ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αυλαία του παγκόσμιου αθλητικού event τριάθλου IRONMAN 70.3 που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης άνοιξε χθες με τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε: 
 
"Το γεγονός ότι έχουν επιλεγεί περιοχές της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας για να αποτελέσουν το βασικό τερέν του μεγάλου αυτού αγώνα είναι αποτέλεσμα δύσκολου και λεπτομερούς σχεδιασμού τόσο από την εταιρεία ΕΥ ΖΗΝ που εκπροσωπεί τους αγώνες στην Ελλάδα όσο και από την πλευρά του Δήμου μας.
 
Είμαι υπερήφανος που θα φιλοξενήσουμε τους αγώνες "IRONMAN 70.3. Αυτό για μας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές του Δήμου μας σ' όλο τον κόσμο.
Στους διακεκριμένους αυτούς αγώνες θα λάβουν μέρος 2.500 αθλητές από 60 χώρες, θα έλθουν περίπου 7.000 συνοδοί, 1.000 παιδιά θα κάνουν παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες, θα συμμετέχουν 500 εθελοντές και τα έσοδα που θα εισρεύσουν στην πόλη μας θα αγγίξουν τα 5 εκ. ευρώ.
 
Ως μία συνειδητή επιλογή εξωστρέφειας επιθυμούμε να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις που θα αναδεικνύουν το δήμο μας, τις ομορφιές και τις δυνατότητές του.
 
Δεσμευόμαστε ότι τον Οκτώβριο θα είμαστε σε θέση να υποδεχθούμε όλους τους αθλητές, τους συνοδούς τους και τους επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη μας. Οι αγώνες IRONMAN 70.3 ήρθαν εδώ για να μείνουν, να αναπτυχθούν και φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μία πόλη - αθλητικό κέντρο.
 
Προσδοκούμε μετά το τέλος του αγώνα να κριθούμε και να κριθούν οι αγώνες απ' όλους ως μία θετική αθλητική δραστηριότητα με διεθνές πρόσημο που έφερε τον αθλητισμό αλλά και την περιοχή μας κατά τι ψηλότερα, κατά τι καλύτερα."