ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Featured

Ο υφυπουργός που απαιτεί από τους συνεργάτες του να τον φωνάζουν υπουργό

Έχουμε πει ότι η πολιτική αλλοιώνει τους χαρακτήρες αλλά στην προκειμένη περίπτωση η πολιτική αλλοίωση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Μερικές φορές η καρέκλα που ξαφνικά κάποιος παίρνει ύστερα πάρα πολλά πολλά χρόνια,  του δημιουργεί τέτοια πολιτική αλαζονεία, που ακόμα και οι ποιο στενοί του συνεργάτες δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Αυτό συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, όπου υφυπουργός απαιτεί από όλους τους συνεργάτες του, είτε είναι μόνοι τους είτε με κόσμο να τον αποκαλούν υπουργό. 

Αποκορύφωμα ήταν το περιστατικό με συνεργάτη του, διότι του είπε:” κύριε υφυπουργέ σας περιμένει το ραντεβού σας”. 

Ο υφυπουργός δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά το ραντεβού φώναξε το συνεργάτη του και του έψαλε τα εξ αμάξης.

Μάλιστα σέ έντονο ύφος του είπε: “Δεν είμαι υφυπουργός αλλά υπουργός. Το κατάλαβες.”

Μετά το περιστατικό αυτό όλοι οι συνεργάτες του υφυπουργού του λένε: Γεια σου υπουργάρα μας.” 

Μάλιστα ‘οπως μας είπε κάποιο πουλάκι κάποιος συνεργάτης του τον έπιασε να τραγουδάει:” ‘Ονειρο ζω μη με ξυπνάτε, αφήστε να το ζήσω κι αυτό”…

Καμιά φορά όμως κάποιοι ξυπνάνε άσχημα από τα όνειρά τους.

Ο Άγιος Βασίλειος να μας φυλάει, απο τους ονειροπόλους.

Featured

Το διαζύγιο Σαράκη-Βελόπουλου. Ένα πολιτικό διαζύγιο που το περιμέναμε

Με ένα βουλευτή λιγότερο η ΚΟ του κόμματος Βελόπουλου.

Μετά την διαγραφή του κ. Αντώνη Μυλωνάκη(πριν ένα χρόνο περίπου), ο κ. Βελόπουλος για δεύτερη φορά ,"παίρνει" πολιτικά το κεφάλι, όποιου είναι ανώτερος απ αυτόν. Θέλει στο κόμμα του μόνο υποτελείς και ανθρώπους που δεν θα έχουν άποψη.  

Μεγάλη κρίση πλέον στην Ελληνική Λύση, αφού (διαγράφηκε;), ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης μετά από τη σύγκρουση του πριν τις Ευρωεκλογές, με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης, είχαν έρθει σε ρήξη και για το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη για την ευρωβουλή.

Παράλληλα ο Παύλος Σαράκης είχε έρθει σε ρήξη και με την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Δήμητρα Κρητικού, ενώ διαφωνούσε με αρκετές επιλογές του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων.»

Είχε προηγηθεί μεγάλη κόντρα, με αφορμή την προσπάθεια  να εξουδετερώσουν πολιτικά το Νο2 στο κόμμα, νομικό και βουλευτή Επικρατείας Παύλο Σαράκη.

Να θυμίσουμε  κυκλοφορούσε πρίν λίγες ημέρες ότι θα αποκαλυφθεί απο Μ.Μ.Ε ΄ ότι ο Παύλος Σαράκης είναι μασόνος, προκαλώντας  με αυτόν τον τρόπο την «αποπομπή» του από τον Κ.Βελόπουλο!

Ο Βελόπουλος είχε βγει την προηγούμενη ημέρα και είχε πει, ότι θα πάρει το κεφάλι οποιουδήποτε αποδειχτεί στο κόμμα ότι είναι μασόνος.

Η διαγραφή Σαράκη, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης στις 14/06/2024, η οποία δήλωνε κατηγοριματικά, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .

Η ανακοίνωση τηε Ελληνικής Λύσης στις 14-6:

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκαν ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν «εσωκομματικής αναστάτωσης». 

Είναι προφανές ότι η ψήφος του Ελληνικού λαού που αναβάθμισε την Ελληνική Λύση, ως κύριο εκφραστή του Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Λαϊκού, Κοινωνικού μετώπου, πανικόβαλε το αντεθνικό σύστημα εξουσίας. 

Δυστυχώς για αυτούς, η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ, καθώς εκπροσωπεί ισχυρές αρχές και αξίες, που κανένας νοσηρός εγκέφαλος, όπως αυτοί που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δύναται να διαβάλει.  

