ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟ - Φαντασμαγορικό και άκρως αθλητικό το ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022 του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Ασπροπύργου

Σε κλίμα ενθουσιασμού και  ιδιαίτερης χαράς ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 29 Μαΐου το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή, 27 Μαΐου στο κατάμεστο  Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Θ. Τσόκας», παιδιά των Τμημάτων Στίβου του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. ανέδειξαν τις ικανότητές τους εκτελώντας προπαρασκευαστικές ασκήσεις ενώ στη συνέχεια τα τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Αγωνιστικής Αεροβικής και Ακροβατικής του Συλλόγου «Αγία Άννα Ασπροπύργου» παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματα τους στο κοινό. Όλα τα παιδιά χάρισαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους παρευρισκόμενους και έλαβαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Η βραδιά έκλεισε με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννη Κατσαρό να ευχαριστεί γονείς, προπονητές και φυσικά τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, παροτρύνοντάς τα να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του επί χρόνια Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Ευάγγελου Σαμπάνη για τη συνεισφορά του στον αθλητισμό της πόλης.

Η τελευταία ημέρα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 2022 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου, όπου αθλητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου έλαβαν μέρος σε αγωνίσματα Κλασσικού Αθλητισμού, όπως αγώνες δρόμου, άλμα εις μήκος και μπαλάκι, ενώ ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους είχαν την δυνατότητα να ξεκουραστούν και  ψυχαγωγηθούν από διασκεδαστές που βρίσκονταν στο Στάδιο καθώς και να παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους συναθλητές τους.

Τη λήξη της δράσης χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, όπου μεταξύ άλλων συνεχάρη τον Οργανισμό για την άψογη διοργάνωση καθώς και τα παιδιά για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις. Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε  και στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια TAEKWODO και Πρέσβειρα του BeActiveHellas, κ. Μαρία Καρπαθάκη, απονέμοντάς της τιμητική πλακέτα, χάρη στην οποία το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του #BeActiveHellas.  Δεν παρέλειψε να συγχαρεί και όλους τους διακριθέντες αθλητές της πόλης για τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αποσπώντας σπουδαίες διακρίσεις, κάνοντας συνέχεια περήφανη την πόλη μας.

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των  διακριθέντων Αθλητών του Ασπρόπυργου  αλλά και των Σχολείων που συμμετείχαν στο 7ο Διασχολικό Πρωτάθλημα, από τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νικόλαο Μελετίου, τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννη Κατσαρό, τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Κοναξή, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Παντελή Σαββίδη  και Μιχαήλ Ψωμιάδη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, τον Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε», κ. Ιωάννη Ηλία, τον εκπρόσωπο του Αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Μπούρα, κ. Ευάγγελο Κώνστα, τον 1ο επιλαχόντα Βουλευτή της Ν.Δ., κ. Σταμάτη Πουλή και από μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.ΝΤ.Η. τους κ.κ. Νίκο Τερζόγλου, Μαρία Γκούμα Πατέλα. 

 
6
 
5
 
4
 
3
 
2