Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Οι δράσεις και οι ομάδες που λειτουργούν στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αχαρνών για το 2024 έχουν οργανωθεί με γνώση και έγνοια, ώστε να προσφέρουν στους δημότες της τρίτης ηλικίας ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ψυχικής ενίσχυσης και φυσικής άσκησης. Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τρίτης Ηλικίας, Άγγελο Αραμπατζή, ενθαρρύνουν τη συμμετοχή όλων των μελών στα προγράμματα αυτά, τα οποία σχεδιάστηκαν με στόχο την ενεργό συμμετοχή, την κοινωνική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Αναλυτικά οι δράσεις ανά Κ.Α.Π.Η.:
Οι παραπάνω δράσεις απευθύνονται σε όλα τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. και προσφέρουν ποικιλία ευκαιριών για κοινωνικοποίηση, σωματική άσκηση και ψυχική ενδυνάμωση, πάντα με γνώμονα την υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας των ηλικιωμένων.