ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Θαυμάστε το ήθος της υποψήφιας δημάρχου Ευρώπης Κοσμίδη - «Άντε γαμ@σου ρε μαλ@κ@» …είπε σε πυρόπληκτο της Βαρυμπόμπης στο Δημοτικό Συμβούλιο  - Δείτε βίντεο

Θαυμάστε το ήθος της υποψήφιας δημάρχου Ευρώπης Κοσμίδη - «Άντε γαμ@σου ρε μαλ@κ@» …είπε σε πυρόπληκτο της Βαρυμπόμπης στο Δημοτικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Θαυμάστε το ήθος της υποψήφιας δημάρχου (!) Ευρώπης Κοσμίδη: 

«Άντε γαμ@σου ρε μα@@@α»

…είπε σε πυρόπληκτο της Βαρυμπόμπης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δεκάδες οι μάρτυρες της επαίσχυντης συμπεριφοράς - Επίσημη καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο

  • Η περιφερειακή σύμβουλος έβρισε σκαιότατα δημότη που έχασε το σπίτι του στην πυρκαγιά. Κυρίες και κύριοι της παράταξης «Αχαρνές Αξίζουμε περισσότερα» σας αντιπροσωπεύει αυτή η συμπεριφορά;
  • Αντί για άρωμα γυναίκας σκόρπισε… μπόχα και δυσωδία στο Δημοτικό Συμβούλιο
  • Απόσυρε τώρα την υποψηφιότητά σου – είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Μην εξευτελίζεσαι άλλο!
  • Και φεύγοντας φρόντισε να πει τη μοναδική αλήθεια της βραδιάς: «Τα γάμησα όλα και φεύγω»
  • Είχε το θράσος να ανεβάζει και στόρι μετά την αποχώρησή της. Ήταν προφανώς περήφανη για τα κατορθώματά της με τα οποία… ντράπηκε και η ντροπή

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών. Για μια ακόμη φορά το παρών έδωσε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευρώπη Κοσμίδη προφανώς θέλοντας να κάνει αισθητή την παρουσία της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Μάλλον το εκτέθηκε όμως δεν μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια την κατάσταση, γιατί με αυτό που έκανε έβαλε τέλος στην πολιτική της καριέρα. Τι έκανε; Έβρισε σκαιότατα έναν απλό δημότη. Απίστευτο; Προφανώς, αλλά όταν μιλάμε για την Ευρώπη τίποτα δεν είναι απίστευτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών έδιναν το παρών και πολλοί κάτοικοι της Βαρυμπόμπης, καθώς στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβανόταν και ένα θέμα που αφορούσε ένα πολεοδομικό ζήτημα.

Αφού ολοκλήρωσε ένας από τους δημότες τόλμησε να της πει πως αυτά που έλεγε δεν ήταν σωστά. Ο άνθρωπος ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής και μάλιστα πυρόπληκτος από τη φωτιά της Βαρυμπόμπης πριν δύο χρόνια. Επειδή μάλιστα ήταν και μηχανικός ήξερε πολύ καλά το θέμα. Η Ευρώπη αφού έκανε το σόου της αποφάσισε να αποχωρήσει και ο άνθρωπος της εξέφρασε τις αντιρρήσεις του. Η απάντηση που πήρε ξέρετε ποια ήταν; «Άντε ρε μα…κα». Και μόλις αυτός τη ρώτησε τι λέει αυτή του επανέλαβε πιο έντονα – προφανώς για να το εμπεδώσει -
«άντε γα…ου ρε μ…άκα».

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό προκάλεσε τεράστια ένταση και μάλιστα επενέβησαν και οι προσκείμενοι στην παράταξή της που βρίσκονταν εκεί με κίνδυνο να δημιουργηθεί έντονο επεισόδιο που θα ξέφευγε από τα λόγια. Οι ψυχραιμότεροι όμως ευτυχώς επενέβησαν και κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Βέβαια ο άνθρωπος που δέχτηκε αυτή τη σκαιότατη φραστική επίθεση προέβη σε επίσημη καταγγελία ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία μάλιστα καταγράφηκε στα πρακτικά.

