ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μελέτη που σκουριάζει σε κάποιο συρτάρι του δήμου μια 10ετία τουλάχιστον- Καλημέρα με σκουπίδια, κλαριά και απροσπέλαστα σημεία λέει ο Δήμος Αχαρνών στους κατοίκους της περιοχής, αν τολμήσει μια βροχούλα να εμφανιστεί

Μετά από έρευνα και ορμώμενοι από τις δικαιολογημένα εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων, ανακαλύψαμε ότι είχε ξεκινήσει από τον Δήμο Αχαρνών μελέτη για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλεως του δήμου, η οποία χρονολογείται πάνω από μια 10ετία, ίσως και περισσότερο, και  έφτανε μέχρι τα όρια της Αγίας Παρασκευής.
 
Η μελέτη αυτή, όπως ισχυρίζονται στελέχη του Δήμου, πληρώθηκε και μάλιστα είχε γίνει και η πρώτη ανάρτηση.
 
Τα χρόνια όμως πέρασαν και η μελέτη παρέμεινε στα συρτάρια...
 
Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα μια μεγάλη περιοχή του Δήμου πλημυρίζει με την πρώτη βροχούλα, καθιστώντας την απροσπέλαστη και επικίνδυνη.
 
Μήπως κάποιοι από την σημερινή διοίκηση να ασχοληθούνε με το συγκεκριμένο θέμα και να προχωρήσουν την ολοκλήρωση της μελέτης αυτής;;;
 
Η συμμετοχή του Δήμου αλώστε είναι μικρή, εφόσον την μεγαλύτερη δαπάνη την καλύπτει η εισφορά σε γη και χρήμα των ιδίων των δημοτών.
 
Κι αν τους φαίνεται ακατόρθωτο να την προχωρήσουν, τουλάχιστον όταν κλαδεύουν τα δέντρα ας προχωρούν και στην απομάκρυνση των κλαριών από την περιοχή !!!
Εκτός αν έχουν επιλέξει με αυτό τον τρόπο να καλημερίζουν τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής κατ' αυτό τον τρόπο...
 
Σε μια απόσταση 300 μέτρων από το νέο Κοιμητήριο και στα όρια του Δήμου Φυλής αντικρίζουμε μια άλλη εικόνα, αφού ο εκεί Δήμαρχος τελειώνει (τελείωσε;;;) τον αγωγό ομβρίων μαζεύοντας τα νερά ,και ρίχνοντας τα στο Ρέμα της Εσχατιάς.