ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε η οριοθέτηση των θέσεων των νέων κάδων στο Πανόραμα Βούλας.

Ξεκίνησε σήμερα η τοποθέτηση ειδικών πλαστικών εύκαμπτων κολωνακίων για την οριοθέτηση των θέσεων των νέων κάδων στο Πανόραμα Βούλας. Έτσι θα πετύχουμε την αποφυγή των μετακινήσεων των κάδων από δυνατό αέρα ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. Παράλληλα, καταγράφεται η πληρότητα των κάδων, προκειμένου να διανεμηθούν επιπλέον κάδοι όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Τέλος, ο Δήμος παρακολουθεί την εξέλιξη της διαδικασίας και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, σε πρώτη φάση θα διανεμηθούν επιπλέον κάδοι, και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα πυκνωθούν τα δρομολόγια αποκομιδής.
Όπως σε κάθε νέα διαδικασία, έτσι και στη μετάβαση του Πανοράματος από την παλαιά ανθυγιεινή - επικίνδυνη μέθοδο αποκομιδής στη σύγχρονη - ασφαλή διαδικασία, απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμογής και διόρθωσης των όποιων δυσλειτουργιών παρατηρήθηκαν κατά την έναρξη.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί να διατηρήσει ή να προμηθευτεί ατομικό κάδο 240 λίτρων, μπορεί να το πραγματοποιήσει, αρκεί αυτός να υποστηρίζεται από τη μηχανική αποκομιδή.