ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου Λήξη κύκλου 2022.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου,  ο κύκλος των διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Ασπροπύργου για το 2022 με δύο ξεχωριστές εισηγήτριες, την Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Παθολογοανατομίας-Κυτταρολόγο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. Πολυξένη Νικολοπούλου Σταμάτη, με θέμα : «Κλιματική αλλαγή και ιώσεις» και τη Μουσειολόγο, κ. Σοφία Πελοποννησίου – Βασιλάκου, με θέμα : «Το σπίτι-μουσείο του Άγγελου και της Λητώς Κατακουζηνού».

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου: «Οδεύουμε αισίως στο 15ο  έτος λειτουργίας του Ανοιχτού  Πανεπιστημίου στον Ασπρόπυργο. Γινόμαστε διαρκώς αποδέκτες θετικών μηνυμάτων, από παντού, για το επίπεδο των ομιλητών και το περιεχόμενο των διαλέξεων. Η δημοκρατία της πληροφορίας και η κοινωνία της γνώσης διασπείρεται στην πόλη μας και η Δημοτική Αρχή αισθάνεται το ηθικό χρέος να συνεχίσει δυναμικά το συγκεκριμένο της εγχείρημα.   Ραντεβού το φθινόπωρο, λοιπόν, ανανεωμένοι, για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη γνώση…»

Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους εισηγητές που και φέτος ανέβασαν τον πήχη του μορφωτικού επιπέδου του θεσμού μας. Λυπούμαστε για οποιεσδήποτε αποκλίσεις, κατά τη διάρκεια του έτους, από πλευράς προγράμματος, λόγω των συνεχών μεταβολών στα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.  Μαζί ξανά από Νοέμβρη, με περισσότερες διαλέξεις για όλα σχεδόν τα θέματα, που αφορούν τον σύγχρονο δημότη/πολίτη.»