Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Πρώην περιφερειακή σύμβουλος που θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής στις εθνικές εκλογές, που αν είναι τελικά, θα γίνουμε ρεζίλι σε όλη την ..Ευρώπη.
Υπάρχουν περιπτώσεις στην πολιτική που προκαλούν περισσότερο προβληματισμό παρά αισιοδοξία.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο πολιτικό παρασκήνιο, πρώην περιφερειακή σύμβουλος επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού γνωρίζουν ποια είναι και την έχουνε κομμένη, ενώ φέρεται να μην προχώρησε ούτε η προσπάθειά της να ενταχθεί στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, γιατί και εκεί φτάσαν τα χαμπέρια της και τι είχε κάνει όταν ήταν περιφερειακή σύμβουλος. Αντίστοιχα, στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου η υποψηφιότητά της εμφανίζεται να μην αποτελεί επιλογή, καθώς –όπως υποστηρίζεται– η εκλόγιμη θέση έχει ήδη καλυφθεί. Το ίδιο σκηνικό περιγράφεται και για άλλους πολιτικούς χώρους.
Πλέον, το μοναδικό ενδεχόμενο που συζητείται είναι μια πιθανή συμμετοχή της στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, χωρίς όμως να θεωρείται βέβαιη ούτε αυτή η εξέλιξη, διότι και εκεί αν δεν έχουν ενημερωθεί ήδη, θα ενημερωθούν τι εστί η εν λόγω κυρία.
Αν τελικά βρεθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει έντονες πολιτικές αντιδράσεις και δημόσιο σχολιασμό. Για αρκετούς, μια τέτοια επιλογή θα αποτελούσε αρνητικό μήνυμα για το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Όπως χαρακτηριστικά λέγεται, «θα γίνουμε ρεζίλι και θα γελάει μαζί μας όλη η... Ευρώπη».