Αχαρνών

Ευρώπη Κοσμίδη: H πολιτική «προσωπικότητα» που θέλει να κατέβει κόντρα στο Βρεττό για Δήμαρχος Αχαρνών - Γελάνε και οι πέτρες!
Αν και ακόμα βρισκόμαστε λίγο μετά το τριώδιο, η συγκεκριμένη κυρία δεν παύει να μας θυμίζει πως, για κάποιους το καρναβάλι δεν σταματάει ποτέ! Η περι ης ο λόγος κυρία;
Μα φυσικά, η αγαπημένη μας Ευρώπη Κοσμίδου, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας προκαλεί γέλιο με τα μοναδικά τερτίπια της.
Με μία ουσιαστικά λιτή ανακοίνωση ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Αχαρνών.
Έχει επιδοθεί τελευταία σε ένα ασταμάτητο κυνήγι, για να βρει υποψηφίους.
Αναγνώστες αλλά και φίλοι του Attica Today, μας περιγράφουν τραγελαφικές ιστορίες για τον τρόπο που προσπαθεί να πείσει τους «μελλοντικούς » συνεργάτες της, για την (α)καταλληλότητα της για την Δημαρχία και πως στην διοίκηση της ο Δήμος Αχαρνών θα μετατραπεί σε ελβετικό θέρετρο τύπου Σέντ Μόριτζ.
Το πιο σοβαρό βέβαια από όλα είναι πως η κυρία Κοσμίδου έχει παρεξηγήσει την αποδοχή των ανθρωπων που δέχονται να συνομιλήσουν και να συναντηθούν μαζί της και πιστεύει πως θα κερδίσει το Δήμο από την πρώτη Κυριακή! Έχει φτάσει στο σημείο να ζητά πιεστικά συναντήσεις απο νυν Αντιδημάρχους και αιρετούς, επικαλούμενη την ιδιότητα της , αδιαφορώντας παράλληλα για το εάν εν ώρα υπηρεσίας ο Δήμος λειτουργεί και εξυπηρετεί τους Δημότες.
Κυρία Κοσμίδου, γνωρίζετε πως σας συμπαθούμε ιδιαιτέρως. Επειδή εμείς λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, σας συμβουλεύουμε να μην παρεξηγείτε την ευγένεια των συνομιλητών σας, γιατί από σεβασμό στο θεσμικό σας ρόλο σας συναντούν και όχι γιατί πιστεύουν πώς έχετε να πείτε κάτι άξιο λόγου.
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας λένε ότι σε όποιους τηλεφωνεί η κ. Κοσμίδου για να τους πεί να είναι υποψήφιοι μαζί της, αυτοί της απαντούν είτε οτι δεν την ακούνε, είτε οτι δεν έχουν σήμα.
Κ. Ευρώπη θα σας θυμίσουμε τη φράση «Πάρε το μηδέν , δεν σε ακούω»
Επομένως, επειδή ακόμα είναι σχετικά νωρίς, δεν υπάρχει λόγος να αυτοεξευτελίζεστε!
Σε κάθε περίπτωση, όταν έρθει η ώρα να σχηματίσετε ψηφοδέλτιο που πολύ αμφιβάλλουμε για αυτό , αν δεν έχετε συνετιστεί έως τότε, θα καταλάβετε πως όλα έχουν ένα μέτρο σε αυτήν την ζωή και εσείς το ξεπερνάτε συνέχεια εις βάρος σας.
Θα πρέπει όμως η κυρία Κοσμίδη να μας πει, αν θα παραδώσει τα αυτοκίνητα που έχει στη διάθεσή της, από την Περιφέρεια Αττικής κι αν θα συνεχίσει να απασχολεί τους οδηγούς της περιφέρειας για τον προεκλογικό της αγώνα;
Θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί και τα e-pass, για την Αττική οδό που ανήκουν και αυτά στην Περιφέρεια Αττικής;
Θα κάνει προεκλογικό αγώνα χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητα της περιφέρειας και με καύσιμα που θα τα πληρώνει και αυτά η περιφέρεια;
Αυτά προς το παρόν η κυρία Κοσμίδη γιατί οι αποκαλύψεις και τα καλύτερα, έρχονται σε λίγο καιρό.