ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στο επίκεντρο του κόσμου της καλαθοσφαίρισης βρέθηκε για τρεις ημέρες ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Στο επίκεντρο του κόσμου της καλαθοσφαίρισης βρέθηκε για τρεις ημέρες ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Στο επίκεντρο του κόσμου της καλαθοσφαίρισης βρέθηκε για τρεις ημέρες ο Δήμος μας, με το FIBA Varkiza Lite Quest by Greece 3×3, «Road to Doha».

Μικρά παιδιά, έφηβοι αλλά και επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές (100 ομάδες, 520 αθλητές) όχι μόνο διασκέδασαν και αθλήθηκαν αλλά, ιδίως οι μικροί αθλητές, έμαθαν τις αρχές του "ευ αγωνίζεσθαι".

Τέτοιες δράσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξωστρέφεια της πόλης μας καθώς στο Τουρνουά συμμετείχαν σπουδαίες ομάδες και μεγάλα ονόματα. Παράλληλα αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή διότι βραβεύσαμε τρεις Εθνικές ομάδες που θριάμβευσαν σε διεθνείς διοργανώσεις οι οποίες διεξήχθησαν μέσα στο 2023:

 την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών με επικεφαλής τον προπονητή της, Θοδωρή Βλάχο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Ιούλιο στη Φουκουόκα (Ιαπωνία)

 την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Αύγουστο στη Μανίσα (Τουρκία)

 την Εθνική ομάδα Cheerleading των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα cheer hip hop Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Ιούλιο στη Βερόνα (Ιταλία)

Επίσης βραβεύσαμε τρεις προσωπικότητες του Ελληνικού μπάσκετ:

 τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, μέλος του Hall Of Fame της FIBA και ιδρυτής της ΟΔΚΕ, Κώστας Δήμου, ο οποίος, μεταξύ άλλων διηύθυνε τους τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του 1980 και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 1967. 

τον άλλοτε παίκτη και προπονητή και νυν πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, Μιχάλη Κυρίτση ο οποίος έχει στο παλμαρέ του δυο Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος και 

τον άλλοτε πρόεδρο των ομάδων μπάσκετ του ΑΓΟ Ρεθύμνου (Cretan Kings) και του ΑΟΚ Χανίων, Κωστή Ζομπανάκη.

Δίνουμε ραντεβού ξανά του χρόνου, στην παραλία της Βάρκιζας για μία ακόμα δυνατή αθλητική εκδήλωση στην πόλη μας.

Greece 3x3 basketball

#greece3x3

#fiba3x3

374584311_1301105984127261_9172324045482695218_n_36211.jpg