ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟ - Την Γιορτή της Μητέρας τίμησαν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ασπροπύργου

Με άνθη πλημμύρισαν οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ασπροπύργου προς τιμή της γιορτής της μητέρας, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας  κα. Σοφία Μαυρίδη επισκέφθηκε, μαζί με το προσωπικό της Διεύθυνσης Παιδείας, τους σταθμούς, μοιράζοντας λουλούδια, ευχόμενη χρόνια πολλά, και μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου, σε όλες τις μητέρες: «Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει», ήταν το κυρίως μήνυμα του Δημάρχου, επιλέγοντας να παραθέσει έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη.

Κατόπιν, η Αντιδήμαρχος έδωσε και το δικό της ζεστό μήνυμα για την ημέρα: « Η μητέρα μας είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας. Ο άνθρωπος που μας δίνει ζωή, μας μεγαλώνει, μας στηρίζει  σε κάθε μας βήμα, μας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση» . Από την πλευρά τους  οι παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών δημιούργησαν ιδιαίτερες κατασκευές και ζωγραφιές για να τιμήσουν τις μητέρες.

 
1
 
2
 
3
 
4
 
5