ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοποθέτηση Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου στη θεματική ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027

Στη θεματική ημερίδα – workshop της Περιφέρειας Αττικής με θέμα: ΕΣΠΑ 2021-2027- Πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριου Κοσμόπουλου καθώς και των Δημάρχων της Δυτικής Αττικής και Στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου αναφέρθηκε πρωτίστως στην ανάγκη της ταχείας αποπεράτωσης της Περιφερειακής οδού Αιγάλεω, ένα έργο για το οποίο πρέπει να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός Περιφέρειας και Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Ένα έργο πνοής για τη Δυτική Αττική που στις αναφορές που γίνονται ξεχνάνε ότι αρχίζει από τον Ασπρόπυργο .

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν οι δεσμεύσεις της Περιφέρειας προς το Δήμο Ασπροπύργου για έργα υψηλών προϋπολογισμών, που τα διεκδικεί με οριστικές μελέτες χρόνια τώρα ο Δήμος, και αποτελούν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Νίκου Μελετίου προς τους πολίτες που τον εμπιστεύονται. Συγκεκριμένα, το έργο της αποχέτευσης στην Παραλία Ασπροπύργου ύψους 17.000.000 ευρώ, το έργο οδοποιίας, που περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της οδού Μεγαρίδος και Χίου, ύψους 14.000.000 ευρώ αλλά και την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2ο ΓΕΛ Ασπροπύργου ύψους 8.000.000 ευρώ, που θα αποσυμφορήσει   το υπάρχον Λύκειο και θα προσφέρει στα παιδιά σύγχρονες υποδομές εκπαίδευσης  εξασφαλίζοντας την επιτυχή ολοκλήρωση του σχολικού κύκλου.