Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου δέχεται ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρατηρήσεις και προτάσεις για τη λειτουργία του συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου δέχεται ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρατηρήσεις και προτάσεις για τη λειτουργία του συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη περίοδος λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης  (ΣΕΣ)  στην κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης για την καλοκαιρινή περίοδο. Η περιοχή παρουσίασε αισθητή βελτίωση στις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης, με αποτέλεσμα να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες.

Μετά την αρχική λειτουργία του ΣΕΣ οι υπηρεσίες βρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας του συστήματος και κρίνεται σημαντικό, στη διαδικασία αυτή, να συμμετέχουν ενεργά οι πολίτες που κατοικούν ή επισκέπτονται τη Βουλιαγμένη και κάνουν χρήση του συστήματος.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν παρατηρήσεις και προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος το ερχόμενο καλοκαίρι, μπορούν να στείλουν σχετικό μήνυμα στο [email protected] μέχρι τις 20 Οκτωβρίου προκειμένου να ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό της νέας περιόδου.

powered by social2s