Είμαστε βέβαιοι ότι και ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τον οποίο επικαλούνται ως «πηγή» τα συγκεκριμένα συκοφαντικά και υποβολιμιαία δημοσιεύματα, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες διαψεύσεις και τις απαραίτητες ενέργειες".

Ανακοίνωση είχε εκδώσει  ο Παύλος Σαράκης πριν λίγες ημέρες και την οποία παραθέτουμε:

«Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μεθοδευμένο σχέδιο «δολοφονίας του χαρακτήρα μου». Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρουν ότι εκπορεύεται από κύκλους του κόμματος, του οποίου τυγχάνω Βουλευτής. Ως όφειλα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας.

Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα, ισχυρισμό που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με Δελτίο Τύπου. Κατόπιν τούτων, αναστέλλω την οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής. Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους εμπνευστές και τους πρόθυμους εκτελεστές του σχεδίου «δολοφονίας του χαρακτήρα μου» ότι, ούτε ατιμώρητοι θα μείνουν, ούτε θα συγχωρεθούν. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τον αγώνα μας για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες», 

Featured

Νικήτας Κακλαμάνης: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα και ξέρουμε για ποιόν κτυπά

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και νυν βουλευτής Α’ Ἀθηνῶν τῆς Ν.Δ Νικήτας Κακλαμάνης, με άρθρο του στην Εστία της Κυριακής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας, πως η ήττα δεν είναι ένα απλό “καμπανάκι” είναι μια μεγάλη “καμπάνα” και όλοι ξέρουμε για ποιον χτυπάει.

«Η παραδοσιακή, η γνήσια λαϊκή Δεξιά είχε προ πολλού παραγκωνιστεί από ένα αυτοσχέδιο παράρτημα του ΠΑΣΟΚ εντός της παράταξης».

«Ἡ λαϊκή Δεξιά ἔχει παραγκωνιστεῖ».

«Ἡ σημερινή ΝΔ δέν ἱδρώνει γιά τήν λέξη «πατριωτισμός», την στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ καί ΠΑΣΟΚ τὴν ἐντάσσουν στο λεξιλόγιό τους».

«Η παραδοσιακή, η γνήσια λαϊκή Δεξιά είχε προ πολλού παραγκωνιστεί από ένα αυτοσχέδιο παράρτημα του ΠΑΣΟΚ εντός της παράταξης. Οπότε ήταν λογικό και επόμενο πώς αυτό θα προκαλούσε αποστροφή- αν όχι οργή. Κι αυτό γιατί η ΝΔ είχε πάντα τη δική της εσωτερική, αλλά συμπαγή πολυμορφία. Δεν χρειάστηκε ποτέ δεκανίκια. Ανήκε πάντα στον προοδευτικό χώρο, στην κοινωνικά φιλελεύθερη κληρονομιά της και στον λαό».

Στην αρχή δε του άρθρου, πέραν της «Εθνικής μας Μοναξιάς» του Δημήτρη Μητροπάνου τονίζει πως η πολιτική δεν είναι σόου μπιζ επικαλούμενος ένα στόχο του Γιάννη Μηλιώκα: Όπως αναφέρει η πολιτική δεν είναι λάιφ στάιλ, δεν είναι φούμαρα, δεν είναι «τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα κόλλα».

«Τώρα- όχι αύριο- είναι η ώρα για άμεση δράση. Είναι η ώρα για επιστροφή στις ρίζες της λαϊκής δεξιάς. Είναι η ώρα για την επιστροφή της πολιτικής για την ζωή και την κοινωνία», αναφέρει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Και συνεχίζει:

«Την ώρα που παρατάξεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ (που άλλοτε έβγαζαν φλύκταινες με τον όρο “πατρίδα”) τολμούν και εντάσσουν τώρα τον όρο “πατριωτισμός” στο αφήγημά τους, η ΝΔ δεν φαίνεται να ιδρώνει.

Με “λεξιλόγιο πολύ ελληνικό”, λοιπόν, πιστεύω πως είναι ώρα να επιστρέψουμε στις πατριωτικές μας ρίζες και να ασχοληθούμε σοβαρά με τα εθνικά μας θέματα. Με μια εξωτερική πολιτική χωρίς εκπτώσεις, που θα απαντά καταλλήλως σε συστηματικές προκλήσεις της Τουρκίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων»,

Featured

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης - Όλα τα ονόματα

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (14/06) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατόπιν σχετικής απόφασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Featured

Συνέντευξη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φίλιππου Καμπούρη

Κύριε πρόεδρε ξεκινώντας θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείται ότι το ΛΑ.Ο.Σ. θα μπορέσει σε αυτές τις εκλογές να κάνει την διαφορά;

«Σε αυτές τις Ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου, ήρθε η ώρα επιτέλους να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν καθημερινά την πατρίδα μας - την Ελλάδα μας, να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν την θρησκεία μας - την Ορθοδοξία μας, ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι έτοιμος να δώσει τις μεγάλες μάχες απέναντι σε όλους αυτούς που μας κλέβουν καθημερινά την τσέπη μας, μας αρπάζουν τα σπίτια μας, καταστρέφουν τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας.

