ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ασπρόπυργος: Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων και ασέλγεια στον 30χρονο γυμναστή

Ασπρόπυργος: Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων και ασέλγεια στον 30χρονο γυμναστή

Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε σε βάρος του γυμναστή Δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου που συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων.

Για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή, κατηγορείται ο αναπληρωτής γυμναστής που υπηρετούσε σε δημοτικό σχολείο του Ασπρoπύργου και καταγγέλθηκε απο γονείς μαθητών του δημοτικού, ότι είχε ασελγήσει σε βάρος τους.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να ζητήσει προθεσμία.

Υπενθυμίζεται πως χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον 30χρονο αναπληρωτή γυμναστή στο Δημοτικό Σχολείο του Ασπροπύργου, που φέρεται ότι παρενοχλούσε μαθητές. Παράλληλα, διατάχθηκε εναντίον του ΕΔΕ ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger.

Η υπόθεση ξεκίνησε από γονείς μαθητών που τον κατήγγειλαν για θωπεία των παιδιών τους την ώρα της γυμναστικής και είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο πριν συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό και για προγενέστερα περιστατικά, ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών και 1 κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.