ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tα ΚΑΠΗ Ασπροπύργου στην Βουλή σε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο Θανάση Μπούρα

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, υποδέχθηκε στη Βουλή των Ελλήνων τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) Δήμου Ασπροπύργου, κ. Κοναξή Αντώνη, καθώς και μέλη των ΚΑΠΗ Ασπροπύργου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την περιήγηση στην Έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, 2 αιώνες μετά». Ο κ. Μπούρας είχε τη χαρά να ξεναγήσει τις επισκέπτριες και τους επισκέπτες από τον Ασπρόπυργο στο ιστορικό Μέγαρο της Βουλής, την ώρα που λαμβάνει χώρα μια Έκθεση υψηλής ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας. Ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. και τα μέλη των ΚΑΠΗ ξεναγήθηκαν στις τοιχογραφίες και στα μοναδικά κινητά τεκμήρια (εφημερίδες, χειρόγραφα, όπλα κλπ) στην Αίθουσα Τροπαίων και Υπασπιστών (πλέον Αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου), αποκτώντας προνομιακή πρόσβαση στα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάκτηση της Ελευθερίας.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής είχε τη δυνατότητα, τέλος, να συνομιλήσει με τους επισκέπτες και για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Τα μέλη των ΚΑΠΗ Ασπροπύργου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινοβουλευτικά ζητήματα και ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Μπούρα για την φιλοξενία και τη μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε να εμπλουτίσουν τις ιστορικές τους γνώσεις και τις δημοκρατικές τους εμπειρίες.