ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασφαλτοστρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η οδός Β. Κωνσταντίνου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Γ. Πατούλης: «Ολοκληρώσαμε ένα κρίσιμο έργο για την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής»

Δημήτρης Αγγελής: «Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά και να συμβάλλω για να πάει μπροστά η Ανατολική Αττική»

Οι επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της Ανατολικής Αττικής και για τα απαραίτητα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας σε όλους τους τομείς.

Το μετέωρο βήμα της Μαρίας Nαuροζίδου. Aπό υποψήφια Βουλευτής του Πασοκ, στις εκλογές στις 21 Μαΐου, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Xαρδαλιά

Aτο το  κόμμα «Όρθια Ελλάδα» του Αλέξη Μητρόπουλου, όπου συμετείχε  ως ιδρυτικό μέλος, η πρόεδρος των τριτέκνων Αν. Αττικής Μαρία Ναυροζίδου και υποψήφια ευρωβουλευτής, κατέληξε στις εκλογές του Μαΐου του 2023 να είναι υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να κατηγορεί ευθέως τη Νέα Δημοκρατία για τις λάθος επιλογές της.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά η κα Ναυροζίδου τα ξέχασε και θα είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, με τον Νίκο χαρδαλιά που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Αυτή η στροφή των 180 μοιρών δεν μπορεί να  εξηγηθεί από κανένα, παρά μόνο από την ίδια πολιτική γυρολόγο Ναυροζίδου, την οποία ή βλέπουμε στις επόμενες εκλογές υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφια να  είναι και όπου να ναι.

Ας δούμε τι έλεγε η κυρία Ναυροζίδου,  τρεις μήνες πριν δηλαδή το Μάιο.

"Δυστυχώς για τους πολίτες η πραγματικότητα διαφέρει από αυτή που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία. Η ακρίβεια, τα αυξημένα επιτόκια και οι χαμηλοί μισθοί αναιρούν κάθε ουτοπική ανακοίνωση ή υπόσχεση της κυβέρνησης, η οποία απέτυχε και σε αυτόν τον τομέα.

 Επί της θητείας της η ακρίβεια εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρητα ύψη, το βοιοτικό επίπεδο -για τους μη προνομιούχους – χειροτέρεψε, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έλαμψαν δια της απουσίας τους και ο πληθωρισμός έπιασε διψήφιο ποσοστό μετά από χρόνια. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση που διεκδικεί την ανανέωση της θητείας της δεν κατάφερε να ελέγξει την ακρίβεια παρά τα επικοινωνιακά μέτρα που έλαβε.

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας «όχι μόνο απέτυχαν, αλλα διεύρυναν και το χάσμα στο επίπεδο ζωής του ελληνικού λαού από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο», όπως έχει επισημάνει το ΠΑΣΟΚ που , εδώ και καιρό, έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα όπως: μείωση του ΦΠΑ, αύξηση των ελέγχων και κατάργηση έμμεσων  φόρων που επιβαρρύνουν την τελική τιμή."

Η Ιωάννα Πουλάκη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Ανατολική Αττική με τον Χαρδαλιά

Στην αυτοδιοίκηση μπαίνει, η Ιωάννα Πουλάκη, αποδεχόμενη την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. 

Η Ιωάννα Πουλάκη θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Ανατολική Αττική και παρόλο το νεαρό της ηλικίας της είναι ένα πρόσωπο με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και εξειδικευμένες σπουδές.

Είναι κόρη του Πέτρου Πουλάκη, με μακρά θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας και έντονη παρουσία στα δρώμενα των αυτοδιοικητικών. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Ιωάννα Πουλάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητας της στο  facebook αναφέροντας:

Με μεγάλη μου τιμή, αποδέχομαι την πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά να συναγωνιστώ στο πλευρό του για μια καλύτερη Αττική.
Δηλώνω λοιπόν, συνοδοιπόρος, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής στην παράταξη Αττική Μπροστά.
Είμαι σίγουρη ότι με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την Αττική Μπροστά.
Σας περιμένω στο πλευρό μου σε όλη αυτή την προσπάθεια, για την επίτευξη των στόχων μας!

Πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε 100 δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας Αττικής

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 247.950 ευρώ

Τα τελευταία 4 χρόνια το οδικό δίκτυο της Αττικής μεταμορφώθηκε και έγινε πιο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό

Με δεκάδες παρεμβάσεις και έργα που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες

Γ. Πατούλης: «Με βασική μας προτεραιότητα την προστασία της ζωής των πολιτών και στόχο μας την πρόληψη, η οδική ασφάλεια στην Αττική πέρασε σε άλλο επίπεδο»

Αντώνης Μυλωνάκης: Μαχητής-εγγύηση για μετρήσιμα αποτελέσματα και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Πανέτοιμος από κάθε άποψη για την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το ψηφοδέλτιο "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά, ο Αντώνης Μυλωνάκης. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, ξεκίνησε ήδη τις περιοδείες του και ετοιμάζει τις προτάσεις του στο νέο περιφερειάρχη.

Αγαπητός και φίλος με τους κατοίκους και τους τοπικούς άρχοντες, απλός, καταδεκτικός, σοβαρός, ειλικρινής, πάντα χαμογελαστός, γνωστός για τη μαχητικότητα, την εκρηκτικότητα και την αποτελεσματικότητά του, κάνει τους πολίτες να τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Και πραγματικά, την αγάπη αυτή και την εμπιστοσύνη την κέρδισε ακόμα περισσότερο με τους αγώνες, τη συμπεριφορά και το έργο του σαν βουλευτής τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Γνήσιος αγωνιστής της φιλελεύθερης, με εθνικό πρόσημο, Λαϊκής Δεξιάς, με ευρύτατη παιδεία, πολιτική σκέψη και έντιμο πολιτικό λόγο, οπαδός της θεωρίας της λογικής και της πειθαρχίας, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με αγάπη στον συνάνθρωπο, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια από τη μια και πολέμιος της πατριδοκαπηλίας, της απατεωνιάς, της μίζας, της ρεμούλας και της παλιανθρωπιάς από την άλλη.

Πολλές φορές τον ακούμε να λέει: Φτάνει πια ο ωχαδερφισμός και η αδράνεια. Ώρα για δουλειά με σοβαρότητα, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Ένας συνταγματάρχης, πιλότος, δημοσιογράφος και πολιτικός στο οπλοστάσιο του Νίκου Χαρδαλιά για την Ανατολική Αττική, μαχητής-εγγύηση για μετρήσιμα αποτελέσματα και λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Καλή επιτυχία Αντώνη.

Κ. Χαρδαλιά θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο την Ευρώπη Κοσμίδη; Διαβάστε και η επιλογή πλέον είναι δικιά σας.

Το θράσος μερικών πολιτικών μάς είναι οικείο. Το απύθμενο θράσος το συναντάμε από καιρού εις καιρόν μεμονωμένα, αλλά τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης, όλο και πιο συχνά.

Λες και αντί για ντροπή, συστολή και σοβαρότητα, κάποιοι από τον πολιτικό κόσμο, έχουν βαλθεί να δικαιώσουν τη χειρότερη εικόνα που μπορεί να έχουν οι πολίτες για την κάστα τους.

Μία τέτοια περίπτωση κ. Χαρδαλιά είναι η Περιφερειακή σύμβουλος κα Ευρώπη Κοσμίδη, που θέλετε να συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής.

Εμείς θα σας θυμίσουμε μερικά γεγονότα και πλέον η επιλογή είναι δικιά σας και μόνο δικιά σας.

Πρώτο  περιστατικό:

Η κυρία Ευρώπη Κοσμίδη  μου απέστειλε στο messenger,  γραπτό μήνυμα με το οποίο μου απαντούσε σε δημοσίευμα. Στο μήνυμα έλεγε ότι δεν έχει έναν οδηγό,  αλλά τρεις.( σας επισυνάπτουμε το μήνυμα) 

2_5b152.jpeg

Στη συνέχεια απαντούσε η ίδια σε σχόλια δημοτών δείχνοντας βέβαια τον πραγματικό της χαρακτήρα( διαβάστε προσεκτικά)

2_37006.jpeg

Εμείς θα  σας ρωτήσουμε. Από πότε οι εντεταλμένοι σύμβουλοι δικαιούνται αυτοκίνητο και οδηγό;

Κύριε Χαρδαλιά αν η κα Κοσμίδη, ζητήσει και από εσάς(Γιατί θα το απαιτήσει) τρεις οδηγούς που στοιχίζουν περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα που εισπράττονται από  κατοίκους της περιφέρειας Αττικής, θα το κάνετε;

Όταν είχε παρατήσει τον οδηγό στον ήλιο 3 ώρες και η κυρία έτρωγε σε ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεύτερο περιστατικό.

