Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και προχωρούν με ταχύ ρυθμό οι πρόδρομες εργασίες για την υλοποίηση εφαρμογής συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης (ΣΕΣ) στην κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης κατά την καλοκαιρινή περίοδο σύμφωνα με την Απόφαση 8/24 του Δημοτικού Συμβουλίου, την έγκρισή της, και τη δημοσίευση σε ΦΕΚ.
Με την αρχική λειτουργία του ΣΕΣ θα ελεγχθούν και θα αξιολογηθούν η αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού όσον αφορά τους βασικούς στόχους που καλείται να επιτύχει το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης και που είναι:
Επίσης θα δοκιμαστούν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης που αφορούν την ενημέρωση των χρηστών, τη διευκόλυνση της πληρωμής του τέλους στάθμευσης και την αποτελεσματική αστυνόμευση.
Κατά τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαγραμμίσεως των θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης και η τοποθέτηση των προβλεπόμενων πινακίδων του ΚΟΚ και παράλληλα θα κληθούν οι κάτοικοι της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου ή με φυσική παρουσία, στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης ή με συστημένη επιστολή, τα δικαιολογητικά για την εκχώρηση του δικαιώματος της δωρεάν στάθμευσης στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης για κατοίκους.