Ποια είναι η θέση σας για την ακρίβεια και την καθημερινότητα του πολίτη;

Ζούμε καθημερινά όλοι μας σε έναν μόνιμο πόλεμο επιβίωσης. Με οικογένειες να μην έχουν τα βασικά να προσφέρουν στα παιδιά τους. Άνθρωποι να πνίγονται από χρέη και να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Μας κατάντησαν ζητιάνους αυτοί που μας έκλεψαν και συνεχίζουν να μας κλέβουν. Θέλουν να είμαστε τα ανθρωπάκια τους. Να μας χαστουκίζουν, να μας πατάνε κάτω και να τους λέμε και ευχαριστώ. Θα το επιτρέψουμε; Δεν ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσουμε;

Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τομέα της υγείας, το κόμμα σας τι θέση θα πάρει;

Μέσα σε ενάμιση χρόνο εξαιτίας του διαλυμένου συστήματος υγείας έχασα όλη μου την οικογένεια. Τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Έδωσα έναν όρκο. Να μην επιτρέψω να φύγει από τη ζωή κανένας άλλος άνθρωπος άδικα. Γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Το μόνο που ενδιαφέρει το πολιτικό σύστημα είναι τα χρήματα. Και τίποτα άλλο. Δεν τους νοιάζει εάν πεινάτε, πως θα ζήσετε, πως θα τα βγάλετε πέρα. Δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ο ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ πήρε μία ανθρώπινη απόφαση. Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση θα δικαιούται θα τη προσφέρει πίσω στον Έλληνα και στην Ελληνίδα που έχει ανάγκη. Φτάνει πια με τα κόμματα της κερδοσκοπίας που αφήνουν τον Έλληνα μόνο και εγκαταλειμμένο .

Ήρθε η ώρα για πράξεις γιατί εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΤΟΛΜΑΜΕ!

Ποια είναι η θέση σας για τον νόμο που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια;

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση το νόμου για το γάμο των ομοφύλων ζευγαριών. Είμαστε ξεκάθαρα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα - ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ένα παιδί χρειάζεται τη μητέρα και τον πατέρα του. Είναι αδιανόητο όλο αυτό που θέλουν να μας επιβάλουν πλέον και με το νόμο. Το αφύσικο να το παρουσιάζουν ως φυσιολογικό. Έχουν μπερδέψει πλέον τα παιδιά μας με αυτά που βλέπουν, ακούν και ζουν. Ακούς τον Γιωργάκη οχτώ ετών να λέει πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με τον συμμαθητή του τον Κωστάκη. Η κατάσταση ξεφεύγει. Εμείς ο ΛΑ.Ο.Σ. - ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ να είσαστε σίγουροι πως θα ρίξουμε και θα καταργήσουμε αυτόν τον εγκληματικό νόμο που θέλει να συντρίψει τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Ναι αλλά τα κόμματα του κοινοβουλίου που ανήκουν στον ίδιο χώρο με εσάς, στο λεγόμενο πατριωτικό, πήραν αρνητική θέση έτσι δεν είναι;

Τα υποτιθέμενα πατριωτικά κόμματα του Κοινοβουλίου που προάγουν υποτίθεται την οικογένεια και την θρησκεία εγκλημάτησαν και αυτά με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί θα μπορούσαν να είχαν εμποδίσει – σταματήσει όλο αυτό τον νόμο έγκλημα. Πως; Τους το είχαμε πει. Εάν είχε παραιτηθεί σε μία εκλογική περιφέρεια ο βουλευτής τους και μαζί όλοι οι επιλαχόντες βουλευτές της ίδιας εκλογικής περιφέρειας, θα έκλεινε η βουλή και θα πηγαίναμε σε εθνικές τοπικές εκλογές. Όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Δημήτρη Τσοβόλα. Αυτό θα επαναλαμβανότανε μέχρι τις ευρωεκλογές και η ψήφος του ελληνικού λαού θα ήταν ψήφος δημοψηφίσματος και δεν θα είχε ψηφιστεί αυτός ο νόμος. Μπορούσαν και δεν ήθελαν γιατί τα έχουν βρει όλοι μεταξύ τους. Τους νοιάζουν οι καρέκλες, το χρήμα και όχι ο ιερός θεσμός της οικογένειας.

Ακούμε συχνά πυκνά από εσάς να ζητάτε την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.

Ζητάμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Φτάνει πια. Αρκετά. Να τους στείλουμε πίσω στα σπίτια τους. Δεν τους αντέχει άλλο η Ελλάδα.

Να γίνει ναρκοθέτηση των ελληνικών συνόρων για την αποφυγή παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών. Να φοβούνται να εισβάλουν στη χώρα μας. Αφού τίποτα άλλο δεν τους πτοεί.

Δηλώσατε πρόσφατα ότι θα προσφύγετε στην δικαιοσύνη σχετικά με τα Funds, πείτε μας τι εννοείτε;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ συνεχίζει τον πόλεμο κατά της ακρίβειας και των καρτέλ. Μας ληστεύουν καθημερινά και με το νόμο. Δεν μας μένει ευρώ στην τσέπη. Τα πάντα στα ύψη και η πολιτεία να αδιαφορεί.

Στέλνουμε στο σκαμνί τα funds που κλέβουν τα σπίτια των Ελλήνων. Σε λίγο θα μας έχουν ξεσπιτώσει όλους. Τα κοράκια αρπάζουν τους κόπους μιας ζωής και πετάνε στο δρόμο τον Έλληνα που αγωνίζεται για την επιβίωση.

κ. πρόεδρε ποιες είναι οι προγραμματικές θέσεις του κόμματός σας, έχετε πρόγραμμα διακυβέρνησης;

Εννοείτε, και απαριθμώ τα βασικά σημεία του προγράμματός μας.

 1. Άμεσα Αυξήσεις σε συντάξεις, επιδόματα και επιστροφή αναδρομικών σε όλους τους Έλληνες. Να δοθούν πίσω όλα όσα σας έκλεψαν. Σας άρπαξαν τα λεφτά σας. Και κανένας από τους 300 δεν κάνει τίποτα. Μόνο λόγια για να σας κοροϊδέψουν. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα στον κοσμάκη.
 2. Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, τεκμήριων και μείωση φορολογίας. Δεν αντέχουμε άλλο. Μόνο πληρώνουμε και πάντα είμαστε και χρεωμένοι.
 3. Να δώσουμε Δωρεάν στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρεύμα και νερό σε ευάλωτες Ελληνικές οικογένειες. Μόνο στους λαθρομετανάστες τα δίνουν. Στον Έλληνα τίποτα. Ήρθε η ώρα λοιπόν του Έλληνα. Για αυτό ψηφίζουμε σε αυτές τις εκλογές ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
 4. Κανένας Έλληνας ανασφάλιστος. Δωρεάν υγειά για όλους. Είναι υποχρέωση του Κράτους. Θα τους επιτρέψουμε να μας αρπάζουν και αυτό το δικαίωμα.
 5. Γενναίες Επιδοτήσεις και κίνητρα στήριξης σε νέους γονείς για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα. Πραγματική βοήθεια στις μονογονεϊκές οικογένειες.
 6. Στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με αυξημένες επιδοτήσεις και μειώσεις φόρων. Δεν πάει άλλο. Έχουν σχέδιο να εξαφανίσουν την παραγωγή της Ελλάδας. Δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να βοηθηθούν πραγματικά οι κτηνοτρόφοι, οι γεωργοί, ο αλιείς, οι πτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, οι ελαιοπαραγωγοί όλοι όσοι παλεύουν για να έχουμε προϊόντα Ελληνικά, προϊόντα δικά μας.
 7. Επιστροφή όλης της κλεμμένης δημοσίας περιουσίας λόγω μνημονίων.
 8. Φυλακή για κλέφτες πολιτικολυς. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.
 9. Απαίτηση για δικαιοσύνη των θυμάτων από τα εγκλήματα σε ΜΑΤΙ και ΤΕΜΠΗ. Επιτέλους. Να υπάρξει δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα.
 10. Δικαίωση για τα θύματα από τις παρενέργειες των εμβολίων. Και από ότι αποδεικνύεται δυστυχώς είναι πάρα πολλά αυτά. Για αυτό ξεκινάμε ομαδικές αγωγές και ζητάμε ποινικές διώξεις.
 11. Ποινικές ευθύνες σε πολιτικούς και κυβερνητικά στελέχη. Τέλος με το ακαταδίωκτο τους.
 12. Εξοντωτικές ποινές τώρα σε παιδεραστές και εμπόρους ναρκωτικών. Δεν αντέχουμε να ακούμε καθημερινά μικρά παιδιά να πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης – βιασμών και οι ένοχοι πολλές φορές να έχουν ποινές χάδι.
 13. Ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έκανε τίποτα. Μόνο ψεύτικα λόγια και κάλπικες υποσχέσεις. Όλοι τους προδότες.

Βλέπουμε αρκετό καιρό τώρα μια συνεχή κόντρα με τον κ. Βαλλιανάτο και τον κ. Τατσόπουλο.