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι μέχρι προσφάτως η εν λόγω κυρία είχε δύο αυτοκίνητα αραγμένα έξω από το εκλογικό της κέντρο και έκανε προεκλογικό αγώνα με αυτά( μοιράζοντας μάλιστα και την εφημερίδα στην οποία είναι Ιδιοκτήτρια).

   Η κα Ευρώπη Κοσμίδη θα κάνει προεκλογικό αγώνα, με αυτοκίνητα, βενζίνη και e-pass της Περιφέρειας Αττικής;

Ακόμα και στο κομμωτήριο( Επί της Πάύλου Μελά), πήγαινε με το αυτοκίνητο της περιφέρειας.(Aκολουθεί φωτό)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην κατοχή της έχει μέχρι και σήμερα δύο e-pass τα οποία δεν τα έχει παραδώσει,  που αυτό σημαίνει όταν χρησιμοποιώ για τα διόδια πληρώνοντας τα βέβαια η Περιφέρεια Αττικής.

Να τονίσουμε επίσης ότι σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα είναι κολλημένα αυτοκόλλητα της περιφέρειας Αττικής( κάνοντας βέβαια αντιποίηση αρχής)  και φυσικά όπως γνωρίζετε είναι πολύ πιο ελαστικοί οι έλεγχοι.(Τα δύο αυτοκίνητα)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τρίτο περιστατικό.

Με αυτοκίνητο της περιφέρειας ζήτησε από τον οδηγό να μπει ανάποδα στο δρόμο στη Φιλαδέλφεια( μάλιστα τον υποχρέωσε),  με αποτέλεσμα να γίνει τρακάρισμα, με αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά. Μόλις έγινε το περιστατικό η κυρία Κοσμίδου εξαφανίστηκε και παράτησε τον οδηγό να τα βγάλει πέρα μόνος του, ρίχνοντας του βέβαια και τις ευθύνες.

Τέταρτο περιστατικό και σοβαρό.

 Υπόθεση γηροκομείου.

Μία ακόμα σκανδαλώδης υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η κα Κοσμίδη. 

Σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών  υπήρχε ένα γηροκομείο το οποίο ήθελε να κάνει μετεγκατάσαση.

Τότε λοιπόν ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην Κοσμίδη, η οποία του είπε ότι θα τακτοποιήσει το θέμα.

Μάλιστα κατατέθηκαν και χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό( κάποιοι μιλάνε για 35.000 ευρώ).

Ο διευθυντής του δήμου Αχαρνών της έδωσε ένα χαρτί, με το οποίο έλεγε ότι επιτρέπεται η εγκατάσταση του γηροκομείου γιατί το επιτρέπουν οι χρήσεις γης.

Στη συνέχεια η πολεοδομία του δήμου ανακαλεί αυτό το έγγραφο, λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται από τις χρήσεις γης η εγκατάσταση εκεί του γηροκομείου.

Το πώς πήρε αυτό το έγγραφο από το διευθυντή του δήμου, πολλά ακούγονται και καλό είναι να ρωτήσετε κ. Χαρδαλιά για αυτή την υπόθεση καλύτερα στο Μενίδι.

Είχε πει στον ιδιοκτήτη να κάνει τη μεταφορά του γηροκομείου και ότι αυτή θα  τακτοποιήσει όλα τα υπόλοιπα.( για την τακτοποίηση εμπλέκονται και υπηρεσίες της περιφέρειας)

Τώρα γιατί δεν προχώρησε η τακτοποίηση ρωτήστε κ. Χαρδαλιά, Περιφερειακούς συμβούλους που εμπλέκονται στο θέμα, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πέμπτο περιστατικό.

Πριν λίγες ημέρες μέσω του πρώην οδηγού της έστειλε μήνυμα στους υπαλλήλους ΔΙ.ΔΙ.Μ.Υ., λέγοντάς τους “ γυρνάω και θα σας γα……,  και να ξέρετε ότι θα έχω 5 χρόνια αντιπεριφέρεια”

Ρωτήστε κ. Χαρδαλιά τους υπαλλήλους που αύριο  θα τους εποπτεύεται εσείς.

