ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΒΒ: Το Πιο Δροσερό Αθλητικό Summer Camp Στη Βάρκιζα.

Για μία ακόμα χρονιά και φέτος το καλοκαίρι ο αφοσιωμένος στην κλασική κολύμβηση αθλητικός σύλλογος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο ΑΚΟΒΒ διοργανώνει το Swimming Summer Camp στις εγκαταστάσεις του Varkiza Resort – Yabanaki Beach από 13/06 έως 29/07 καθημερινά 08.15 έως 16.00.

Τo Swimming Summer Camp 2022 θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικιών από 4 ετών έως και 14 ετών. Τα παιδιά θα συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους σε ηλικιακές ομάδες οι οποίες στο ημερήσιο τους πρόγραμμα θα έχουν δράσεις που αντιστοιχούν στο ηλικιακό παιδαγωγικό φάσμα στο οποίο ανήκουν. Στους Αστερίες θα συμμετέχουν παδιά ηλικιών 4-5 ετών, στα Δελφινάκια ηλικίες 6-7 ετών, στους Καρχαρίες ηλικίες 8-9 ετών και στους Ναυτίλους ηλικίες 10-14 ετών.

Το κύριο διδακτικό πεδίο δράσης του Swimming Summer Camp είναι η γνωριμία των παιδιών με το υδάτινο στοιχείο της θάλασσας. Δράσεις εντός και εκτός νερού που έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, για την ασφάλεια τους κινδύνους αλλά και τις χαρές της θάλασσας. Οι έμπειροι προπονητές του ΑΚΟΒΒ μαθαίνουν τα παιδιά πως μπορούν να σέβονται χωρις να φοβούνται τη θάλασσα.

Καθημερινά στο πρόγραμμα υπάρχουν αθλητικές δράσεις με στόχους όπως οι παρακάτω:

  • Μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά, με ασφάλεια, κάτω από τις οδηγίες και την επίβλεψη των προπονητών καθώς και με τη χρήση ειδικών οργάνων (ειδικά σωσίβια, σανίδες επίπλευσης, μπάλες κ.α.)
  • Εκμάθηση των κολυμβητικών στύλ
  • Εκμάθηση βασικών αρχών των αθλημάτων του υγρού στίβου όπως η Υδατοσφαίριση και η Συγχρονισμένη Κολύμβηση
  • Εκπαιδεύονται σε βασικές αρχές ασφάλειας και ναυαγοσωστικής στη θάλασσα
  • Σέβονται και ΔΕΝ φοβούνται το νερό και την θάλασσα
  • Ψυχαγωγία των παιδιών μαθαίνοντας να παίζουν παιχνίδια της στεριάς στη θάλασσα (μπάσκετ στο νερό, βόλεϊ στο νερό)
  • Δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγικό παιχνίδι στο γκαζόν και στους χώρους φιλοξενίας των παιδιών με σκίαση
  • Βόλει*, Ποδόσφαιρο* και Χορό* (* σε περιόδους που είναι διαθέσιμες οι δράσεις)

Το κόστος εγγραφής ανά εβδομάδα είναι 95 ευρώ για την 1η Εβδομάδα, 90 ευρώ για την 2η εβδομάδα και έως 85 ευρώ για κάθε παιδί για την 3η, 4η, 5η, 6η και 7η εβδομάδα. Συμπεριλαμβάνεται το σνάκ – δεκατιανό με ένα χυμό και η συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις αθλητικές δράσεις του Swimming Summer Camp από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρα προσέλευσης 08.15 και ώρα αναχώρησης 13.30 έως 14.00 . Δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή το μεσημεριανό και η δυνατότητα παραμονής έως της 16.00 .

Το επιπλέον κόστος για το μεσημεριανό γεύμα στα εστιατόρια του Varkiza Resort και η δυνατότητα παραμονής έως της 16.00, είναι 50 ευρώ ανά εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα του ΑΚΟΒΒ.

Πηγή:https://3vita.gr By