ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαιρινές Γιορτές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποίησαν τις καλοκαιρινές τους γιορτές, χαρίζοντας στους γονείς και σε όλους όσους τις παρακολούθησαν ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα χαριτωμένο θέαμα.

Στις όμορφες γιορτούλες, που διοργανώθηκαν με αγάπη κι επιμέλεια από το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν, πλημμυρίζοντας τους χώρους των Σταθμών, με γέλια κι όμορφες γλυκές φωνούλες.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη παρακολούθησαν τις παραστάσεις των παιδιών, τους μοίρασαν δώρα και ευχαρίστησαν το προσωπικό των Σταθμών για την άριστη διοργάνωση των γιορτών και το έργο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν  σε όλους να έχουν ένα όμορφο και  ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Το παρόν στις γιορτές έδωσαν ο Αντιδήμαρχος ΔΑΠ, Ενίσχυσης της Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Αντώνιος Κοναξής και η Διευθύντρια Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Αναστασιάδου.