όπλου στον προαύλιο χώρο του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών. Τους κάλυκες βρήκε η καθαρίστρια στο προαύλιο του σχολείου. Αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή και την αστυνομία και παραδόθηκαν δύο βολίδες 9mm στην ασφάλεια Αχαρνών.

28 Μαΐου 2024 – Ο Δήμος απών και ειρωνεύεται

Όπως καταγγέλλει μητέρα έξω από παιδικό σταθμό βρέθηκε σφαίρα. «κάθε μέρα πάμε τα παιδιά μας σχολείο και παρακαλάμε να τα πάρουμε πίσω όρθια…Και η απάντηση της κυρίας του δήμου χαμογελώντας «εεε τι να κάνουμε, πήρε το πρωτάθλημα χθες ο Παναθηναϊκός και το γιόρτασαν», κατήγγειλε η μητέρα σε γνωστή σελίδα του Δήμου Αχαρνών στο Facebook.

 

Πηγή today press

Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 504 και 740 στην περιοχή των Θρακομακεδόνων

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ ενημερώνει για την μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 504 και 740 στην περιοχή των Θρακομακεδόνων την Παρασκευή 31 Μαϊου και από τις 18:00 έως τις 20:00 λόγω διοργάνωσης αγώνα δρόμου στον Δήμο Αχαρνών.

Ένα εργαστήριο γεμάτο εκπλήξεις το Σάββατο 1 Ιουνίου, στο Δήμο Αχαρνών

Ένα εργαστήριο γεμάτο μυστήριο, ανατροπές, ανακαλύψεις και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Παράταση Τροποποίησης των λεωφ. Γραμμών 725, 726, 504, 537 στο Δήμο Αχαρνών, έως τις 13 Ιουνίου

Παράταση Τροποποίησης των λεωφ. Γραμμών 725, 726, 504, 537 λόγω έργων οδοποιίας έως τις 13 Ιουνίου

Πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Αχαρνών

Συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου το πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων για το διάστημα από 27 Μαϊου-9 Ιουνίου.