ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η μεγάλη σχολή της κωλοτούμπας”, του δημάρχου των 3B Γρηγόρη Κωνσταντέλου, σε συνεδρίαση για το ΠΕΣΔΑ Αττικής

Η κωλοτούμπα δεν είναι στροφή αλλά το είδος της τούμπας κατά τον Μπαμπινιώτη,  που πέφτει κάνεις με την πλάτη στο έδαφος, και γυρίζει προς τα πίσω, φέρνοντας τα πόδια του πάνω το κεφάλι. 

Όλα τα έχουμε δει από τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αλλά αυτό που ζήσαμε στη συνεδρίαση  για τον περιφερειακό σχεδιασμό απορριμμάτων, ίσως να μην έχει προηγούμενο,  στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην οποία παρίσταντο,  ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι 66 δήμαρχοι της  Αττικής,  αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι  και κάποιοι εμπλεκόμενοι στη διαχείριση των απορριμμάτων , όλοι περιμένανε την ομιλία του κ. Κωνσταντέλλου.

Και ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής τον πήγαινε συνέχεια πίσω-πίσω, κάποια στιγμή πήρε το λόγο και όσοι παρακολουθούσαμε τη συνεδρίαση μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Είδαμε έναν διαφορετικό Κωνσταντέλλο από τις προηγούμενες ημέρεςπου έκανε καταγγελίες για τον ΕΔΣΝΑ,  που ωρυόταν για ότι συμβαίνει στο σύνδεσμο.

 Ξαφνικά τα ξέχασε όλα αυτά  και ξεκίνησε την ομιλία του εντελώς διαφορετικά από ότι το περιμέναμε.

Αντί για καταγγελίες ξεκίνησε με φιλοφρονήσεις και είπε, απευθυνόμενος στον κ. Πατούλη: “Φίλε Γιώργο( εννοώντας τον κύριο Πατούλη), χαίρομαι που σήμερα μετά από 27 μήνες βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και κάνουμε ένα διάλογο σημαντικό…”.

Συνέχισε βέβαια την ομιλία του για  για 7 λεπτά περίπου,χωρίς να αναφερθεί σε όλα αυτά που έλεγε οι προηγούμενες ημέρες τα οποία τα ξέχασε( φαίνεται έχει μνήμη χρυσόψαρου), και όλη του η ομιλία ήταν ουσιαστικά,  ένας ύμνος προς την περιφέρεια.

Μετά τη στάση αυτή του κ. Κωνσταντέλλου τίθονται κάποια  ερωτηματικά.

Έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδος κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε μεταξύ Κωνσταντέλλου και περιφέρειας;

Τράβηξε το αυτί του δημάρχου κάποιος και του είπε σταμάτα;

Πάντως ένα είναι σίγουρο.  προτείνουμε στον κύριο Κωνσταντέλλο να ανοίξει τη μεγάλη σχολή της κωλοτούμπας.

Η πραγματικότητα εκδικείται σκληρά κι επιβεβαιώνει πως η ασυνέπεια λόγων κι έργων, η κωλοτούμπα, κυριαρχεί και στις μέρες της κρίσης.




 






Η πραγματικότητα εκδικείται σκληρά κι επιβεβαιώνει πως η ασυνέπεια λόγων κι έργων, η κωλοτούμπα, κυριαρχεί και στις μέρες της κρίσης.