ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Διάλεξη τη Δευτέρα, 16/5 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου,  κ. Γεωργία Πηλιχού,  σας προσκαλούν τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, σε μία νέα διάλεξη που θα λάβει χώρα στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων (Δ. Καλλιέρης) του Πνευματικού Κέντρου, Αλέκου Παναγούλη 13 στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

  • Την διάλεξη θα δώσει ο Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Νικόλαος Νημάς, με θέμα : «Η μη βίαιη επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις», στις 19:00.

Ο Νικόλαος Νημάς, γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στην Άνω Ελευσίνα. Είναι κάτοικος Μαγούλας, παντρεμένος και πατέρας δύο γιων 41 και 33 ετών. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα “Executive Leadership –Ανάπτυξη Ηγετικών Στελεχών” για στελέχη επιχειρήσεων, μια συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Δ. Μπουραντά, σεμινάρια σχετικά με Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ηγεσία, Στρατηγική επιχειρήσεων, Marketing, Ηγεσία Αλλαγών, Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Εργασιακό Περιβάλλον, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, όπως και σεμινάρια Πωλήσεων, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ασφάλειας στην Εργασία κ.ά. Από το 2009 διδάσκει θέματα σχετικά με “Ασφαλείς εργασίες στη Βιομηχανία” σε πελάτες του (ΟΤΕ-COSMOTE, ELPEDISON, Siemens Ελλάς, Creta Farm, Shellman, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Σωληνουργεία Κορίνθου, VODAFON, INTRACOM, ALSTOM, S&B, ΕΑΒ, ΟΛΠ, EMCO, ENEL, EDF και πολλές άλλες), έχει δώσει διαλέξεις στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο για το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, με θέματα σχετικά με την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έχει διδάξει επίσης σε ενδο-επιχειρησιακά σεμινάρια θέματα Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Προσωπικής Αυτοβελτίωσης, Επικοινωνίας, Επαγγελματικής επανατοποθέτησης. Από το 2002 έως και σήμερα δημοσιεύει ανελλιπώς μηνιαίως άρθρα του στην εφημερίδα Επαγγελματίας και Καταναλωτής και στο διαδίκτυο (στο προσωπικό του blog και στο facebook) με θέματα:  Κοινωνικού & Φιλοσοφικού προβληματισμού, Ηγεσίας & Διοίκησης, Προσωπικής Ανάπτυξης, για τις Ανθρώπινες Σχέσεις και την Επικοινωνία. Ως Μηχανικός, εργάστηκε την περίοδο 1983 – 1985, στην εταιρεία Χ&Β ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ ως μηχανικός πωλήσεων. Από το 1985 έως το 2016 διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Ηλεκτρολογικών & Βιομηχανικών Αυτοματισμών στην «Τσιμέντα Χάλυψ – Italcementi Group». Έχει εκπονήσει τεχνικές μελέτες για βιομηχανικές εγκαταστάσεις, για τα έργα του METRO Αθήνας και για ιδιωτικά έργα Θέρμανσης & Κλιματισμού. Σήμερα έχει αναλάβει τις Ηλεκτρολογικές Μελέτες για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης και συνεχίζει ως εισηγητής σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ Ελευσίνας,  Πρόεδρος της 7ης Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ελευσίνας,  Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Ελευσίνας και δραστηριοποιήθηκε σαν ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικών Συλλόγων και Κινήσεων στην Ελευσίνα. Το πιστεύω του: Ο Νόμος της Αγάπης ελευθερώνει από τα δεσμά των φυσικών και κοινωνικών νόμων, από την αγωνία του βιολογικού θανάτου και από τον καθημερινό θάνατο των παθών και των λαθών μας. Η Αγάπη είναι η καθημερινή Ανάσταση για τον καθένα μας.

Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη και για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου κ. Ασημίνα  Φούφα στο τηλέφωνο 2105577191 εσωτερικό 4.