ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πρώην μακεδονομάχος Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε την περικεφαλαία, ξέχασε τι έλεγε για το σκοπιανό, τρώει και πίνει με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για τους επαγγελματίες

 

Ο πρώην μακεδονομάχος Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε την περικεφαλαία, ξέχασε  ότι  τον Απρίλιο του 19  έλεγε: «Είναι προφανές ότι είναι μια κυβέρνηση εξαγορασμένων ανθρώπων. Η Ελλάδα δεν αντέχει να δοθεί η Μακεδονία από μια κυβέρνηση εξαγορασμένων ανθρώπων» και  έφτασε στο σημείο να κάθεται να τρώει στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, και πώς να μην κάτσει όταν σήμερα δηλώνει: “ότι όποιος αμφισβητεί τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της από το ελληνικό κοινοβούλιο δωρίζει το όνομα Μακεδονία.” 

Είναι τόσο βέβαια πολύ προκλητικός,  αφού  με πολιτική θρασύτητα αναρτά στο Instagram φωτογραφίες( και μάλιστα χαμογελώντας όταν συνομιλεί με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ), από το τραπέζι που παρέθεσε ο Πρόεδρος και η διοικητική επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Κιναλ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών  ήταν το μοναδικό Επιμελητήριο  από όλη την Ελλάδα,  το οποίο έστειλε εκπρόσωπο  με την αντιπροσωπεία του Τσίπρα στα Σκόπια.

Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και η διοικητική επιτροπή του Ε.Ε.Α, πίνουν κρασί  και κάνουν  πρόποση, που δεν γνωρίζουμε εμείς ποια ήταν αυτή.

Λέτε να ευχήθηκαν να ψηφιστεί με το καλό, η κύρωση των μνημονίων για το σκοπιανό;

Πλέον οι Έλληνες γνωρίζουν την πολιτική κωλοτούμπα του κ. Γεωργιάδη αλλά και  οι επαγγελματίες τις  κινήσεις του προέδρου του Ε.Ε.Α  Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου.

Την τιμωρία τους θα την δουν οι δύο κύριοι στις κάλπες ο μεν πρώτος στις βουλευτικές εκλογές ο δεύτερος στις εκλογές του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

Υ.Γ Το τραπέζι χρεώθηκε 400 ευρώ και το  πλήρωσε το Ε.Ε.Α.  Κύριοι της διοικητικής επιτροπής δεν μπορούσατε να βάλετε από 50 ευρώ ο καθένας και να το πληρώσετε, παρά να  κόψετε  τιμολόγιο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών;

Πόσα άτομα ήταν στο τραπέζι, γιατί σε κάποιες φωτογραφίες βλέπουμε και άλλους της διοικητικής που δεν είναι στις κεντρικές φωτογραφίες,

Μήπως ήταν πάνω από έξι που απαγορεύεται;