ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συναυλία από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ

Συναυλία από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας διοργανώνουν, συναυλία από το Φωνητικό Σύνολο του Συλλόγου με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κα Λιουντμίλα Καζάρτσεβα και συνοδεία στο πιάνο από την κα Δήμητρα Φωκά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι χορωδοί μας απόψε κάτω απο την διεύθυνση της μαέστρου μας κυρίας Καζάρτσεβα και με τους ήχους του πιάνου απο την κα Δήμητρα Φωκά μέσα από τις εξέσιες μουσικές γνωστών ελλήνων συνθετών θα μας ταξιδέψουν με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν στην πόλη της μουσικής. Σε μια πόλη Μαγική λοιπόν ας ταξιδέψουμε όλοι και ας σιγοτραγουδησουμε ολα αυτά τα διαχρονικα και αγαπημένα τραγουδια.

Το φωνητικό σύνολο του συλλόγου «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας» δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2022 από ανθρώπους που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική με επικεφαλής τη μαέστρο Λιουντμίλα Καζάρτσεβα. Αποτελείται από 15 μέλη και το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει έντεχνα, παλαιότερα και σύγχρονα τραγούδια με επεξεργασία και εναρμόνιση από την κυρία Καζάρτσεβα. Σκοπός του φωνητικού συνόλου είναι η μουσική καλλιέργεια των μελών του και η συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα με οργάνωση ή συμμετοχή σε τοπικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και σε χορωδιακές συναντήσεις που οργανώνουν αντίστοιχοι πολιτιστικοί φορείς.