Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
20 Ιουν08:28:51 PM
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Με την «Μήδεια» του Ευρυπίδη, στις 21:00, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» συνεχίζονται σήμερα οι «Βραδιές Πολιτισμού».
Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πλατείας Θρακομακεδόνων θα ανέβει-σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια- η παράσταση «Νεφέλες» σε διασκευή για παιδιά και εφήβους.
Η παράσταση «Στους δύο τρίτος...χωρεί» μεταφέρεται για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και οι κρατήσεις θέσεων που έχουν γίνει μέσω της πλατφόρμας της ΔΗΚΕΑ ισχύουν κανονικά.
Για οδηγίες και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00-17:00 στα τηλέφωνα: 210-2478505&507 / 210-2400850 & 860 / 6931021066
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών - ΔΗΚΕΑ
#acharnes #dimosacharnon #Βραδιές_Πολιτισμού #Πολιτισμός #Σπύρος_Βρεττός