Ενώπιον του Ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του.
ΔΗΜΟΙ
Εγκλημα στον Βόλο: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου, είχα πάρει ναρκωτικά» - Τα πρώτα λόγια του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του

Ο 39χρονος παραδόθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την πράξη του.
Υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του.
Παράλληλα με τον ισχυρισμό του, παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.
Ακόμη υποστήριξε πως σκότωσε την 75 χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της, την κατεβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπιτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.
Ο 39χρονος κρατείται καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.