Στείλαμε στη δικαιοσύνη τους υβριστές της Ορθοδοξίας. Όλους αυτούς που καθυβρίζουν τους Αγίους μας, την Πίστης μας, την Εκκλησία, τους Αγίους Πατέρες μας. Έπρεπε κάποιος να τους υποστηρίξει και να μπει σε κάποιους ένα τέλος. Και αυτό το έπραξε μόνο ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.

Ποια είναι η θέση σας σχετικά με το θέμα της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί; Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν είσασταν στην κυβέρνηση;

Άμεση μετατροπή των 19 τζαμιών της Ελλάδας σε Ορθόδοξες Εκκλησίες ως απάντηση στο ιερό πόλεμο του Ερντογάν με την Ορθοδοξία. Επιτέλους πρέπει κάτι να κάνουμε.

Κλείνοντας κύριε πρόεδρε αυτή την χειμαρρώδη συνέντευξη θα ήθελα να ξέρω αν αφήσαμε κάτι που θα θέλατε να το πείτε στους αναγνώστε μας.

Βέβαια, είναι πολλά τα θέματα που θα ήθελα να πω, αλλά θα αναφέρω τα ποιο βασικά για εμένα που δεν συζητήθηκαν σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα και που είναι

Η άμεση Δικαίωση για τον ήρωα Έλληνα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνο Κατσίφα τον οποίο εκτέλεσαν γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία. Η Ελλάδα καθυστερεί τη νομική διαδικασία κατά των όσων δολοφόνησαν αυτό τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ με μεγάλα γράμματα.

Η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση υδρογονανθράκων ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει τη μεγάλη οικονομική δύναμη.

Η άμεση επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μιλιά.

Θέλουμε τη μεγάλη γαλάζια Ελλάδα. Θέλουμε πίσω ότι μας ανήκει. Θέλουμε πίσω ότι μας έχουν κλέψει. Ότι μας έχουν αρπάξει.

Θέλουμε την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές της 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ

ψηφίζουμε ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌ.

Μάχη για ΕΛΛΑΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ήρθε ή ώρα για ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!»

Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την ενημερωτική αυτή συνέντευξη. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε εσάς προσωπικά μιας και είστε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και έχετε την ανάγκη του σταυρού αλλά και συνολικά στο κόμμα σας.

 • Εγώ σας ευχαριστώ.

Featured

Τραμπούκικη επίθεση του Αντώνη Κουλουβράκη( γενικού γραμματέα δήμουΣαρωνικού), κατά του εκδότη Γιώργου Γκόντζου

Τραμπούκος είναι αυτός που συμπεριφέρεται με βιαιότητα και με θρασύτητα, για να επιβάλει τις απόψεις του και τη θέλησή του.

Ένας τέτοιος είναι  και  ο Αντώνης Κουλουβράκης (γενικός γραμματέας του δήμου Σαρωνικού).

Για να γίνουμε πιο σαφής και για να εξηγήσουμε γιατί αποκαλούμε έτσι, τον γενικό γραμματεία του δήμου Σαρωνικού, θα σας πουμε τι έγινε χθες το βράδυ σε εκδήλωση. 

Χτες στη Βούλα στην εκδήλωση για το νέο βιβλίο του αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Αυγερινού συναντήθηκαν ο εν λόγω τραμπούκος και ο εκδότης Γιώργος Γκόντζος.

Συνομιλώντας  ο Κουλουβράκης με κάποιους άλλους και ενώ  ο εκδότης ήταν ακριβώς δίπλα, απευθυνόμενος προς αυτούς τους είπε:”Αυτός θα φάει πολύ ξύλ﨔(Υπονοώντας φυσικά τον Γιώργο Γκόντζο).

Όταν φυσικά ο εκδότης γύρισε και του πε για μένα το λες αυτό με περισσό θράσος, ο Κουλουβράκης του είπε:”Άντε από δω βρε γραφικέ, θα δεις τι θα πάθεις”. 

Φυσικά δεν είχε το θάρρος να κάτσει να αντικρούσει αυτά που του λεγε ο εκδότης και μουρμουρίζοντας  και απειλώντας  έφευγε προς την εξώπορτα.

Γνωρίζαμε κ. Κουλουβράκη ότι είσαστε θρασύδειλος, αλλά τόσο πολύ δεν το πιστεύαμε.

Η λεκτική επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο εναντίον του εκδότη, αλλά και εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης.

