Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόβλεψη Τσιόδρα: 800 διασωληνωμένοι μέχρι 13 Δεκεμβρίου

 

Αυτή είναι η πρόβλεψη του μοντέλου που επεξεργάζεται ο κ.Τσιόδρας

Δυσοίωνες φαίνεται πως είναι οι προβλέψεις του μοντέλου που επεξεργάζεται ο Σωτήρης Τσιόδρας, σε σχέση με τον κοροναϊό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” της Κυριακής, το προβλεπτικό μοντέλο του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, οι  διασωληνωμένοι ασθενείς με covid-19 θα φτάσουν τους 800, στις 13 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, στα μέλη της  επιτροπής εμπειρογνωμόνων υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει σταδιακή μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού και έτσι θα σταθεροποιηθούν οι σκληροί δείκτες νεκρών και διασωληνωμένων.


     

 

powered by social2s