ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δημόσια Διαβούλευση με Φορείς της Πόλης για Λειτουργία Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δημόσια Διαβούλευση με Φορείς της Πόλης για Λειτουργία Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε δημόσια διαβούλευση με θέμα την εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονου συστήματοςελεγχόμενης στάθμευσης σε κεντρικές περιοχές του Δήμου καλεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τους φορείς πουδραστηριοποιούνται στην πόλη αλλά και τους ενδιαφερόμενους πολίτες,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων θα γίνει επί των προκαταρκτικών προτάσεων όπωςέχουν διατυπωθεί σεσχετική αναλυτική μελέτη, που εκπονήθηκε με ανάθεση από τονΔήμο, σε εξειδικευμένο γραφείο συγκοινωνιακών μελετών. Τα στοιχεία που προέκυψαν απότις μετρήσεις, τις έρευνες και τις απογραφικές εργασίες που έγιναν, στα πλαίσια της μελέτης και οι προκαταρκτικές προτάσεις,παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στο ΔημοτικόΣυμβούλιο, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Η μελέτη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (https://www.vvv.gov.gr/index.php/city-planning-and-deliberating/item/12843-ses-09-05#tab) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούννα ενημερωθούν αναλυτικά για την προκαταρκτική πρόταση. Επίσης υπάρχει καιερωτηματολόγιο με βασικά ερωτήματα όπου μπορούν να γράψουν τις απόψεις τους επ’αυτών αλλά και να καταθέσουν και κάποια άλλη άποψη.

Οι παρατηρήσεις και υποδείξεις που θα προκύψουν από τη διαβούλευση θαπαρουσιαστούν στο ΔημοτικόΣυμβούλιο και θα ληφθούν υπόψη για τις αποφάσεις που θαλάβει το Δημοτικό Συμβούλιο και για τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν στους μελετητέςγια τη διατύπωση της τελικής τους πρότασης.

Η τελική πρόταση θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2023.