ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ροζ σκάνδαλο από τη Ρωσία που επί θητείας του σαν ειδικός σύμβουλος Δημάρχου ο δήμος πλήρωσε 1200000  δραχμές τηλέφωνα

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ροζ σκάνδαλο από τη Ρωσία που επί θητείας του σαν ειδικός σύμβουλος Δημάρχου ο δήμος πλήρωσε 1200000 δραχμές τηλέφωνα

Μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κυρίου  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μας ήρθε στο μυαλό μία ιστορία( αληθινή πέρα ως πέρα),  η οποία χρονολογείται 23 χρόνια πίσω.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τότε ήταν ειδικός συνεργάτης δημάρχου και χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο του Δήμου, όχι για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά να μιλάει με την τότε Ρωσίδα γκόμενα του, που βρισκόταν στη Ρωσία.

Και πώς αποκαλύφθηκε το ροζ σκάνδαλο;

Όταν ήρθαν λοιπόν οι λογαριασμοί του τότε ΟΤΕ,  οι υπάλληλοι είδαν ξαφνικά  να εκτοξεύονταιι στο 1.200.000 δραχμές, από 150.000 δραχμές που πλήρωναν περίπου. 

Η οικονομική υπηρεσία απευθύνθηκε στον τότε Δήμαρχο( κοντό στο ύψος) και του ζήτησε να δουν από που είναι φουσκωμένος  ο  λογαριασμός. 

Όταν ανακάλυψαν ότι τα τηλέφωνα γινόντουσαν από το γραφείο του ειδικού συνεργάτη προς συγκεκριμένο τηλέφωνο στη Ρωσία τότε ο κοντός δήμαρχος είπε ας τα πληρώσουμε τώρα και θα δούμε πώς θα τα πάρουμε πίσω.

Ο παντρεμένος λοιπόν  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, έχει δείξει δείγματα γραφής πώς θα διοικήσει το δήμο.

Όταν  οι αποκαλύψεις αυτές γίνουμε  με ονοματεπώνυμο, τότε βλέπουμε το συγκεκριμένο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να φωνάζει ΜΑΝΟΥΛΑ  και να μην παίρνει ΑΝΑΣΣΑ.