ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ρεσιτάλ ανευθυνότητας Βρεττού-Κατσανδρή. Δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους τα σχολεία του δήμου Αχαρνών.

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας Βρεττού-Κατσανδρή. Δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους τα σχολεία του δήμου Αχαρνών.

Οργή, θυμός και απογοήτευση διακατέχει το σύνολο των σχολικών μονάδων, πρωτίστως της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ό,τι και αν πει κανείς είναι λίγο.

Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής έχει “κτυπήσει κόκκινο” χωρίς αρχή και τέλος. 

Σε «παράλληλο σύμπαν» βρίσκεται η δημοτική αρχή Βρεττού και η αντιδήμαρχος παιδείας κα Κατσανδρή Χριστίνα, όπως αποκαλύφθηκε από έγγραφο που αποστέλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σωκράτης, προς τους γονείς για τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών.

Από τη μια ο πραγματικός κόσμος, τα σχολεία, που έχουν στην κυριολεξία «στεγνώσει» αφού δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους – την τελευταία φορά που πήραν χρήματα ήταν τον Νοέμβριο.

Οι προμηθευτές υλικών έχουν πάψει πια να δίνουν υλικά επί πιστώσει μια και υπάρχουν προμηθευτές που τους οφείλουν ακόμα και 10.000 ευρώ, με σχολικές μονάδες να μην έχουν ούτε τα στοιχειώδη, από χαρτί υγείας μέχρι χαρτικά και αναλώσιμα για τα φωτοτυπικά τους!

Από την άλλη στον κόσμο της φαντασίας και της παραπλάνησης, η αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Κατσανδρή Χριστίνα, του δηλώνει «ικανοποιημένη» (!!!) από την κατάσταση, από το πόσο γρήγορα έχουν τρέξει οι διαδικασίες και ότι όλα είναι καλά, με το δήμαρχο Βρεττό να υπερθεματίζει και να δίνει συγχαρητήρια.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ότι όταν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο ξεπάγιαζαν και δεν έχουν τα στοιχειώδη, με πόση αδιαφορία μπορείτε να το προσπερνάτε; Έχετε αίσθηση του κινδύνου αν κάποιοι γονείς απευθυνθούν στην Εισαγγελία;

Τέτοιο ρεσιτάλ ανευθυνότητας Βρεττού και Κατσανδρή, απέναντι σε παιδιά πρώτη φορά βλέπουμε και αυτό και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ, ανήκει στο δήμο Αχαρνών

Τέτοια ανικανότητα και εξυπηρέτηση ημετέρων, δεν έχει προηγούμενο. Ακούστε λοιπόν μια και καλή: Εάν το επόμενο χρονικό διάστημα δεν τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες για τις οποίες είστε αποκλειστικά υπεύθυνος, κ.Βρεττέ και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Τα ψέματα τελείωσαν και εσείς παίζετε χωρίς αίσθηση κινδύνου, με τα παιιά των σχολείων, ενώ χαλάτε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για καρναβάλια και  τα Ζώοδοχεια. Ούτως ή άλλως τα καμώματά σας τα βλέπουμε καθημερινά…

2_d94df.jpeg

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΧΑΡΝΕΣ, NEI,19-4-2024 19-4-2024 ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ>> Αγαπητοί γονείς, Σας ενηρώνουμε ότι οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, από τα μέσα Ιανουαρίου δεν έχουν λάβει την των σχολείων. απαιτούμενη χρηματοδότηση προκειμένου να καλυφθούν σιλειτουργικές ανάγκες Επειδή έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος προβλημάτων με την παντελή έλλειψη χρημάτων, σας αποστέλλουμε την πρόσκληση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «ΣΩΚΡΑΤΗΣ>> και παρακαλούμε για την συμμετοχή σας σε περαιτέρω ενέργειες. ευαισθητοποίηση και την ενεργό ME εκτίμηση, ο/ΗΔικυθ...τοι o/H Διευθ... του σχολείου Agnt Λαναγωτίδου Χριστίνε"