ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «Καρέ του έρωτα» δρόσισε το Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου

Μια  πολύ ευχάριστη  βραδιά  πρόσφερε στο κοινό, η  θεατρική παράσταση ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. Μια όμορφη και καλοστημένη κωμωδία  του αξέχαστου  Κώστα Πρετεντέρη,  του θεατρικού συγγραφέα, σεναριογράφου και δημοσιογράφου  που  σατίρισε με χαρακτηριστικό τρόπο, αλλά κυρίως με ήθος και σεβασμό, τους Έλληνες. Έξυπνοι διάλογοι,  καλογραμμένοι χαρακτήρες ,  παρεξηγήσεις , κωμικές καταστάσεις  και αβίαστο γέλιο, σε μια διαχρονική ελληνική κωμωδία, πραγματικό αντίδοτο στη σκληρή καθημερινότητα.

Ένας  θίασος  καταξιωμένων και ταλαντούχων καλλιτεχνών , όπως  Ελένη Φιλίνη, ο Μάκης  Πατέλης, ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο Οδυσσέας Σταμούλης  κ.ά., μας  χάρισε ένα ανέμελο και διασκεδαστικό δίωρο, που είχαμε όλοι ανάγκη.Η παράσταση  διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας και φιλοξενήθηκε   στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου, την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δήλωση της Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργίας Πηλιχού, «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι πίσω στην ξένοιαστη και πολύχρωμη δεκαετία του ’70, εκεί που όλα ήταν πιο ανέμελα και αθώα. Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση μας, και ας ευχηθούμε ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, ορίζοντας το επόμενο ‘ραντεβού’ μας, πολύ σύντομα!»