Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δύο συνταξιούχοι ιερείς , οι οποίοι παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για ψευδείς βεβαιώσεις με αφορμή εικονικές δωρεές.
Όλα έγιναν στον ναό Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα. Δωρεές που... ξεπερνούσαν το μισό εκατ. ευρώ και φέρεται να έγιναν -μέσω δεκάδων αποδείξεων (ερανικής επιτροπής κ.λπ.)- τα έτη 2003 έως 2009 με απώτερο σκοπό οι ιδιώτες δωρητές να τύχουν φορολογικής έκπτωσης.
Μετά από έλεγχο του Σώματος Οικονομικής Δίωξης και το πόρισμα των οικονομικών υπηρεσιών, με βούλευμα παραπέμφθηκαν 15 συνολικά κατηγορούμενοι για ψευδή βεβαίωση
Ένας εκ των ιερέων απεβίωσε, για τους λογιστές παύτηκε η δίωξη ως προς την κατηγορία της απάτης, ενώ με την ολοκλήρωση των ελέγχων και την αποκάλυψη της υπόθεσης πολίτες – δωρητές κλήθηκαν και υπέβαλαν τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις, αποδίδοντας τελικά στο Δημόσιο τον αναλογούντα φόρο.