ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οικονομικές Ενισχύσεις, από το Δήμο Ασπροπύργου για τους οικονομικά αδύναμους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, σε Σχολές εκτός της Περιφέρειας Αττικής - Διαβάστε πληροφορίες...

Ο Δήμος Ασπροπύργου, με γνώμονα τη σημασία της Ανώτατης Εκπαίδευσης για τους Νέους-Νέες της πόλης, την καλλιέργεια και την πρόοδό τους, ώστε να επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Ασπρόπυργου και της Ελλάδας,  συνεχίζει το πρόγραμμα υποστήριξης της συμμετοχής των φοιτητών στις Σπουδές τους, με οικονομική ενίσχυση, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο.

Ενισχύει και το 2022, φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2022. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι δημότες του Ασπρόπυργου, οι οποίοι εισήχθησαν σε Σχολές  της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται εκτός της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου  καλεί τους νέους Φοιτητές της πόλης ή τις οικογένειές τους να προσέλθουν, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στο 2132006408-38, στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Αντώνιου Καραμπούλα,  ώστε να παραλάβουν την αίτηση για την οικονομική ενίσχυση και τον πίνακα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου έως τη Δευτέρα  31 Οκτωβρίου 2022.

Παράλληλα, η αίτηση και τα δικαιολογητικά βρίσκονται αναρτημένα και στον επίσημο ιστόποτο του Δήμου Ασπροπύργου.