ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση για την λειτουργία των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών του Δήμου Μαρκοπούλου την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει ότι  με απόφαση Δημάρχου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία), λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 12 και μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Προγραμματισμός εξετάσεων Ιουλίου 2024 στο Κέντρο Υγείας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαρκοπούλου

Συνεχίζεται η δράση πρόληψης με προγραμματισμό εμβόλιμων δωρεάν εξετάσεων, που διοργανώνεται από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου. Σας υπενθυμίζουμε, ότι οι εξετάσεις αφορούν τον Καρδιολογικό Έλεγχο και την Οστεοπόρωση.

Έκθεση Παιδικής Τέχνης των Καλλιτεχνικών Παιδικών Τμημάτων: Δημιουργική Απασχόληση, Χειροτεχνία και Ζωγραφική του προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην  Έκθεση Παιδικής Τέχνης των Καλλιτεχνικών Παιδικών Τμημάτων: Δημιουργική Απασχόληση, Χειροτεχνία και Ζωγραφική του Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα “ανοίξει” με μια Γιορτή Εγκαινίων το Σάββατο 23 Ιουνίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός ποδηλάτης, τον χτύπησε βαν στη κεντρική λεωφόρο- Εκτοξεύτηκε στο απέναντι ρεύμα

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε στην άσφαλτο, λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης για παιδιά στο Δήμο Μαρκοπούλου!

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Μαρκοπούλου λειτουργεί για ακόμη μια χρονιά το Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης 2024, παρέχοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι στην πόλη μας.

Μουσικοχορευτική παράσταση «Ελλάδα χώρα του φωτός» από το Λαογραφικό Σύλλογο Μαρκοπούλου Μεσογαίας «Ρόδακας»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας σας προσκαλεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου, στην ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του Λαογραφικού Συλλόγου Μαρκοπούλου Μεσογαίας «ΡΟΔΑΚΑΣ».

Προγραμματισμός εξετάσεων Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Υγείας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαρκοπούλου

Προγραμματισμός εξετάσεων Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Υγείας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαρκοπούλου

Ρεκόρ προσέλευσης αιμοδοτών στην 3η Εθελοντική Δημοτική Αιμοδοσία, Δήμου Μαρκοπούλου

Με τις συμμετοχές εθελοντών να ξεπερνούν αριθμητικά κάθε προηγούμενη διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε η 3η Εθελοντική Δημοτική Αιμοδοσία την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο 2ο Λύκειο Μαρκοπούλου, στο Πόρτο Ράφτη.

Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε η Έκθεση των Τμημάτων Κοπτικής Ραπτικής, του Δήμου Μαρκοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση των τμημάτων Κοπτικής Ραπτικής του Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους του Δήμου Μαρκοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Η «ΚωμμΟδύσσεια» στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κέντρου Μελέτης «Ταξίδι στη Μελέτη» παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση της Μαρίας Κίτρας «ΚωμμΟδύσσεια» το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου και σας περιμένουν να τους απολαύσετε!

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Υλοποίηση – Επίβλεψη του Έργου: Μελέτες Αποκατάστασης, Λειτουργίας και Νομιμοποίησης στον όρμο Πόρτο Ράφτη

Την προγραμματική σύμβαση για το έργο: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ» υπέγραψε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας κ. Αναστάσιος Νικολακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Αττικής ΑΕ ΑΟΤΑ κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη.

Εννέα Ισπανοί μαθητές/τριες και δύο εκπαιδευτικοί από το σχολείο CEIP VADORREY LES ALLEES,επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Μαρκοπούλου στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus

Για μια εβδομάδα, 12-18 Μαΐου 2024, 9 Ισπανοί μαθητές/τριες φιλοξενήθηκαν σε ελληνικές οικογένειες και γνώρισαν από κοντά την ελληνική κουλτούρα και παράδοση.

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης σχετικά με το ισχύον Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, τις Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και τον Υπολογισμό σύνταξης από το Κέντρο Κοινότητας και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Παιδικής Μέριμνας & Οικογένειας, Αθλητισμού και Νεολαίας Μένης Βαμποράκη, το Κέντρο Κοινότητας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε της Περιφέρειας Αττικής, πρόκειται να υλοποιήσει εκδήλωση νομικής πληροφόρησης σχετικά με το ισχύον Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, τις Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και τον Υπολογισμό σύνταξης.

Έκθεση Χειροποίητου Ενδύματος των τμημάτων Κοπτικής Ραπτικής του Δήμου Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην Έκθεση Χειροποίητου Ενδύματος των τμημάτων Κοπτικής Ραπτικής του προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί την το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Συναυλία παραδοσιακών οργάνων της ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων του Ι.Μ.Ν. Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου

Συναυλία παραδοσιακών οργάνων της ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων του Ι.Μ.Ν. Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου

Προγραμματισμός εξετάσεων Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Υγείας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαρκοπούλου

Προγραμματισμός εξετάσεων Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Υγείας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαρκοπούλου

Συγχαρητήρια δέχθηκε ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο JU JITSU, Κυρίδης Αλέξανδρος από το Δήμαρχο Μαρκοπούλου

Την Παρασκευή 17/5/2024 ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης δέχθηκε στο Γραφείο του για να συγχαρεί τον αθλητή, Κυρίδη Αλέξανδρο καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Γεώργιο Ζαντιώτη.

Σε δύο ημέρες αρχίζει το AEF 2024 στο Μαρκόπουλο!

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη, 30 Μαίου το Athens Equestrian Festival 2024, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων στην Ελλάδα που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.