ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ασπρόπυργος: Έκλεψε αυτοκίνητο και συνελήφθη μέσα σε κατάστημα τυχερών παιγνίων

Ασπρόπυργος: Έκλεψε αυτοκίνητο και συνελήφθη μέσα σε κατάστημα τυχερών παιγνίων

Είχε διαφύγει μία φορά

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του τύχη», λένε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά έναν 27 χρόνο διαρρήκτη στον Ασπρόπυργο που λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα συνελήφθη στη συμβολή των οδών Αγίων Αναργύρων και Δημοκρατίας. Είχε καταφέρει να ξεφύγει από τις αρχές δυο φορές, Στην τρίτη όμως «έπαιζε», στην κυριολεξία, με την τύχη του καθώς πιάστηκε μέσα σε κατάστημα με τυχερά παίγνια.

Ο 27 χρόνος δράστης είχε αφαιρέσει από την οδό Πτολεμαΐδας στα Πετράλωνα όχημα και το οποίο ήταν στις αναζητήσεις των αρχών. Η πρώτη φορά του βγήκε τυχερή και δεν εντοπίστηκε.

Στη συνέχεια, το συγκεκριμένο όχημα εθεάθη στη συμβολή των οδών Αγίων Αναργύρων και Λεωφόρου Αθηνών, όπου σε σήμα των αρχών δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χάσουν την οπτική επαφή και να ξεφύγει δεύτερη φορά.

Στην τρίτη, όμως, φορά και για κακή του τύχη εντοπίστηκε το όχημα σταθμευμένο στην οδό Αγίων Αναργύρων και μετά από αναζήτηση της ομάδας Δίας εντοπίστηκε ο δράστης μέσα σε κατάστημα τυχερών παιγνίων να παίζει.

Συνελήφθη με κατηγορίες για κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς στην κατοχή του βρέθηκε 1 γραμμάριο ινδικής κάνναβης.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Ασπρόπυργου.

Πηγή: debater.gr