Και για να εξηγήσουμε ποιος είναι ο κ. Κουλουβράκης θα σας πούμε ότι είναι ένας απλός φυσιοθεραπευτής, ο οποίος εξαργυρώνοντας πολιτικά γραμμάτια, διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο Βούλας και αυτή τη στιγμή εκτελεί  χρέη γενικού γραμματέα στο δήμο Σαρωνικού( δεν πιστεύουμε βέβαια ότι θα βγάλει τη χρονιά εκεί, διότι είναι παντελώς άσχετος απο διοίκηση).

Ο Κουλουβράκης επιδιώκει με απειλές να φιμώσει τον τύπο για να κάνει πράξη τα σχέδια του, αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν θα υποκύψουμε ούτε θα φοβηθούμε τις απειλές του.

Ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, υιοθετείται τέτοιες πρακτικές; 

Άκου λοιπόν τραμπούκε Κουλουβράκη, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου και να γράφουμε τα λάθη σου, που θα κάνεις λόγω της πολιτικής σου ανικανότητας και δεν σε φοβόμαστε.

Πρέπει να μάθεις ότι η ελευθερία του τύπου δεν  φιμώνεται.

Υ.Γ Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Κουλουβράκης, είναι σύζυγος της κυρίας Όλγας Μαγγανά, η οποία θα είναι υποψήφια πρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής  και πρέπει να ρωτήσουμε και αυτή αν υιοθετεί τις πρακτικές και  την συμπεριφορά του άντρα της.

Δηλαδή  κυρία Μαγγανά όποιος δεν σας στηρίζει για την προεδρία της ΔΕΕΠ,  θα τον ξυλοφορτώνει ο άντρας σας;

Featured

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ - Με Ελεωνόρα Μελέτη και Φρέντι Μπελέρη

Αυτά είναι τα 42 ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Featured

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Βασίλη Οικονόμου, «Αθλητισμός για όλους –Εξασφάλιση του δικαιώματος της ατομικής αξιοποίησης»

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Caravel παρουσιάστηκε το βιβλίο «Αθλητισμός για όλους- εξασφάλιση του δικαιώματος της ατομικής αξιοποίησης» του βουλευτή Αττικής και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Βασίλη Οικονόμου.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη, συντόνισε τους αξιόλογους ομιλητές, η οποίοι εξήραν το βιβλίο για τις αναλύσεις και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του κινήματος «αθλητισμός για όλους».

Ειδικά ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι στο νέο νόμο για τον αθλητισμό θα ενσωματώσει προτάσεις που ο συγγραφέας κατέθεσε μέσα στο βιβλίο. Για το βιβλίο μίλησαν ακόμα ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτζος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάσης Κατσής, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημ. Βερβεσός και ο καθηγητής Αθλητικού Δικαίου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, παράγοντες του αθλητισμού και καθηγητές των Πανεπιστημίων.

Ειδικότερα παρευρέθηκαν οι Υπουργοί Επικρατείας, Στ. Παπασταύρου και Μ. Βορίδης, οι Υφυπουργοί Εργασίας, Β. Σπανάκης και Εξωτερικών, Γ. Κώτσηρας ο Γραμματέας της Κ.Ο.της Ν.Δ. , Στ. Καλαφάτης και οι Βουλευτές της Ν.Δ, Δ. Αβραμόπουλος, Π. Θεοδωρικάκος, Χ. Αθανασίου, Αθ. Παπαθανασίου, Στ. Παπασωτηρίου, Χρ. Κέλλας, Χρ. Μπουκώρος, Ασ. Σκόνδρα, Γ. Κώτσος, Β. Γιόγιακας, Γ. Στύλιος, Ιάσων. Φωτήλας, Μαρ. Σουκούλη, Γ. Αδριανός, Νεοκλ. Κρητικός, Περ. Μαντάς, Μιλτ. Χρυσομάλλης, Διον. Ακτύπης, Μ. Κόνσολας, Β. Λιάκος, Α. Καββάδας, Ν. Μηταράκης, Δ. Κυριαζίδης.

Ακόμα παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Καραμέρος και Γ. Γαβρήλος και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Τσίμαρης, καθώς και ο ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής Β. Μπαγιώκος.

Παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Αχαρνών, Στ. Βρεττός, Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, Μαρκοπούλου, Κ. Αλαγιάννης η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Β. Καβαλάρη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Αττικής, Ν. Παπαγεωργίου, η Περιφ. Σύμβουλος Αττικής, Αθ. Κωνσταντέλλου και πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Όλγα Μαγγανά.

Παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλης, οι Υποδιοικητές της 1ης ΥΠΕ Γ. Νταβώνη, Μαρ. Οικονόμου, η Υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ  Μ. Δίπλα, ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», Χρ. Τσάμης, η Αν. Διοικήτρια, Α. Καλογιάννη και ο εκδότης Αν. Γερονικολάκης.