Επίσης κ. Χαρδαλιά μοιράζετε θέσεις από τώρα χωρίς να έχουν εκλεγεί περιφερειακοί σύμβουλοι;

Έκτο περιστατικό.

Πριν λίγες ημέρες η κυρία κοσμίδη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αχαρνών απευθυνόμενη σε πυρόπληκτο  δημότη της Βαρυμπόμπης του είπε:

“Άντε γ****** ρε μ*****”

Σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στο link που σας έχουμε παρακάτω, αλλά και στην εφημερίδα Attica today.

https://atticatoday.gr/dimoi/acharnon/20050-thavmaste-to-ithos-tis-ypopsifias-dimarxou-evropis-kosmidi

Αυτό  το ήθος και το ύφος θέλετε να έχετε στο συνδυασμό σας κ.  Χαρδαλιά ;

Τέλος οι αποκαλύψεις προϋποθέτουν πολιτική βούληση, για την διόρθωσή τους, ενεργοποίηση των πολιτών που θα τιμωρούν στις εκλογές τους υπαίτιους,  έτσι ώστε να υπάρχει φόβος, πολιτικής τιμωρίας. 

Πρέπει επιτέλους, να  τελειώνει, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από όπου κι αν προέρχεται αυτή, για να μην αποθρασύνονται αυτοί που τελικά διαπράττουν  τέτοια πολιτικά εγκλήματα.

Πάντως αν επιμένετε κ. Χαρδαλιά να την εντάξετε στο ψηφοδέλτιο σας, δικιά σας είναι η επιλογή αλλά και δικά μας θα είναι τα γραφόμενα, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε όταν γράφουμε 10 λέξεις γνωρίζουμε άλλες 90.

 Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν τα  γράφουμε αυτά για να σας κάνουμε αντιπολίτευση, ούτε θα το κάνουμε αυτό στο μέλλον, αφού σας θεωρούμε άξιο συνεχιστή του έργου που αφήνει ο κ. Πατούλης,  αλλά και τον πιο ικανό στη δεδομένη στιγμή, να διαχειριστεί την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Θα είμαστε εδώ και θα σας στηρίξουμε μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών. 

Ξεκινούν άμεσα έργα ανακατασκευής οδικών τμημάτων του παράπλευρου οδικού δικτύου της Αττικής Οδού

Ξεκινούν άμεσα έργα ανακατασκευής οδικών τμημάτων του παράπλευρου οδικού δικτύου της Αττικής Οδού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας 2.7 εκ. ευρώ

Κ. Χαρδαλιά θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο την περιφερειακή σύμβουλο που συζητάει όλη η… Ευρώπη;

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε τη στελέχωση του ψηφοδελτίου ο νέος υποψήφιος περιφερειάρχης κ Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δεν έχει συμπεριλάβει σε αυτό, κάποιους υποψηφίους  του  νυν περιφερειάρχη κ Γιώργου Πατούλη.

Έχει όμως πει το ναι σε μία Περιφερειακή σύμβουλο,  της οποίας η φήμη έχει φτάσει σε όλη την Ευρώπη. 

Η συγκεκριμένη περιφερειακή σύμβουλος,  γιατί όπως έχουμε γράψει και παλιότερα έχει μεγάλη θρασύτητα, έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει μηνύματα σε γενικούς γραμματείς δήμων, σε δημάρχους, αλλά και σε εργολάβους. 

Συγκεκριμένα:

1ον: Μήνυμα σε  γενικό γραμματέα Δήμου το οποίο λέει:” Δεν πάω να υπογράψω στην επιτροπή παραλαβής, γιατί δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ο εργολάβος”

2ον: Μήνυμα σε εργολάβο: “Αν δεν έρθεις να με βρεις δεν θα υπογράψω. Μην  περιμένεις να πάω “

3ον:Προσωπική επαφή με εργολάβο στο Μενίδι: “ Αν δεν ψωνίσεις υλικά από τη  μάντρα οικοδομών που σου χω πει εγώ,  δεν θα υπογράψω.”

