ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμο το νέο parking επί της Λεωφ. Αρτέμιδος & οδού Αθηνάς

Έτοιμο το νέο μας parking επί της Λεωφ. Αρτέμιδος & οδού Αθηνάς!

Η εγκατάλειψη του παιδικού σταθμού Πικερμίου από τη δήμαρχο κα Τσεβά

Παρά την εμπρόθεσμη παράδοση του κτιρίου του παιδικού σταθμού Πικερμίου, στην οδό Ολυμπιονικών από τον ανάδοχο(Κυριακάκης), στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, με παρουσία της Περιφέρειας Αττικής, το κτίριο σήμερα 5 μήνες μετά μοιάζει στοιχειωμένο.

Ο δήμος έχει την υποχρέωση να εξοπλήσσει το κτίριο με τον κατάλληλο για τη λειτουργία του εξοπλισμό και να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να μπορούν οι γονείς και τα παιδιά να πηγαίνουν σε ένα παιδικό σταθμό πρότυπο, αλλά πάνω απ όλα στον τόπο τους.

Η ανικανότητα της κας Τσεβά αλλά και όλης της δημοτικής αρχής, αναδεικνύεται για μία ακόμα φορά σε όλο της το μεγαλείο.

Ρωτάμε την νέα δημοτική αρχή να μας πει γιατί δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε αυτές τις ενέργειες και ποιος είναι ο προγραμματισμός της και σε ποιο χρονικό διάγραμμα προβλέπεται η λειτουργία του παιδικού σταθμού;

Προκλητική βέβαια είναι και η αδιαφορία των αντιδημάρχων κας Χριστίνας Λιαμπίρη και Κώστα Ξηντάρα, που προέρχονται εκ του Πικερμίου.

Παράκτιος και υποβρύχιος καθαρισμός στην Αρτέμιδα 17-18/04/2024

Παράκτιος και υποβρύχιος καθαρισμός στην Αρτέμιδα 17-18/04/2024.

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Μπούρα, του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος - Διασχολικό Τουρνουά Γυμνασίων & Λυκείων

Για ακόμη μια χρονιά το Διασχολικό Τουρνουά Γυμνασίων & Λυκείων είναι εδώ και μετρά πλέον 9 έτη ζωής. Μια γιορτή του αθλητισμού με πρωταγωνιστές τα παιδιά των σχολείων μας.

Έναρξη του 5ου Αθλητικού Φεστιβάλ Κωφών, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων «Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Δεν ξεχνάμε αύριο Δευτέρα ( 8/4) την έναρξη του 5ου Αθλητικού Φεστιβάλ Κωφών, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων «Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», (Διαδόχου Κωνσταντίνου 10 & Κατσούλη Γεωργίου, Σπάτα-190 04) στις 9 το πρωί.

Επανέναρξη των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για Σπάτα και Αρτέμιδα.

Σας ανακοινώνουμε την επανέναρξη των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για Σπάτα και Αρτέμιδα.

Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών - συναγερμός για τον καθαρισμό των ιδιωτικών οικοπέδων στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ενημερώνει τους πολίτες ότι πρέπει να προβούν στον καθαρισμό των οικοπέδων τους, στις περιοχές ΣΠΑΤΩΝ & ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, την 1η Μαΐου.

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος για την παρουσίαση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση Ιστορικού Κτιρίου 1ου Δημοτικού Σχολείου και επανάχρησή του ως Πολυχώρος Πολιτισμού»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση Ιστορικού Κτιρίου 1ου Δημοτικού Σχολείου και επανάχρησή του ως Πολυχώρος Πολιτισμού», έγινε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου.

Καθορισμός ειδικής χρήσης στο ιστορικό διατηρητέο μνημείο «Μετόχι Βουρβά» του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος

Το αποτέλεσμα μιας επίμονης και χρονοβόρας προσπάθειας έφτασε στο τέλος του με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος προχθές. Τώρα προχωράμε δυναμικά αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης για να κάνουμε και το επόμενο όνειρό μας πραγματικότητα!!

Εργασίες συντήρησης, καθαρισμού, και καλλωπισμού των κοινόχρηστων χωρών στα Σπάτα και την Αρτέμιδα

Εργασίες συντήρησης, καθαρισμού, και καλλωπισμού των κοινόχρηστων χωρών στα Σπάτα και την Αρτέμιδα συνεχίζονται από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου μας.

Μαθητές και Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ενώνουν τις Δυνάμεις τους στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Μαθητές και Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ενώνουν τις Δυνάμεις τους στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Λίγες μέρες ακόμα από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Η ώρα έφτασε! Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου που θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα 16/3 και στην Αρτέμιδα στις 17/3.

Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος: Νέα Έργα Κατασκευής Δρόμων με Ασφαλτόστρωση και Σταμπωτό Δάπεδο

Συνεχίζονται τα προγραμματισμένα έργα κατασκευής νέων δρόμων με ασφαλτόστρωση ή σταμπωτό δάπεδο σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας.

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος προσφέρει απτά οφέλη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Με τη συνεργασία της 𝕄𝕚𝕔𝕣𝕠𝕤𝕠𝕗𝕥 ℍ𝕖𝕝𝕝𝕒s, ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος, επιδεικνύει την αφοσίωσή του στον εκσυγχρονισμό και την τεχνολογική πρόοδο, προσφέροντας απτά οφέλη στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Αποκριά και φέτος έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φαντασίας και χαράς, στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Η Αποκριά και φέτος έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φαντασίας και χαράς! Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος προσκαλεί όλους σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αναβιώσουν την παράδοση και τη διασκέδαση της Αποκριάς.

Το παιδί θαύμα από τα Σπάτα «πέταξε» ξανά στους ουρανούς κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Το παιδί θαύμα της πόλης μας «πέταξε» ξανά στους ουρανούς κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Τι να πει κανείς για σένα Emmanouil Karalis…τα λόγια είναι περιττά!!

Ξεκίνησαν εργασίες σε τμήματα της νησίδας επι της Αγίου Δημητρίου στα Σπάτα

Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης, καθαρισμού, καλλωπισμού και τοποθέτησης αυτόματου ποτίσματος σε τμήματα της νησίδας επι της Αγίου Δημητρίου στα Σπάτα. Οι εργασίες αυτές θα ολοκληρωθούν άμεσα και θα περιλαμβάνουν τη φύτευση νέων φυτών σε όλο το μήκος της οδού όπου απαιτείται.

Συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Στο πλαίσιο συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, προχωρήσαμε στην τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα νέας γενιάς σε τμήμα του προαυλίου του 3ου Δημοτικού Σπάτων, αντικαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το χώμα και τις πέτρες που δυσκόλευαν την καθημερινότητα των μικρών μας μαθητών.