Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 2,1% στο μισθολογικό κόστος στο δεύτερο τρίμηνο 2021

Αύξηση 2,1% κατέγραψε στο δεύτερο τρίμηνο 2021 ο τριμηνιαίος δείκτης μισθολογικού κόστους σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, ο δείκτης μισθολογικού κόστους του δεύτερου τριμήνου 2021, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δεύτερου τριμήνου 2020, παρουσιάζει αύξηση κατά 2,1% έναντι αύξησης 5,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 προς το 2019.

Ο δείκτης μισθολογικού κόστους του δεύτερου τριμήνου 2021, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δεύτερου τριμήνου 2020, παρουσιάζει αύξηση κατά 2,5% έναντι αύξησης 3,9% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 προς το 2019.

 

powered by social2s