Διαβάστε τη δήλωση που έκανε ενώπιον του Σώματος:

«Μιλώντας με την κυρία Κοσμίδου έξω, της λέω κυρία μου, αυτά που λέτε, πού τα στηρίζετε; Και μου λέει έλα να σου πω να σε μάθω. Της λέω είμαι τρίτης γενιάς εκεί, η περιουσία μου είναι από το 52, 70 χρόνια και ο Δήμαρχος, ενώ κάηκε το σπίτι μου... προσφάτως πριν δέκα ημέρες πέθανε ο θείος μου, μέσα στο οικόπεδο έτσι; Και μου λέει έλα να σου μάθω εγώ. Και αρχίζει και μου βγάζει κάποια σχέδια ότι γίνεται χάρη για εμάς, το θέμα που έπρεπε να συζητήσετε. Και της λέω κυρία μου είστε άσχετη, δε ξέρετε την πραγματικότητα. Και ξέρετε τι μου απαντάει; Άντε γα…σου ρε μ…άκα. Αυτό μου είπε κύριοι. Και έχω μάρτυρες όλους αυτούς, είμαστε όλοι από τη Φλόγα. Η απάντησή της ήταν, επειδή της είπα δε ξέρετε, να σας πούμε τι τραβάμε εβδομήντα χρόνια- ο κύριος Βενέτης έχει ένα αρχείο εκπληκτικό γιατί δεν είναι χάρη να μας κάνει ο Δήμαρχος, για να το ξέρετε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Εμένα κάηκε το σπίτι μου, είχα ιδιωτικό σχολείο έπαθα 700 χιλιάρικα ζημιά, κάηκαν αποθήκες ζωντανά, τα πάντα και της λέω κυρία μου, ελάτε να σας πούμε τον πόνο μας, να ξέρετε, γιατί δημιουργείται σπέκουλα και μου είπε άντε γα…σου ρε μα…κα».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φρόντισε να ενημερώσει τον δημότη: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος», για να απαντήσει ο δημότης: «Δεν με νοιάζει. Και θέλω τα στοιχεία της να της κάνω μήνυση/ και γι’ αυτό θα της κάνω μήνυση. Και εγώ υποψήφιος βουλευτής ήμουν. Με συγχωρείτε αλλά είμαι σε ένταση».

«Τα γά..ησα όλα και φεύγω»

Κι αν όλα αυτά δεν αρκούν για να καταλάβετε το ήθος, το ποιόν και το θράσος της κυρίας, έχει και συνέχεια. Αφού λοιπόν έβρισε τον άνθρωπο, αφού έκανε άνω κάτω ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο και έβαλε τους δικούς της να τσακώνονται με τον κόσμο η κ. Κοσμίδη αποχώρησε μαζί με τις… κυρίες επί των τιμών που τη συνόδευαν. Δεν μπορούσε όμως να συγκρατηθεί και κατεβαίνοντας τις σκάλες έλεγε με καμάρι: «ήρθα, τα γάμ…σα όλα και φεύγω». Και μπορεί να απευθυνόταν σε λίγους, αλλά ήταν πολλοί γύρω της που άκουγαν και μπορούν να τα επιβεβαιώσουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε το συγκεκριμένο θέμα δεν χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Η κυρία πλέον είναι εκτός ελέγχου. Έχει αντιληφθεί πως το απονενοημένο διάβημα να κατέβει για δήμαρχος δεν οδηγεί πουθενά και έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Όσοι τη γνώριζαν από παλιά δεν είχαν καμία αμφιβολία και μάλιστα περίμεναν πότε θα έρθει η στιγμή να δείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα.

Μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ήδη από τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν υπήρξε τεράστια αναταραχή μεταξύ των υποψηφίων της παράταξής της. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία. Άνθρωποι με οντότητα και προσωπικότητα βρίσκονται υπό την ηγεμονία της και εκτίθενται στο φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η κυρία δεν αντέχει αντίθετη άποψη, ακόμη και αν είναι από άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο. Βέβαια αντιλαμβανόμαστε πως μετά από όλα αυτά θα βρεθεί μια… υπερασπιστική γραμμή από κάποια πειθήνια όργανα. Έλα όμως που υπάρχουν τα σχετικά βίντεο που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση.

Το θέμα είναι πως κάπου εδώ τελείωσε η πολιτική καριέρα της Ευρώπης. Όχι πως θα είχε και μεγάλη πορεία, αλλά τουλάχιστον έτσι παραμύθιαζε τον κόσμο και «έψηνε» υποψηφίους έστω και με το ζόρι. Τώρα όμως η παραίτηση από την υποψηφιότητα είναι μονόδρομος. Γιατί δεν μπορεί να πάρει μαζί της στον κατήφορο και τόσο σοβαρό κόσμο.

Οι άνθρωποι αυτοί πείστηκαν, αλλά πλέον είναι σίγουρο πως κατάλαβαν ότι πόνταραν σε…. «ψόφιο άλογο». Σε έναν άνθρωπο με τεράστιο εγώ, που διψάει μόνο και μόνο για εξουσία.

Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους και κάπου εδώ μπαίνει τελεία. Και παύλα… όταν μάθει κανόνες καλής και ανθρώπινης συμπεριφοράς, ίσως μπορέσει να επανέλθει.

Καληνύχτα Κεμάλ.

Καληνύχτα Ευρώπη…

Να είσαι σίγουρη πως στην κατρακύλα που επέλεξες θα είσαι μόνη σου….