ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοιχτή Και Πάλι Η Λίμνη Βουλιαγμένης - Δέχεται επισκέπτες από το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για τους επισκέπτες η Λίμνη Βουλιαγμένης, μετά από μια πολύμηνη περίοδο κατά την οποία ήταν κλειστή.

Συγκεκριμένα, η Λίμνη έκλεισε από τον Οκτώβριο του 2021 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαίρεσης κτισμάτων που δεν μπόρεσαν να “τακτοποιηθούν” σύμφωνα με την πολεοδομική νομοθεσία για τις αυθαίρετες κατασκευές.

Η παρατεταμένη περίοδος που απαιτήθηκε για τις εργασίες έφερε αρκετά παράπονα στην τοπική κοινωνία, ενώ η πίεση από ομάδες πολιτών για άνοιγμα και φθηνότερο εισιτήριο έφερε το ζήτημα και στη Βουλή των Ελλήνων με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ζητούσαν να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.

Ως γνωστόν, το μνημείο αυτό της φύσης ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος η οποία το μισθώνει σε εταιρεία διαχείρισης και εκμετάλλευσης.

Τιμές εισόδου

Η γενική είσοδος στη Λίμνη για μπάνιο στο κεντρικό deck κοστίζει 15€ από Δευτέρα ως Παρασκευή και 18€ Σαββατοκύριακα και αργίες (για μέλη οι τιμές είναι 12€ και 15€). Τα παιδιά ως 5 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Παράλληλα, η Λίμνη προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους με καλύτερη επίπλωση και εξοπλισμό αλλά και μια ειδική prive περιοχή. Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο για περισσότερες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση του ανοίγματος έγινε με μια λιτή δημοσίευση στα social media της Λίμνης:

 

Πηγήhttps://3vita.gr By