ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
   Η κα Ευρώπη Κοσμίδη θα κάνει προεκλογικό αγώνα, με αυτοκίνητα, βενζίνη και e-pass της Περιφέρειας Αττικής;
Featured

Η κα Ευρώπη Κοσμίδη θα κάνει προεκλογικό αγώνα, με αυτοκίνητα, βενζίνη και e-pass της Περιφέρειας Αττικής;

Ως πότε η υποψήφια δήμαρχος Αχαρνών κ Κοσμίδη θα κρατάει τα 2 αυτοκίνητα της περιφέρειας,  ενώ μάλιστα πλέον δεν είναι ούτε εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος αλλά και τα έργα που έχει είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δηλαδή η Περιφέρεια Αττικής γίνεται ο χορηγός στον προεκλογικό αγώνα της κυρίας Κοσμίδη, δίνοντάς της αυτοκίνητα, δωρεάν βενζίνη και τα δύο e-pass τα οποία κατέχει.(Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο έξω από το προεκλογικό γραφείο της κυρίας Κοσμίδη.) 

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι η εν λόγω κυρία χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα για να μοιράζει δωρεάν εφημερίδα αλλά και φυλλάδια της που αφορούν την υποψηφιότητά της  ως δήμαρχος δήμαρχος Αχαρνών.

Στη διάθεσή της έχει και δύο e-pass για την Αττική οδό και όχι μόνο και απορούμε, γιατί άντε το ένα να το χρησιμοποιεί η ίδια, το δεύτερο μήπως το χρησιμοποιούν συγγενικά της πρόσωπα.

Από πότε η Περιφέρεια Αττικής γίνεται χορηγός σε υποψήφιους δημάρχους;

Τελικά το πολιτικό θράσος της εν λόγω κυρίας δεν έχει πάτο.

Αυτό είναι το δείγμα γραφής που δείχνει η υποψήφια δήμαρχος πριν καν ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας.

Όχι ότι έχει ελπίδες να κάνει κάτι πολύ δυνατό αφού η όλες μετρήσεις μέχρι στιγμής τι δείχνουν στο 6 με 8% .

Πάρτε τα αυτοκίνητα και τα e-pass εδώ και τώρα.

Υπομονή κυρία κοσμίδη έχουμε να γράψουμε και να πούμε πολλά μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 όπου οριστικά ο λαός Αχαρνών θα σας βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Υ.Γ Όσο για τα υπόλοιπα που γράφει η κυρία Κοσμίδου ότι δεν είναι κυβερνητική και πολλά άλλα θα τα πούμε με επόμενο άρθρο λίαν συντόμως.