4ον:Στιχομυθία με εργολάβο στην Αρτέμιδα: 

Εργολάβος:”Γιατί δεν πας να υπογράψεις”

Περιφερειακή σύμβουλος;” Γιατί δεν ήρθες να με βρεις.”

Αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που μας έχουν πει και μας έχουν εκμυστηρευτεί πολλοί για τις μέρες και τις πράξεις της κυρίας,

Εσείς κ. Χαρδαλιά θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιο σας τη συγκεκριμένη Περιφερειακή σύμβουλο για την οποία σίγουρα και εσείς έχετε ακούσει πολλά.

Εμείς πάντως θα χαρούμε να την έχετε υποψήφια για να γράφουμε.

Δικιά σας η επιλογή κ. Χαρδαλιά, δικά μας τα γραφόμενα.

Ο αντιπεριφερειάρχης που κοιτάει συνέχεια το τηλέφωνο γιατί δεν τον παίρνει ο Χαρδαλιάς

Πάρε με στο τηλέφωνο,λιγάκι να τα πούμε και δως μου ένα ραντεβού για να συναντηθούμε.

Αυτό το τραγούδι τραγούδαγε η Μαίρη Λίντα πριν 50 χρόνια,  αλλά σήμερα το ακούει από το πρωί ως το βράδυ ο αντιπερειφερειάρχης για να ξεχάσει τον πόνο του, γιατί δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ Νίκος Χαρδαλιάς.

Όλη μέρα ο συγκεκριμένος αντιπεριφερειάρχης ασχολείται με το να παίρνει τηλέφωνα γνωστούς και αγνώστους και να πιέζει για να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Οι πληροφορίες μάς όμως λένε ότι ο κύριος Νίκος Χαρδαλιάς είναι ανένδοτος και ο συγκεκριμένος δεν θα είναι υποψήφιος τελικά.

Ο συγκεκριμένος κύριος τέσσερα χρόνια τώρα, νόμιζε ότι είναι αυτός και κανένας άλλος( γιατί όλα περνούσαν από αυτόν),  δεν έδινε σημασία σε κανέναν και έλεγε “εγώ κάνω κουμάντο άμα σας αρέσει.”

Δεν πειράζει τώρα θα τραγουδάει και θα λέει περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης υποψήφιος με τον Χαρδαλιά στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, δημοσιογράφος, στρατιωτικός και πρώην βουλευτής Ανατολικής Αττικής, «κατεβαίνει» στο «στίβο μάχης» στις κάλπες που θα στηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του δραστήριου και επιτυχημένου πρώην βουλευτή, Αντώνη Μυλωνάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των απλών ανθρώπων οδηγούν τις αποφάσεις μου. Έτοιμος να ριχτώ στη μάχη σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα της Ανατολικής Αττικής στο πλευρό του επίσης μαχητή και φίλου μου, Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς εκλογές.
Ευχαριστώ για την απίστευτα μεγάλη υποστήριξη της απόφασης μου».

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3.7 εκ. ευρώ

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους σε όλη την Αττική»

Ο Δημήτρης Αγγελής υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Δημήτρης Αγγελής υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά

Ενισχύονται οι μηχανισμοί ασφαλείας και αποτροπής παράνομων προσπεράσεων, στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, από την Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: « Η προστασία της ζωής των πολιτών παραμένει πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα μας»

Περιφέρεια Αττικής: "Έργο που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει"- Απολογισμός

"Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που να μην δουλεύουν εργοτάξια και κρίσιμες κοινωνικές δομές διαρκώς" τονίζεται χαρακτηριστικά.

Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Σίγουρη η νίκη Πατούλη ακόμα και με αντίπαλο που θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Και ενώ βρισκόμαστε ένα περίπου μήνα πριν την καταληκτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες και δυο περίπου μήνες από τις αυτοδιοικητικές κάλπες,  το τοπίο έγινε  θολό με τις συνεχείς αναταράξεις και ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο  πολιτικό σκηνικό, για την Περιφέρεια Αττικής.

Και αυτό γιατί, μια ανθρώπινη στιγμή του πετυχημένου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, ήταν η αφορμή για να αρχίσουν οι συζητήσεις αν πρέπει να έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ή όχι, που εκ των πραγμάτων δημιουργεί ένα διχαστικό κλίμα άνευ προηγουμένου στο στελεχιακό δυναμικό και στη βάση του κυβερνώντος κόμματος , αλλά και συνολικά στην τοπική κοινωνία , που παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις που διαδραματίζονται, όπου το ένα «επεισόδιο» διαδέχεται το άλλο, διογκώνοντας τη σύγχυση της κοινής γνώμης για τα τεκταινόμενα!

