ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ασπρόπυργος: Τσουνάμι καταγγελιών για τον 30χρονο γυμναστή - "Ηθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα"

Ασπρόπυργος: Τσουνάμι καταγγελιών για τον 30χρονο γυμναστή - "Ηθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα"

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 30χρονο γυμναστή στον Ασπρόπυργο, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος των μαθητών.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 30χρονο γυμναστή σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος των μαθητών του, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

"Είχαμε πολλά παράπονα πως τα γαργαλούσε και τα έβαζε μέσα στην τάξη με λιακάδα και δεν τα άφηνε να βγουν έξω", είπε ένας πατέρας στον ΑΝΤ1, ενώ συνέχισε πως "τα παιδιά δε μπορούν να καταλάβουν αν το γαργαλητό γίνεται με άλλους σκοπούς".

Όπως είπε ο ίδιος, μόλις χθες γνώρισε τον γυμναστή, ο οποίος και του αρνήθηκε τις κατηγορίες. "Υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αλλά δεν είναι επίσημο", σημείωσε.

"Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα"

Παράλληλα, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, τρία εκ των οποίων έχουν τον εν λόγω γυμναστή, ρώτησε χθες τα παιδιά της αν ισχύουν τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και εκείνα της απάντησαν θετικά.

"Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα έπιασα τα παιδιά μου και τα ρώτησα τι ακριβώς γίνεται στην τάξη στη γυμναστική. Οι δύο μου είπαν πως τους γαργαλάει και ο τρίτος μου είπε πως "εμένα με γαργαλάει στην κοιλιά και ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα κι εγώ δεν τον άφησα", είπε η γυναίκα.

Η ίδια πάντως, δεν πήγε στην Αστυνομία, αλλά στον Σύλλογο Γονέων και τον διευθυντή του σχολείου. "Στο σχολείο δεν είχαν καταλάβει τίποτα, γιατί τους είχε μέσα στην αίθουσα να κάνουν γυμναστική, δεν έκαναν έξω και τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους", είπε.

https://thetoccms.atticamediagroup.gr/scripts/CkEditor/plugins/widget/images/handle.png') rgba(220, 220, 220, 0.5); top: -15px; left: 0px;">

"Μου κατέβασε τη μπλούζα για να δει πού έχω γρατζουνιά..."

Παράλληλα, όπως έγινε ήδη γνωστό άλλος γονέας, από τους βασικούς καταγγέλλοντες, είπε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την 8χρονη κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της "από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε".

"Έχω δύο κορίτσια στο σχολείο, το περιστατικό αφορά την 8χρονη, ενώ η 13χρονη κόρη μου μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος, χωρίς να αναφερθεί σε γεννητικά όργανα", σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 13χρονη είπε ότι ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένοι, "γιατί μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά για να ενοχοποιήσουν ο ένας τον άλλο".

Κακουργηματική δίωξη στον 30χρονο γυμναστή

Στην άσκηση ποινικής δίωξης με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή, προχώρησε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 30χρονου γυμναστή δημοτικού σχολείου.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Οι αστυνομικοί έλαβαν συνολικά 8 μαρτυρικές καταθέσεις.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/