ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Ασπροπύργου Συγκέντρωσε Λογοτεχνικά Βιβλία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, στην Πλατεία Δημαρχείου, η δράση συγκέντρωσης λογοτεχνικών βιβλίων που διοργάνωσε ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των Δημοτικών Βιβλιοθηκών. Η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε πραγματικά θερμή και άμεση και τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν για τη δημιουργία και την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών της πόλης μας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σοφία Μαυρίδη, αφότου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου, για την ανάθεση του γενικού συντονισμού της δράσης,  δήλωσε σχετικά : «Τα βιβλία αποτελούν την ικανοποίηση της βασικής ανάγκης του ανθρώπου για επικοινωνία. Όπως είπε και η Νομπελίστρια Ειρήνης,  Μαλάλα Γιουσαφζάι: Ας πάρουμε στα χέρια μας το βιβλίο και τα μολύβια μας. Είναι τα πιο δυνατά μας όπλα”.

Στη συλλογή βιβλίων, συνέβαλαν με την προσφορά λογοτεχνικών έργων τα Βιβλιοπωλεία της πόλης, ενώ στους συμμετέχοντες δόθηκαν σελιδοδείκτες ως αναμνηστικά της δράσης.