1_b887b.jpeg

2_20f2f.jpeg

a_ca26c.jpeg

77_eaf07.jpeg

κολιο_80848.jpeg

12_b742b.jpeg

Featured

Με παρέα φίλων ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης, στην Αρτέμιδα

Την Παρασκευή το βράδυ ο υπουργός Eπικρατείας κ. Mάκης Bορίδης, βρέθηκε στην Aρτέμιδα και συγκεκριμένα στην ψαροταβέρνα ο Πάρης παρέα με φίλους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο ο γνωστός καρδιολόγος ιδιοκτήτης των διαγνωστικών κέντρων  MEDICAL και πρώην δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ευάγγελος Μέξης,  ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης κ. Γιώργος Μουρτζιάπης, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Αντώνης Μυλωνάκης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μαραθώνα κ.κ. Παναγιώτης Γεραμάνης,. Χρήστος Ζώτος, ο γιατρός ουρολόγος κ. Μπάμπης Μπέλλος, ο γιατρός κ. Γιάννης Αντωνάκος και ο ιδιοκτήτης του Attica today Γιώργος Γκόντζος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τους ευρωεκλογές αλλά και την τρέχουσα πολιτική ατζέντα, καθώς και για τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής

Στο τέλος της βραδιάς όλοι συμφωνήσαν και ανανεώσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.

1_776cf.jpeg

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Featured

Κινητοποιήθηκε πολυμελές συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, το Σάββατο για να «σώσει» από το φρεάτιο το κινητό του Σπύρου Μπιμπίλα που του είχε πέσει

Δεν έχει πάτο αυτό το κράτος!

Από τον ίδιο τον βουλευτή, που περηφανεύτηκε για την πράξη του, μάθαμε ότι το θράσος του δεν έχει προηγούμενο αλλά ταυτόχρονα πληροφορηθήκαμε την υποτέλεια και διάλυση της Ελληνικής πολιτείας. 

Ο ίδιος μας ενημέρωσε με ανάρτηση στο Instagram ότι γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής το κινητό του. 

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει».

Σε λίγη ώρα είχε φτάσει πολυμελές συνεργείο της ΕΥΔΑΠ με ειδικό αυτοκίνητο και «έσωσαν» το κινητό του Σπύρου Μπιμπίλα.

Την αξιοπρέπεια του Ελληνικού κράτους ποιος θα την σώσει ;

Featured

Η γηραιά Χριστοφιλοπούλου φέρνει την…πράσινη ανανέωση(από το σημιτικό Πασόκ), στη Νέα Δημοκρατία

Το έφερε από δώ, το έφερε από κει και η μεγάλη προσωπικότητα της κας Χριστοφιλοπούλου, μας έδειξε το δρόμο της σωτηρίας μας (μάλλον μόνο της ίδιας θα λέγαμε κυριολεκτικώς…)

Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, υμνεί τον Μητσοτάκη, ασχέτως αν πριν 3-4 χρόνια τους έβριζε πατόκορφα(Για να μην θυμηθούμε τι έλεγε στις προεκλογικές της εκστρατείες, στην Ανατολική Αττική για τη Ν.Δ, όταν το Πασόκ, ήταν στα πάνω του.}

Η γκρίζα περίπτωση Χριστοφιλοπούλου,(όχι λόγω των μαλλιών της 68χρονης πλέον…), μόνο θυμηδία προκαλεί.

Θα πρέπει να θυμηθούμε ότι δέχτηκε σκληρή κριτική για τη διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων επί των ημερών της, αλλαγή εσωκομματικών στρατοπέδων σαν τα πουκάμισα για να βρίσκεται πάντα με την πλευρά του νικητή στο Πασοκ και αλαζονική συμπεριφορά που την οδήγησε στο τέλος εκτός βουλής από το 2019. 

Ευελπιστεί για ένα τελευταίο came back, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου, μάλλον για Γολγοθάς,προμηνύεται για την γηραιά κυρία η τελευταία της κωλοτούμπα. 

Αυτή καλά και το  απότολμάει, αλλά  ο κύριος Μητσοτάκης, πιστεύει ότι κάνει άνοιγμα στον κόσμο του κέντρου, με υλικά του περιβάλλοντος;

Εμάς δεν μας κόφτει και πολύ  αυτή η ολέθρεια πορεία του, καθώς θα βρει μπροστά του και απέναντί του, χιλιάδες πραγματικούς δεξιούς στις ερχόμενες ευρωεκλογές, που θα στείλουν βροντερό μήνυμα αποδοκιμασίας, όχι μόνο για την κα Χριστοφιλοπούλου που μάζεψε, αλλά για το μεταναστευτικό που ψήφισε, για το γάμο των ομοφυλοφίλων, την τεκνοθεσία που στηρίζει και για την ακρίβεια που διαλύει τη μέση ελληνική οικογένεια.

