ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κύριοι Λουκά,Γκίνη, Αλλαγιάννη και οι υπόλοιποι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής απαντήστε στις καταγγελίες Πέτσα

Κύριοι Λουκά,Γκίνη, Αλλαγιάννη και οι υπόλοιποι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής απαντήστε στις καταγγελίες Πέτσα

Ο κύριος Πέτσας λιγότερο από ένα μήνα μετά τις εθνικές εκλογές, με συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ 100,3, ρίχνει την πλήρη ευθύνη στις δημοτικές αρχές και στους πολίτες Ποιες μεγάλες φωτιές στην Αττική.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: “Φέτος έχουν διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών από τον Μάρτιο 25 εκατομμύρια ευρώ σε Δήμους και συνδέσμους Δήμων, για να αντιμετωπίσουν θέματα της αντιπυρικής περιόδου έναντι 18,4 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι το 2021. Έχουμε δηλαδή αυξήσει κατά 36% το ποσό που δινόταν.

Δόθηκαν από 180.000 ευρώ στον Δήμο Λαυρεωτικής και στον δήμο Σαρωνικού, από 89.000 και 82.000 αντίστοιχα που είχαν δοθεί το 2021. Όσον αφορά το δάσος του Κουβαρά που εκτείνεται σε δύο δήμους, δόθηκαν 250.000 από 150.000 ευρώ που είχαν δοθεί το 2021".

Σας κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ κύριε δήμαρχοι, ότι ενώ έχετε πάρει τα χρήματα, δεν κάνετε τίποτα και οφείλετε να βγείτε πλέον και να πείτε την αλήθεια.

Έχουν γίνει αυτά που έπρεπε να γίνουν και αδίκως εμμέσως σας κατηγορεί ο κύριος Πέτσας ή έχει δίκιο ο πρώην υπουργός;

Βγέστε και αποκαλύψτε τα πάντα, γιατί εάν αρχίσουμε τις αποκαλύψεις εμείς, τότε μπορεί σε κάποιους δημάρχους να στοιχίσει ακόμα και την εκλογή τους τον Οκτώβριο. 

Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε αλλά όχι για πολύ, κύριοι Λουκά, Γκίνη, Αλλαγιάννη, Μπουρνούς, Τσίρκα, Κιούση,  Καλαφατελη,  Γιασημάκη.