Το ζεϊμπέκικο του Πατούλη ήταν η αφορμή που έψαχνε ο Μητσοτάκης για να του πάρει πίσω το χρίσμα κάτι το οποίο έπραξε μόλις δόθηκε η ευκαιρία.

Σε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να βγάζει ονόματα για να δείξει ότι έχει εναλλακτικές και ότι ο κύριος Πατούλης είναι τελειωμένος.

Τελικά όμως αυτή η κίνηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πάρθηκε εν θερμώ,  της γύρισε μπούμερανγκ αφού μόλις ανακοινώθηκαν τα  ονόματα, ουσιαστικά ο νυν περιφερειάρχης μέσα από όλα αυτά βγήκε πιο δυνατός από ποτέ.

Και αυτό διότι από την εξέλιξη αυτή, ο Γιώργος Πατούλης, ενημέρωνε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν κάνει πίσω και συνεχίζει κανονικά και γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων δεν είναι κομματικά στελέχη της Ν.Δ. και δεν κινδυνεύει να τους χάσει.

Από την Παρασκευή το απόγευμα , τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Ν.Δ. και λειτουργούν ως “παπαγαλάκια” του Μαξίμου, πήραν εντολή να “τελειώσουν πολιτικά” τον Γιώργο Πατούλη. Λάμβανε το μήνυμα ότι στην προεκλογική περίοδο το σύνολο των ΜΜΕ θα είναι εναντίων του. Ο πόλεμος μεταξύ Μητσοτάκη – Πατούλη είχε ξεκινήσει και θα είναι σκληρός.

Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπιασε “κορόιοδο” τον Γιώργο Πατούλη. Αφού τον έβαλε να οργώσει την Αττοκή για τη Ν.Δ. και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, περίμενε την πρώτη αφορμή για να τον αδειάσει πολιτικά.

Το ερώτημα είναι γιατί ο κύριος Μητσοτάκης δεν θέλει να είναι υποψήφιος ο κύριος Πατούλης, ο οποίος ομολογουμένως θεωρείται ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης εδώ και πολλές δεκαετίες( από τις παλιές νομαρχίες και την υπερνομαρχία).

Τόσα πολλά έργα που έχουν γίνει στην Αττική  άλλοι περιφερειάρχες θα θέλανε τρεις τετραετίες για να τα φτιάξουν.

Έχει βρεί από παντου  χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν και η κοινωνία του το αναγνωρίζει, γιατί οι πολίτες βιώνουν καθημερινά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους μέσα από τις παρεμβάσεις της περιφέρειας.

Πολύ σωστά κύκλοι Περιφερειάρχη Αττικης Γ. Πατούλη, λένε ότι: «Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί ομως για ένα λαθος,το οποιο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικης»

Τα πρωτόγνωρα αυτά γεγονότα αλλάζουν άρδην τις μέχρι πρότινος ισορροπίες, προκαλούν νέες διεργασίες και διαμορφώνουν ένα σκηνικό αβεβαιότητας ως προς το αποτέλεσμα της αυτοδιοικητικής κάλπης για το κυβερνών κόμμα, αφού όποιον και αν επιλέξει τελικά για υποψήφιο περιφερειάρχη, κινδυνεύει πολύ σοβαρά να είναι τρίτος, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός δεύτερης Κυριακής και να υποστεί μία συντριπτική ήττα η Νέα Δημοκρατία.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριοι. Κατεβάστε άλλο υποψήφιο περιφερειάρχη, με την στήριξη της Ν.Δ και καλή τριτιά.

Πολύ σωστά λέει ο Πατούλης: “ ελάτε να μετρηθούμε”.

Ραντεβού την Κυριακή 8  Οκτωβρίου,  όπου ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, θα τερματίσει τρίτος και καταϊδρωμένος.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ(ΠΟΛΙΤΙΚΑ).

Η Μαρία Κορινθίου υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Η Μαρία Κορινθίου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής , με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Καλωσορίζω ένα δυναμικό και δραστήριο υποψήφιο, που έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο του»