Σε λίγους μήνες θα κάνουμε απολογισμό κ. Μητσοτάκη, αλλά μετά μη διαμαρτύρεστε γιατί χάσατε όλους τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Ο τελευταίος δεξιός,που θα ψηφίσει, μετά τις ευρωεκλογές ας κλείσει την πόρτα.

Featured

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Ανδρέας Bλάχος:”θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τη Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής”

Με δήλωση του σήμερα στο Attica today, ο πρόεδρος της T.O Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Βλάχος, ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για τη Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής. 

Μας αποκάλυψε ότι έχει κάνει  συζητήσεις σε δήμους με στελέχη και ετοιμάζεται δυναμικά για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Με την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Βλάχου, ανακατεύεται πολύ πλέον “η τράπουλα” στην Ανατολική Αττική, αναδεικνυοντάστον σαν το απόλυτο φαβορί.

Ο επι σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αρτέμιδος και στη συνέχεια Σπάτων- Αρτέμιδος, ΄έχει να επιδείξει έργο και μόνο έργο, καθώς ήταν ίσως ο μόνος πρόεδρος που πλήρωνε  όλα τα έξοδα της τοπικής από την τσέπη του. 

Σίγουρα θα συσπειρώσει δίπλα του πολύ δυνατά στελέχη, από όλη την Ανατολική Αττική και αναμένουμε πλέον να δούμε και την θέση των βουλευτών της περιοχής. 

Featured

Τα περί παραίτησης Βορίδη και ο Πέτσας

Και επειδή χθες άκουσα τον φοβερό και τρομερό Στέλιο Πέτσα να ζητεί ούτε λίγο ούτε πολύ την παραίτηση Βορίδη από την κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν υπερψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ομολογώ ότι συγκλονίστηκα.

Γιατί κατάλαβα ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, ως συνυποψήφιος του Βορίδη, ελπίζει σε ένα θαύμα, που δεν είναι άλλο από την ευρωπαϊκή αξιοποίηση της Σοφίας Ζαχαράκη (που δεν πρόκειται να γίνει), την αποπομπή του Μάκη Βορίδη από κόμμα και κυβέρνηση (που επίσης την αποκλείω) και ιδανικά την εσωτερική μετανάστευση του Γιώργου Βλάχου.

Σε ένα τέτοιο ονειρεμένο τοπίο ο γίγαντας Πέτσας θα σάρωνε την Κόλλια και μπορεί και τον Βασίλη  Οικονόμου στην Ανατολική Αττική. Διαφορετικά, με Βορίδη και Ζαχαράκη στην κυβέρνηση δεν έχει καμία τύχη ως πολιτικός.

Απεναντίας, θα μπορούσε να διαδραματίσει κάποιον ρόλο ως μετρ σε μπουζούκια, που τόσο πολύ του αρέσουν.

Πηγή; powergame.gr

Featured

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος εξελέγη πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη

Ο βουλευτής της ΝΔ εξελέγη με 16 υπέρ και 15 «λευκά» - Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ζητήθηκε να υπάρξει διακομματικό προεδρείο

Featured

Πόθεν έσχες: Ο πιο «πλούσιος» και ο πιο «φτωχός» πολιτικός αρχηγός

Τα πόθεν έσχες δίνονται στην δημοσιότητα ενώ είναι ακόμα ανέλεγκτα από τους ορκωτούς λογιστές.

Featured

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των πόθεν έσχες για Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Συνολικά πρόκειται για 1.034 δηλώσεις που αφορούν το οικονομικό έτος 2021

Featured

Αυτοί είναι οι νέοι δήμαρχοι στην Αττική

Συνεχίζεται στους δήμους της χώρας η καταμέτρηση των ψήφων στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Featured

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι 84 δήμαρχοι που εξελέγησαν στο δεύτερο γύρο και οι 70 δήμοι που άλλαξαν χέρια

Κατά τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών εξελέγησαν 84 δήμαρχοι, από τους οποίους μόλις 13 είναι εκείνοι ου επανεξελέγησαν.

Featured

Χάρης Δούκας: Ποιος είναι ο 43χρονος καθηγητής του Πολυτεχνείου που γίνεται ξαφνικά ο νέος δήμαρχος της Αθήνας

Χάρης Δούκας, ο καθηγητής του EMΠ που συγκαταλέγεται στο 2% των περισσότερο διαδραστικών επιστημόνων με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard.

Featured

Γιατί έγινε τώρα η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ: Τα σενάρια και ο ρόλος Ιράν - Τουρκίας

Η συμφωνία που θα έκανε τη Χαμάς να χάσει την ισχύ της στη Γάζα - Ο ρόλος των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας - Ανάλυση Εγκολφόπουλου.