ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστέρας Βουλιαγμένης: Εργασίες και το καλοκαίρι, παρά την απαγόρευση; Δύο μέτρα και δύο σταθμά στα 3Β;

Εξαίρεση στη γενική απαγόρευση εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, φέρνει προς συζήτηση στο τοπικό συμβούλιο Βουλιαγμένης την Τρίτη 8 Ιουνίου ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Γιώργος Κοκολέτσος, για τη Μαρίνα του  Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, για το έργο ανακαίνισης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Σύμφωνα με την Κανονιστική Απόφαση του πρώην Δήμου Βουλιαγμένης, που ισχύει απαρέγκλιτα από το 1992, “απαγορεύεται η εκτέλεση των πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών στην περιφέρεια του Δήμου Βουλιαγμένης από 1ης Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου, εκάστου έτους”. 

Την απαγόρευση αυτή θέλουν να παρακάμψουν οι  ιδιοκτήτες του Αστέρα, ζητώντας (άλλη μία) κατ’ εξαίρεση άδεια.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έρχεται τέτοιο θέμα, για συζήτηση στο Κοινοτικό Συμβούλιο, από τη στιγμή που απαγορεύονται για όλους οι οικοδομικές εργασίες.

Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και οι πολίτες να χωρίζονται σε Α και Β κατηγορίας.

Το θέμα δεν έπρεπε να μπει ούτε καν για συζήτηση και κακώς φέρνει τέτοιο θέμα στο Κοινοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος  Γιώργος Κοκολέτσος.

Πιστεύουμε οι κοινοτικοί σύμβουλοι θα πράξουν αυτό που πρέπει να κάνουν, δηλαδή δεν θα ψηφίσουν το θέμα.

Πάντως εδώ και πολύ καιρό εκεί στα 3Β κάτι δεν πάει καλά στα δημοτικά δρώμενα και θα  αρχίσουμε να ασχολούμαστε πολύ πιο σοβαρά με το δήμο.