ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην Συνάντηση Δημάρχων στην Πάτρα - Διαβάστε Περισσότερα...

Για την συνάντηση αυτή μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Bápns CTN ATpA Βουλιαγμένης στην Πράσινη n ΛΕΙΟΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ Τεμαχίζει, με χαμηλό κόστος, στο επιθυμητό και κατάλληλο μέγεθος τα ογκώδη απορρίμματα και τα φυτικά κατάλοιπα μειώνοντας ακόμα και κατά 50% To κόστος μεταφοράς και διάθεσης αυτών. ~WW Fwwyoworta.cmynokn ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Λημάρι <<Περιβάλλον, διαχείριση απορριμμάτων και εξοικονόμηση ενέργειας>> ~W σπρτλ ανοίγεται στην πόλη"
 
Συγκεκριμένα σημείωσε:
 
" Σήμερα (08/10) είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στην Πάτρα με 12 συναδέλφους δημάρχους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα και να μοιραστούμε τις καλές πρακτικές των δήμων μας.
 
Οικοδεσπότης μας και εμπνευστής της συνάντησης είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και η ομάδα των συνεργατών του.
 
Στο κατάμεστο και πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Αχαϊκής πρωτεύουσας επί οχτώ ώρες, έγινε μία άκρως ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση με πολλές σημαντικές παρουσίες από τις οποίες οφείλω να ξεχωρίσω τον επί 16 χρόνια Δήμαρχο Πάτρας, κ. Ανδρέα Καράβολα, έναν άνθρωπο που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν 50 χρόνια με διάφορες ιδιότητες. Επίσης ξεχώρισε η παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ, του φίλου Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος συνέβαλε θετικά με την παρουσία και τις παρεμβάσεις του.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Πολλά συγχαρητήρια στον Πέτρο Ψωμά για την πρωτοβουλία και την άψογη οργάνωση και φιλοξενία. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνεται πλουσιότερη με τέτοιου είδους εκδηλώσεις! "